Jump to content

jkb

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

jkb last won the day on December 26 2019

jkb had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jkb

  Nye piper og moly kuler

  Glatt skulle vel bety mindre friksjon og derav mindre hastighet? Har observert opp mot 30ms økning jeg også. En 74 sig sauer pipe fra 920ms til 950 ms etter en feltsesong med ca 600 skudd.scenar 123gr. Målt med labradar.
 2. Hva skal du skyte på? Skal du skyte elg er vel oryx eller mega helt greit, spesielt om du har et litt kort løp og lav utgangshastighet, da er poenget at du vil ha ei bløt kule som faktisk ekspanderer selv om holdet er over 100m.
 3. jkb

  Nye piper og moly kuler

  @M67 hva kommer denne økningen i hastighet av?
 4. 709 skruen er nr 4 i dette skjemaet, er forøvrig en god prosedyre for å få et godt avtrekk med lite slep.
 5. 712 fjær for både fortrykk, forseglet skrue (717) styrer fortrykk. Avtrekksvekt med skrue 709. 713 er da delen som kan snues for å oppnå lettere avtrekksvekt. Vært artig å sett innsiden av et originalt 500g avtrekk, jeg mistenker den er forskjellen men vet ikke. Er ikke børsemaker men er da vel nok 500g avtrekk til at noen kan verifisere?
 6. Ikke målt men for lett for mitt formål hvor 1.5kg er minste tillatt (dfs). Kan ikke kommentere hvor sikkert dette hacket er. Skulle kanskje ikke skrevet om det på åpent forum. Eget ansvar osv. Det er logisk ja. Du tenker på fortrykk? Det kan justeres med er forseglet med anbefaling om ikke å gjøre det. Vet de som justerer dette. Overgangen fra fortrykk til avtrekk blir for meg litt udefinerbart men der er også originalt 0.5kg for mer iallefall.
 7. Litt bedre bilder her https://skyteloggen.tumblr.com/post/175602161154. Snur du 713 har du en billig løsning for lettere avtrekk. Egne erfaring etter å ha satt det sammen feil. Er en grei sak å demontere avtrekket, John Olav Ågotnes har en flott video på YouTube, den koblet med tegninger klarer selv jeg det.
 8. Ja, dette er ingen vitenskapelig test, det er med reim og diopter med de feilkildene det har og med grovkaliber blir det nok samme type uvitenskapelige test
 9. Fikk luftet den i går igjen og kan ikke merke noen degradering av presisjon kontra orignalstokken. Blir vel å montere et sikte når jeg etterhvert får somlet til å skifte løp i denne kassa. Denne lotten av eley sport er gull, lite høydespredning selv på 100m og til 75 øre er det rimelig morro.
 10. Er beskrevet lengre bak i tråden, jeg mente den overgangen grs har laget som festes i bakre skruefeste på kassen. Jeg har relativt korte fingre og skulle jeg skutt mye med den stokken skulle jeg ha flyttet avtrekket lengre bak i avtrekshuset, avstanden grep til avtrekk er større enn på originalstokken.
 11. Tror det kan bli en fin jaktstokk og rimeligere enn flere andre plastalternativ. Får se når jeg monterer en 6.5 pipe som jeg vet går bra i en originalstokk med beddeblokk,
 12. Har bare prøvd den en kjapp tur på banen og jeg liker stokken jeg. Nå er jeg bare vant til orignalkolben og langt fra noen presisjonstest. Husket ikke helt hvor mye jeg skulle skru opp fra 15m så skjøt først 5 skudd, skrudde ned noen knepp og skjøt 15 skudd (22 eley sport 100m) med reim og diopter. Har ikke testet noe videre men stiv synes jeg den er, men innfestning er håpløs ja
 13. Hehe, takk for den! Med den løsningen der kunne de nå lagt med en tegning hva de hadde tenkt, og om noen leser denne tråden og skal montere med 22.lr må man fjerne magasinløsningen for å få det lirket på plass og skru den på etter at den er montert.
 14. Synes den virker veldig stiv og ergonomien god og tror den kan fungere ok til mitt bruk, om man får montert kassen i stokken
 15. Er en integrert skrue, den når man så vidt med en laaang unbrako men å få styrt denne integrerte skruen opp i låskassen har vist seg vanskelig. Ufattelig ubrukbart sammenlignet med original str stokken.
×
×
 • Create New...