Jump to content

vux

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sauer 100 under 6000kr må jo være bra kjøp. Godt avtrekk og presis. Min 6.5 går som en stråle med det jeg har prøvd av ammo i den.
 2. vux

  2 veis kommunikasjon viltkamera

  Vil tro de fleste med 3G og nyere har mulighet til dette. Kunne tenkt meg ett viltkamera der man styrte disse funksjonene via en app. SMS meldinger er jo litt gammeldags måte å kontrollere ett kamera syns jeg. Har Brecom 2600 selv, fungerer på tredje sesongen nå. Brukes som revevarsler.
 3. vux

  2 veis kommunikasjon viltkamera

  Brecom 2600 har denne funksjon i alle fall.
 4. Er det ungdommen eller de eldste som har vegring mot å stille på kikkerten? Burde kanskje inngå som en del av praksisen til jegerprøven?
 5. vux

  Ammunisjon på rev i 6,5

  Noen erfaringer med nyeste norma rekrutt på reven?
 6. vux

  Skap/bur til tørking av kjøtt/fisk

  Kjøpte sånn billig sammenleggbart hundebur fra europris å hang på hytteveggen. Kanskje for liten?
 7. vux

  Styrketrening

  Tanken må vel være at endringer man gjør i kost- og treningsrutiner bør være slik at man klare holde disse nye rutinene livet ut uten å bli lei. Da utgår fort proteinpulver og annet "mat" i pulverform for min del.
 8. vux

  Styrketrening

  Spiser nok mye havregrøt de guttan der
 9. Tror den er nede ifg facebook siden.
 10. vux

  Ultracom, B-Bark eller Tracker?

  b-bark har gode kart(nedlastbar til offline bruk) og er lett å bruke i alle fall. Har ikke erfaring med halsbandet man kan kjøpe, bare brukt som gps.
 11. vux

  Revevarsler, åtevarsler

  Bruk en med usynlig black IR.Tar litt tid før Mikkel blir vant til min Brecom 2600.
 12. vux

  Revevarsler, åtevarsler

  Bruker viltkamera med sms/mms. Tar noen sekunder mer enn med åtevarsleren jeg brukte før uten at det ser ut til å være kritisk.
 13. Fine hunder er det nå uansett hvor de stammer fra Har selv en fire mnd gammel valp og funderer mye på om jeg skal ha han som løs eller bruke han som bandhund så kjekt med innspill.
 14. vux

  Valg av jaktklær

  Bruker mye Norrøna sine klær siden de er de eneste jeg har funnet som passer den lange kroppen min med de lange sjimpanse armene. Skulle gjerne hatt noe rimeligere hvis jeg fant noe som passet. Har fokus på pustende klær. Syns det er mest behagelig å ha på seg. Tørt med en og annen byge: Finnskogen Hybrid med ekstra regntøy. Kommer det mye regn underveis drar jeg på meg en Norrøna Fjørå dri1 jakke/bukse som ligger i sekken. Kjøpt i sommer så har ikke testet den i skikkelig høstvær enda. +Greit priset, puster bra, lett , lite lyd og tørker raskt hvis det kommer en liten byge. -Tåler ikke mye regn. Ikke optimalt hvis det er vått i skogen. Da blir den småvåt hele dagen. Er man i røring gjør det jo ikke all verden. Allround. Takler standard Finnmarksvær godt. Falketind flex1 jakke (ser den koster 800kr på outlet) og dovre/recon bukse. +Tåler litt regn deler av dagen, puster greit,tørker når det klarner opp og er passe vindtett/varm når man er i bevegelse. -Ikke vanntett overdel Regn/vind og ekstra guffent Recon av gammel type eller Dovre. +Vanntett og varm -Puster dårlig og man blir våt fra innsiden hvis man går seg for svett. Da fryser jeg med en gang jeg stopper opp.. -Dyrt -Lager litt lyd. For varmejustering har man jo diverse klær man tar på under alt ettersom. Glidelåsene til Norrøna har en tendens til å svikte etter ei viss tid ellers fornøyd med det jeg har derfra.
 15. Har også vært av den oppfatningen at de er mest brukt som bandhund. Flere erfaringer om å bruke de som løshund?
×