Jump to content

Sakoo

Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sakoo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Tror jeg vet løsningen her. Det ligger en svart gummipakning ved pluggen på radion, den skal bort ved bruk av øreplugg.
 2. Legger ved bilder av kikkerten som er montert på rifla. Er denne kikkerten montert for langt frem da det ikke er så mye klaring ved bakre base? Det er nok klaring til å legge mellem et ark. Hva tenker dere? Er dette OK?
 3. Sakoo

  Sakoklubben

  Legger ved bilder av kikkerten som er montert på rifla. Er denne kikkerten montert for langt frem da det ikke er så mye klaring ved bakre base? Det er nok klaring til å legge mellem et ark. Hva tenker dere? Er dette OK?
 4. Jeg skal montere demper på rifla i 308, og vurderer flere typer. Demperen skal være forholdsvis lett og ikke bygge for mye i lengden samtidig som den demper smell og rekyl godt nok. Demperen skal helst tåle en ¨trøkk.
 5. Sakoo

  Sakoklubben

  Har noen av dere montert justerbar kolbekam på sako 85 finnlight/SS? Legg gjerne ut bilder så jeg kan se resultatet Jeg hører noen børsemakere fraråder å montere dette på Sako sine synthstokker da gummibelegget vil flasse av, men er likevel fristet til å montere det på rifla.
 6. Løfter denne tråden igjen. Er det noen som har erfaring med Atec hertz 87? Ønsker en liten og lett demper som reduserer rekyl i en lett rifle.
 7. Det er fabrikkammunisjon. S&B produserer i 124,147 og 180. Norma produserer i 150. Geco Target 170gr er den som ligger nærmest Hornady Interbond i treffpunkt foreløpig. Ca 4-5cm under.
 8. Som dere sikkert skjønner så er jeg på jakt etter treningsammunisjon som går temmelig likt jaktammunisjonen. Til jakt bruker jeg Hornady interbond i 165gr, så matchking i 168gr kan være verdt et forsøk.
 9. Noen som vet hvor jeg kan få tak i treningsammo i 165grain til 308?
 10. Er det mulig å se/måle forskjell på en 165 og 180 grain oryx? Har en kamerat som greide å blande 2 pakker oryx med forskjellig grain.
 11. Sakoo

  Sakoklubben

  @Generaldfeld Jeg har en Sako 85 ss i 308 og har helt motsatt erfaring. Min gir dårlig presisjon med det jeg har prøvd av kuler i 180/185 grain. Hornady Interbond 165grain gir fantastisk presisjon.
 12. Jeg hadde uten tvil sett etter en brukt Sako 85 til den prisen
 13. Sakoo

  Hjelp til rifle.

  Har du sett på Sako 85? Du får en brukt sako til prisen av en ny Tikka/sauer/mauser, da er ikke jeg i tvil på hva jeg hadde valgt!
 14. Jeg har Zeiss sin linsebeskytter på min HT. Veldig bra kvalitet og den ser bra ut
 15. Når kan man begynne å trene Dachsvalp i skogen?
×
×
 • Create New...