Jump to content

Ola96

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ola96

 • Birthday 09/16/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Reise og kjøpe litt topshot i morgen da
 2. Synd den ikke gikk på gårdsplassen til naboen for da hadde den vært på viltkamera. Men min tanke rundt dette er rev/ grevling, for den gikk rett frem det er jo noe en hund sjeldent gjør. Den snuser jo over vimser overalt, denne gikk rett på noe skrot som lå ute.
 3. http://0o2471.net/58201 http://0o2471.net/58202 Det er sirka 50cm mellom sporene bortover. Og i et spor er det to og to poter. Som er sirka 5 brede og 7 lange.
 4. Ryddet hjemme hos bestemor i dag og fant da disse, er forholdsvis gamle, er kun en av de svarte pakkene som er komplette. Mens resten av de har gjerne rundt 4-5 patroner i seg. Men er dette noe en samler er interessert i? Og hva er de i såfall verdt?
 5. Er det tomt for due på hedmarken? Har kjørt meg en tur på en timestid i dag og jeg gjorde det samme i går. Har ikke sett mer enn 2 enkelt duer. Kan også nevne jeg kjører 3 mil med jorder på begge sider av veien nesten hver eneste dag. Merkelig at det ikke er noen duer å se..
 6. Hva med å kjøpe en brukt brno2 og en grs stokk? Lå en ny grs stokk ute for 4000 og en brno 2 til 1200kr. Er ikke mer enn en cz 455 det.
 7. Jeg hadde ikke valgt noen av de. Hold i en thumbhole først om du ikke har gjort det. Jeg holdte i american, std og thumbhole. Std ble fort utelukket da jeg syns den var for lett. American var et valg helt til jeg fikk kjenne grepet på thumbholen, det er mye brattere og passet veldig bra for meg. Derfor kjøpte jeg en thumbhole + gamo 3-9x40 for 5090kr.
 8. Ola96

  BLOG 110-113

  Du har ikke lyst til å lage en episode eller flere med 22lr da? Det hadde vært morro se hvor mye den påvirkes du har jo kronograf, vindmåler osv.
 9. TIP er teknisk og industriell produksjon eller mekken som man kaller det. Dette er første året på videregående. De lærer å sveise, dreie osv. Og dette er nok en oppgave som passer dem godt.
 10. Kjempe bra tiltak! Synd jeg ikke rakk og bli med på denne selv.
 11. Er såpass lokalt og jeg har lappen da så jeg kommer nok
 12. Ola96

  Cz-Klubben

  Jo den var kjempe fin! Litt mer personlig enn de boydsstokkene som det begynner å bli mye av .. men selv skal jeg nok ha en boyds og ikke en haug med fil, sag og pussepapir.
 13. Ser jo ut som du har lyst på 202n så da kan du kjøpe deg det + en god kikkert. Ellers kan du jo se på pakker på finn.no der folk selger brukt f.eks dette er noe jeg ser på som en god pakke: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=37829378
×
×
 • Create New...