Jump to content

janek kv59

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by janek kv59

  1. Gjelder fellingene i hele region 2??? Ulv sett i Lier i Buskerud i dag, på vei vestover
  2. https://www.google.no/search?q=j+steven ... 66&bih=566 Fant noe info..... Er den verdt noe for samlere her på berget?
  3. Hei. Har kommet over en Stevens sideligger etter en avdød slektning. Den er ikke i orden og kolben er sprekt. jeg lurer bare på om det er noe å ta vare på???? Om den har noe samleverdi???.
  4. Den filmen er gratis på youtube.....
  5. Hei. Kjøpt meg Garmin 320 idag, med SD Topo premium kart. Men får opp feilmelding, KAN IKKE VERIFISERE KART. Hva er det som er feil da???????? faen Er det noe jeg kan gjøre? Eller er det bare å levere kortet tibake. Andre muligheter jeg har for å få brukt GPS`n imårra.
  6. Hvor kan man finne ut om lisensjakt? Er dette samme region inndeling som kvotejakta på gaupe?
  7. Barnes TSX PT. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 1220956835
  8. Dette er utrolig flott håndtverk. Likte nr,3 men alle er jo veldig fine. Veldig artig og se
  9. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 0gr_tsx_tp
  10. det blir bare verre og verre detta............ henger ikke på greip.
  11. jeg har skutt bukk med samme kule og ladning. samme her med blodslåtte boger, skjerrer de av og fjerner blodsølet. henger dem opp sammen med resten av skrotten til mørning, finfint kjøtt. utgangshulet på størrelse med en 5er jeg er storfornøyd med den kula.
  12. småvilt ja. da er det mye annet vilt å jakte på. også er jeg veldig enig med noen over her, som oppfordrer til predator jakt. da gir du rypene en bedre mulighet neste år. etter min mening er det en uskreven regel. skal man jakte ryper så bør en ta sin del av prdator jakt også. så kan du jo skyte noen duer og ha til middag, smaker så å si det samme. men her burde rypene vært fredet i år.
  13. hei. noen som kan si meg av som er de faktiske forskjelene på disse benelli automatene?? jeg er ute etter en som kan brukes til alt av jakt, due,and,gås,skogsfugl,rådyr og gaupe. blir også noen runder trap iløpet av året også. comfort og m2/4 jeg har sett litt på. evt,andre jeg bør vurdere. hva har dere av anbefalinger.. det bør jo være mulig å tilpasse den til meg også. på forhånd takk for hjelpen
  14. den hadde ikke overlevd vis det var hos meg. burde vært lov å jakte hønsehauk synes jeg, er litt rart å se den oftere enn skogsfugl. sikker like utrydningstru som ho gormen
  15. blei en bra start på jakta igår. da vi ankom jordet kl o6 var det allerede to jegere der. så vi blei enige om å sitte i vær vår ende av jordet. vi rigget oss til i syd og de andre i nord vest av jordet på ca 90mål. ca 60 lokkeduer vær. det var bra med duer hos oss deførst timene, men etterhvert som det blei litt vind utover dagen var det rart å se hvor mye mer fugel som gikk ned hos naboene. men vi klaget ikke for duer var det i lufta hele dagen, litt rolig mellom 11-13. fornøyde pakket vi sammen kl4. vi hadde 41stk og de andre hadde fått ca 60stk og ei stokkand. noen blei jo også bort eller datt i elva like bak oss. så vi var godt fornøyd med åpningsdagen i år. så idag var det gåsespaning morgentimene ble brukt til.
  16. 6timer til vi skal ut. sekken er pakket og kaffetraktern står klar. var ut å titta etter duer i ettermiddag, et jorde i bygda som er treska og det har vi jakt på. var mye fugel å se, men sperra virkelig opp øya da toget kom forbi. hele jorde letta så det ut som, også tok dem en runde og rett ned igjen. må ha vært 1000-1500 duer som dro i været. så det blir nok noen action fylte morgentimer.... skitt jakt folkens
  17. Hei har et SG550 som skal settes opp nå. Men må man ha sim kort får å få det til å virke? Finnes bruksanvisning på norsk til dette kameraet???
  18. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=31776197
  19. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... 268&sort=3
  20. Sonic 45. funker bra og koster ikke skjorta jeg har den på en 308. har også en hausken på en annen 308, den er veldig bra men koster mye mer. jaktdepotet har sonic`n til en hyggelig pris. lykke til i valget av demper.
  21. her betaler vi 375kr i medlemskap i skytterlag(DFS). da er trening og prøver gratis. dette mener jeg er billig også for en jeger som bare tar ei prøve. ser jo enkelte som stresser seg igjennom prøver og må ha 3og4 forsøk for å få inn fem i hjorten. de legger masse tid ned i jekta, så de bør jaggu kunne ofre noen kvelder på banen også. vi har noen ganger figurer på 50 og 75meter, og de som vil kan trene stående. da ser vi jo veldig godt at trenig er et behov er vel ikke mange som ligger på elgpost??????? mener prøvene er altfor enkle, og burde vært mer realistiske. 5stående på 50m og 5 sittende på75 meter. og den skytereima som aldri brukes på jakt burde vel ikke være lov på prøve heller?
  22. noen som er ut å sporer om dagen???
  23. takk for den jaktdalen. noen som har eller har prøvd argoen i 300 win mag eller 9,3?
×
×
  • Create New...