Jump to content

janek kv59

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

janek kv59's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gjelder fellingene i hele region 2??? Ulv sett i Lier i Buskerud i dag, på vei vestover
  2. https://www.google.no/search?q=j+steven ... 66&bih=566 Fant noe info..... Er den verdt noe for samlere her på berget?
  3. Hei. Har kommet over en Stevens sideligger etter en avdød slektning. Den er ikke i orden og kolben er sprekt. jeg lurer bare på om det er noe å ta vare på???? Om den har noe samleverdi???.
  4. Den filmen er gratis på youtube.....
  5. Hei. Kjøpt meg Garmin 320 idag, med SD Topo premium kart. Men får opp feilmelding, KAN IKKE VERIFISERE KART. Hva er det som er feil da???????? faen Er det noe jeg kan gjøre? Eller er det bare å levere kortet tibake. Andre muligheter jeg har for å få brukt GPS`n imårra.
  6. Hvor kan man finne ut om lisensjakt? Er dette samme region inndeling som kvotejakta på gaupe?
  7. Barnes TSX PT. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 1220956835
  8. Dette er utrolig flott håndtverk. Likte nr,3 men alle er jo veldig fine. Veldig artig og se
  9. http://www.hjemmelading.no/produkter/11 ... 0gr_tsx_tp
  10. det blir bare verre og verre detta............ henger ikke på greip.
  11. jeg har skutt bukk med samme kule og ladning. samme her med blodslåtte boger, skjerrer de av og fjerner blodsølet. henger dem opp sammen med resten av skrotten til mørning, finfint kjøtt. utgangshulet på størrelse med en 5er jeg er storfornøyd med den kula.
  12. småvilt ja. da er det mye annet vilt å jakte på. også er jeg veldig enig med noen over her, som oppfordrer til predator jakt. da gir du rypene en bedre mulighet neste år. etter min mening er det en uskreven regel. skal man jakte ryper så bør en ta sin del av prdator jakt også. så kan du jo skyte noen duer og ha til middag, smaker så å si det samme. men her burde rypene vært fredet i år.
  13. hei. noen som kan si meg av som er de faktiske forskjelene på disse benelli automatene?? jeg er ute etter en som kan brukes til alt av jakt, due,and,gås,skogsfugl,rådyr og gaupe. blir også noen runder trap iløpet av året også. comfort og m2/4 jeg har sett litt på. evt,andre jeg bør vurdere. hva har dere av anbefalinger.. det bør jo være mulig å tilpasse den til meg også. på forhånd takk for hjelpen
  14. den hadde ikke overlevd vis det var hos meg. burde vært lov å jakte hønsehauk synes jeg, er litt rart å se den oftere enn skogsfugl. sikker like utrydningstru som ho gormen
×
×
  • Create New...