Jump to content

camelot

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. Blir 150 grains både i 308 og 300winmag
 2. Har prøvd å få tak i 165 og 168 grain TTSX i 30 kaliber siden februar.... Er tomt overalt! Ingen vet når di får tak og ingen vet hvorfor de ikke har fått inn. Hva skjer med det da? To nye rifler i 308 og 300wm som jeg må finne godladninga til før jakta. Så trenger endel kuler.... Var på banen og overhørte en samtale angående dette. Fikk ikke spurt om detaljene. Men det jeg fikk høre var at det muligens er en eller annen form for lovendring på gang i statene. Som har resultert i at amerikanerne kjøper opp alt av Barnes kuler, som igjen har ført til lite/ingen eksportering til Europa. Var
 3. Vi dra opp på snøhetta i morgen. Har kort i Sunndal og Dovre, så blir vel å prøve ut indre felles område. Har planer om å gå inn til Åmotdalshytta via Snøheim, og bruke det som "base". Er dette noen god plan? Vært nordavind en lenger periode nå, men skal snu i løpet av morgendagen ser det ut til. Vinden skal også øke endel. Går reinen der oppe mer på vinden da? Noen tips om hvor en bør prøve? Vi har 2 frie dyr, simle/ungdyr + kalv, og drøye 2 uker til rådighet.
 4. Noen steder er det kun lov til å skyte mellom 07:00 og 20:00, og litt ut i jakta 08:00 - 19:00. Andre steder kan det være soloppgang til solnedgang, eller ingen begrensing i det hele tatt. Du må sjekke di lokale bestemmelsene der du skal jakte. Er vel generelt kortutsteder som bestemmer.
 5. Den var jaggu flott! Kribler ikke mindre i kroppen nå... Må vente en uke til før jeg kan dra til fjells Gratulerer med gullbukk!
 6. Jeg må jobbe en uke til... Så spar 2 storbukker da Trenger en sånn med gevir som buer framover, med tagger oppover og slutter like lang framme som grepa. Skitt jakt folkens!
 7. Jøsses! Fikk fritt dyr i Sunndal Øst. Noen som har erfaringer derfra? Eventuelt hva slags kart jeg trenger for å dekke dette området? Har bare jaktet i Knutshø og Setesdal/Austhei tidligere.
 8. http://www.njff.no/portal/page/portal/n ... ypage=TRUE
 9. Jakter due, gås, rype, sjøfugl, skogsfugl, rådyr, bever og gaupe. Så blir noen 100 hagleskudd i løpet av året... Bruker Heavy shot på di 3 sistnevnte, men det utgjør ikke mange skudda at det gjør noe. Skulle igrunn ha brukt Heavy shot på gås, ærfugl og skarv også siden di er såpass hardskutte. Men da begynner det å koste!!
 10. Tror så godt som alle småviltjegere vil ha blyhagl tilbake. Håper di tar til fornuften og legaliserer bruk av bly igjen. Hadde vært reine julaften og vel så det for min del!
×
×
 • Create New...