Jump to content

vux

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en Sauer 100 også. Bra den, eneste ulempen jeg har funnet med den er at det er litt lett å komme borti sikringa når man kommer borti ting(sekk,klær osv). Syns den er fin til posteringsjakt. Klarer å betjene sikringen så å si lydløst på denne. 101/M12 har 6 låseklakker mot Sauer 100/M18 som har 3. Om det har noe å si for presisjonen er jeg usikker på. Syns M12 med oppspenner føles veldig trygg å fin på bevegelig jakt. Får avsikret den nokså lydløst(med litt øvelse) den også, litt mer vrient å få til enn på Saueren riktignok.
 2. Har ikke funnet noe galt med min M12 Max så langt. Kjøpt i år så noen lang erfaring med den har jeg jo ikke. 20 dager som hundefører og ca 200 skudd på bane. Har inntrykk av at det er lite trøbbel med de.
 3. Er knot uansett hvis dere bruker de eldre båndene. De fikk ikke vi til å virke, mulig de også kunne vært oppdatert. Fikk ikke testet det. Løsningen er å få alle andre til å bytte til alpha
 4. Har dere de gamle halsbåndene i bruk(litt rund type)? Fant ut at dette bare fungerte hvis man brukte nyere halsbånde ala T5 og DC50 med oppgradert firmware.
 5. Mauser m12 black edition. Får nok en grei pakkepris der. https://www.norhunt.no/products/mauser-m12-black-edition-308win
 6. Fungerte fint på første elgen. Gjennomskudd fra siden, hjertet ble til slush. hull som en gammel 10 kroning på utgangen.
 7. vux

  Garmin VIRB

  Har lyst å handle inn kamera og kameravest til elghunden. Har jo en Garmin Alpha med støtte for VIRB fra før så hadde tenkt å gå for ett kamera fra same produsent. Noen som har de VIRB kameraene som er i salg nå sammen med en god vest, gjerne med støtte for peileren som de syns fungerer og kan fortelle meg hva de har? Meget mulig folk ikke har kamera på hundene lenger, ser jo at videoene på nett ofte er tatt for en del år siden...
 8. Er en tapp man må treffe under bolten. Litt mer fikling må til kanskje. Mene man måtte ta ut bolten samtidig som brakoen holdt den tappen ned. Lenge siden sist jeg gjorde det trikset så ta det med en klype salt.
 9. Den er vel så å si lik med Black Edition bare at den kommer ferdig med picatinny skinne som gir 20moa løft for kikkerten noe som gjør den bedre egnet til lengere hold. Går ikke så fort tom for høydejustering på kikkerten med den skinnen. Er vel en annen lengre boltkule også på den. Vet ikke prisforskjellen mellom de to så det må man jo vurdere. En kvalitetsskinne med 20moa løft koster jo noen kr det også.
 10. Har en slik M12 Max(tommelhull) med oppspenner, 8x57IS og 50cm løp tenkt til elgjakt både til postering, men kanskje mest som hundefører. Har demper også på den, og den er flott å skyte med Skulle jeg kjøpt en annen M12 hadde jeg kjøpt M12 Black Edition (Kommer bare i 308w) som er lavere priset og ferdig flutet og kappet i høvelig lengde hvis man ønsker demper på. Veldig godt grep i skjeftet på den også. Er lettere å ha i sekken til småviltjakt enn M12 Max hvis vekta betyr noe.
 11. vux

  Sauer 100 hot or not

  Man må borre ut den beddeblokken i alu/stål som er ifront på originalskjeftet og lime/bedde den inn i kkc stokken. Vekten husker jeg ikke, ble tyngere i alle fall. Var kjekt på 9.3en å få litt mer vekt.
 12. vux

  Sauer 100 hot or not

  Børsemakeren fikk ikke helt til KKC på min Sauer 100 9.3. Fikk da problemer med matingen og magasinet fikk liksom ikke den fjærende motstanden på slutten som i orginalstokken. Kan jo være det var noe galt med KKC stokken(ubrukt) jeg kjøpte på finn.no til halv pris? Denne rifla har jeg siden solgt til en kompis som syns den var helt grei slik. Nå har jeg en stk standard Sauer 100 igjen i 6.5x55 som jeg liker veldig godt.
 13. Har en Nikon jeg kjøpte på xxl for lenge siden til ikke mange kronene. Syns den har vært bra til mitt bruk. Stort sett fjellryper og revejakt.
 14. Bestilte den der nye RWS Hit Short Barrel utgaven så får vi sjå hvordan den blir
×
×
 • Create New...