Jump to content

vux

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den er vel så å si lik med Black Edition bare at den kommer ferdig med picatinny skinne som gir 20moa løft for kikkerten noe som gjør den bedre egnet til lengere hold. Går ikke så fort tom for høydejustering på kikkerten med den skinnen. Er vel en annen lengre boltkule også på den. Vet ikke prisforskjellen mellom de to så det må man jo vurdere. En kvalitetsskinne med 20moa løft koster jo noen kr det også.
 2. Har en slik M12 Max(tommelhull) med oppspenner, 8x57IS og 50cm løp tenkt til elgjakt både til postering, men kanskje mest som hundefører. Har demper også på den, og den er flott å skyte med Skulle jeg kjøpt en annen M12 hadde jeg kjøpt M12 Black Edition (Kommer bare i 308w) som er lavere priset og ferdig flutet og kappet i høvelig lengde hvis man ønsker demper på. Veldig godt grep i skjeftet på den også. Er lettere å ha i sekken til småviltjakt enn M12 Max hvis vekta betyr noe.
 3. vux

  Sauer 100 hot or not

  Man må borre ut den beddeblokken i alu/stål som er ifront på originalskjeftet og lime/bedde den inn i kkc stokken. Vekten husker jeg ikke, ble tyngere i alle fall. Var kjekt på 9.3en å få litt mer vekt.
 4. vux

  Sauer 100 hot or not

  Børsemakeren fikk ikke helt til KKC på min Sauer 100 9.3. Fikk da problemer med matingen og magasinet fikk liksom ikke den fjærende motstanden på slutten som i orginalstokken. Kan jo være det var noe galt med KKC stokken(ubrukt) jeg kjøpte på finn.no til halv pris? Denne rifla har jeg siden solgt til en kompis som syns den var helt grei slik. Nå har jeg en stk standard Sauer 100 igjen i 6.5x55 som jeg liker veldig godt.
 5. Har en Nikon jeg kjøpte på xxl for lenge siden til ikke mange kronene. Syns den har vært bra til mitt bruk. Stort sett fjellryper og revejakt.
 6. Bestilte den der nye RWS Hit Short Barrel utgaven så får vi sjå hvordan den blir
 7. Kjøpeammo blyfritt til elgen. Hva velger man i år? Er ikke superviktig med pris, men ser jo at det er stor forskjell fra billigst til dyrest her. Så stor forskjell på ammoen? Nosler E-Tip 180gr RWS Hit 160gr (jaktogfriluft kjører disse til 523kr) RWS Hit Short Rifle 160gr Lapua Naturalis 180gr Brenneke TAG 170gr Ecostrike 160gr (ca 1000 kr) Sako powerhead II 160gr (ca 1200 kr) Fox Classic Hunter 160gr Flere??
 8. vux

  Rifle i .308

  Er jo spesial spesial coating på den der, ikke vanlig blånering.
 9. vux

  Rifle i .308

  https://www.xxl.no/mauser-m12-black-edition-308win-rifle-svart/p/1140220_1_style Klare ikke se mye galt med den der.
 10. vux

  Liten demper

  Syns den adapteren ligner veldig på svemko sin? Er de helt like mon tro? Løpet mitt er ca tre mm nedi adapteren og stikker ikke ut..
 11. Ved normalt gode treff så er det full kortslutning og rett ned.
 12. Bare gode erfaringer her med v-max. Avstander mellom 70-100m, noe særlig lengre så forsvinner vel mye av piffen til den lille kula.
 13. vux

  Liten demper

  Skal man bare la den quick mount saken til svemko stå på rifla hele tiden, eller bør man skru av og rengjøre litt før man setter fra seg rifla etter skyting? Fikk rifla fra børsemakern i posten i dag, den Hunter Short var overaskende lett og snop.
 14. Man må sikkert parre opp T5en etter bytte av modus. Deretter husker den t5en i de forskjellige modusene. Ikke testet selv enda
 15. Mister man funksjonen der en ser hvor de andre alpha enhetene er?
×
×
 • Create New...