Jump to content

vux

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vux

  REVEJAKTEN 2018-2019

  Vært litt lite fokus på revejakt så langt i vinter, og med to hunder(en ekstra i år) som alltid er med meg på hytta( De bjeffer hvis de ser reve aktivitet ut av hyttevinduet) så tar det ofte lang tid før nye versjoner av revene kommer inn på åta etter at forrige er tatt ut. Uansett nå ble det endelig fangst. Den løp 100meter før den la seg død ned. 6.5x55 Norma Rekrutt. Litt lite ekspansjon og lite blodspor.
 2. vux

  Zeiss conquest dl

  Kunne tenkt meg en Leupold VX-5HD 2-10x42. Aldri testet sjøl, men syns den ser kompakt og lett ut
 3. vux

  Zeiss conquest dl

  En annen ting som er positivt er at det er enkelt å nullstille klikkene etter man har justert litt hit og dit.
 4. vux

  Zeiss conquest dl

  Den er bra til 6500 ja. Kjøpte også min på xxl til 25% rabatt
 5. vux

  Tråden for Garmin Alpha

  På alpha100 mener jeg det ca er: » sporstyrer->Hunder->hundens navn->gjeldende spor->Lagre spor» før man skrur av etter endt tur. Mulig det er likt på alpha 50 også.
 6. vux

  Zeiss conquest dl

  Helt greit sikte. + Er cm klikk + God lysprikk som ikke er for stor - Syns den er litt tung og lang til jaktbruk. - Forventet den skulle være en god del mer lyssterk enn min gamle Nikon Monarch 4-16x42 som jeg hadde tidligere, men kan ikke si jeg merket noe særlig forskjell i praksis på åtejakta (er riktignok over 40 år så evner kanskje ikke se forskjellene om de er der) - Ville ikke kjøpt den til 9900kr, finnes garantert bedre optikk på bruktmarkedet til den prisen.
 7. vux

  Garmin digitale kart

  Fungerte ikke å bruke det ene kartet jeg kjøpte og lastet ned fra Garmin. Har to enheter(hundepeiler og vanlig tur) som jeg veksler på å bruke. Endte med å bruke kart fra frikart.no på peileren.
 8. vux

  Kan man kle på seg jaktbua?

  Nysj må jo ha det skikkelig brennende varmt på posteringa
 9. vux

  Kan man kle på seg jaktbua?

  Heat Pal ? https://komplettfritid.no/product/origo-heat-pal-5100
 10. vux

  Valg av vakuumpakker

  OBH og poser fra Felleskjøpet(brecom sine?). Syns de posene limer bedre og er billigere enn OBH sine. Biltema selger jo også billig vakummaskin, den har rull med kniv.
 11. Sauer 100 under 6000kr må jo være bra kjøp. Godt avtrekk og presis. Min 6.5 går som en stråle med det jeg har prøvd av ammo i den.
 12. vux

  2 veis kommunikasjon viltkamera

  Vil tro de fleste med 3G og nyere har mulighet til dette. Kunne tenkt meg ett viltkamera der man styrte disse funksjonene via en app. SMS meldinger er jo litt gammeldags måte å kontrollere ett kamera syns jeg. Har Brecom 2600 selv, fungerer på tredje sesongen nå. Brukes som revevarsler.
 13. vux

  2 veis kommunikasjon viltkamera

  Brecom 2600 har denne funksjon i alle fall.
 14. Er det ungdommen eller de eldste som har vegring mot å stille på kikkerten? Burde kanskje inngå som en del av praksisen til jegerprøven?
 15. vux

  Ammunisjon på rev i 6,5

  Noen erfaringer med nyeste norma rekrutt på reven?
×