Jump to content

vux

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vux

  Liten demper

  Syns den adapteren ligner veldig på svemko sin? Er de helt like mon tro? Løpet mitt er ca tre mm nedi adapteren og stikker ikke ut..
 2. Ved normalt gode treff så er det full kortslutning og rett ned.
 3. Bare gode erfaringer her med v-max. Avstander mellom 70-100m, noe særlig lengre så forsvinner vel mye av piffen til den lille kula.
 4. vux

  Liten demper

  Skal man bare la den quick mount saken til svemko stå på rifla hele tiden, eller bør man skru av og rengjøre litt før man setter fra seg rifla etter skyting? Fikk rifla fra børsemakern i posten i dag, den Hunter Short var overaskende lett og snop.
 5. Man må sikkert parre opp T5en etter bytte av modus. Deretter husker den t5en i de forskjellige modusene. Ikke testet selv enda
 6. Mister man funksjonen der en ser hvor de andre alpha enhetene er?
 7. vux

  Mauser m18

  Vet ikke om mauser m18 er helt lik som Sauer 100, men der er det skiver(shims) i bakkant låsekasse(på festeskruen). Fungerer på samme måte som søylebedding, bare at man får justerbar høyde med de skivene. Mine skiver er smurt inn med noe fett for at de ikke skal ry så lett fra hverandre.
 8. vux

  Rifle i .308

  Jau, er vel smaksak hva man liker og derfor det er vanskelig å velge basert på hva andre mener er bra. Fint med litt "klumpete" sikring hvis man har hansker på. Har oppspenner på min M12 og klarer å spenne den nokså lydløst hvis jeg holder litt igjen med en finger. Personlig liker jeg magasinløsningen på M12/Sauer 100 enn det som er på X-Bolt. Fikk enda mer plastfølelse med den enn de førstnevnte.
 9. vux

  Rifle i .308

  https://www.xxl.no/mauser-m12-black-edition-308win-rifle-svart/p/1140220_1_style + ett brukt sikte i passe størrelse
 10. vux

  Liten demper

  Har ikke byttet den ut. Bruker den på 6.5 rifla
 11. vux

  Liten demper

  Har ikke testet svemkoen enda da den fortsatt er på tur i posten sammen med den quick mounten. Satser på at jeg blir fornøyd. Er den i nærheten samme klasse på lyd som min Hausken JD184 så er det bra nok tenker jeg.
 12. vux

  Liten demper

  Svemko har jo slik quick mount man kan bestille som skal være kjekt. Har bestilt det til min Hunter Short som er på tur med posten
 13. Zeiss V4 1-4x24 som jeg handlet inn til syns jeg er snop og kompakt. Liker at den ikke er så lang.
 14. vux

  Liten demper

  Jeg har bestilt Svemko Hunter Short til min 8x57IS. Ingen protester fra børsemaker så langt i alle fall.
 15. Enig, men 9.3en bør muligens prøves litt som førstegangsjeger før man handler inn? Skyver nå litt i skuldra når man fyrer av.
×
×
 • Create New...