Jump to content

Alyssis

Members
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Alyssis

 • Birthday 05/06/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tenkte ikke over hva jeg kjøpte første gang, så jeg har hatt både closed og open. Jeg har litt mindre hender, så jeg foretrekker open. Jeg foretrekker også single stack på pistoler, istedenfor double stack.
 2. Dette du linker til har jeg hatt på begge mine revolvere. Jeg er veldig fornøyd med den typen. Merk at du får den i open og closed back, avhengig av hvilken størrelse du er på jakt etter.
 3. Sent ute, men her er mitt skap, ferdig innredet. Tok en del timer å gjøre, samt noen kroner i materialer, og selv om det er noen ting jeg hadde gjort annerledes om jeg skulle gjort det igjen, så er jeg fornøyd. Eneste som mangler er alt som skal være inni..
 4. Du velger selvsagt hva du kjøper, og hvem du kjøper hos, men det kan alltid være lurt å sjekke flest mulig butikker. http://www.intersport-bogstadveien.no/45-acp._21963.html Her får du samme pistolen til 20 995,-.
 5. https://www.smith-wesson.com/firearms/performance-center-model-sw1911-1 Dette er den jeg ville valgt om jeg skulle hatt noe i prisklasse 20 000,- ish. Se gjerne videoen av hvordan de lager den også, med Doug Koenig. Selv hadde jeg en STI Sentinel i .45, og var veldig fornøyd med den.
 6. https://www.pardininorge.no/ Ut ifra hjemmesiden til Pardini, og denne som jeg linket til.
 7. Sjekk gjerne ut Smith Wesson sin performance center utgave av 1911 og. Har hørt mye godt om den, og den har lagt på ønskelisten min en stund også. Ellers har BUL også en del i den prisklassen.
 8. Gratulerer med ny pistol! Jeg mener første regel er bilder når du åpner et helt nytt våpen 😮 Er det 9mm eller .45 du har kjøpt den i? Gi gjerne en oppdatering når du har skutt litt med den!
 9. Det er veldig mange som liker Kimber, og det er veldig mange som ikke liker Kimber. Reddit-tråden du linker til er 6 år gammel, så den er ikke noe å gå etter. Personlig har jeg kun hatt 2 1911, i STI, og er veldig fornøyd med de. Jeg gjorde min del av undersøkelser før jeg kjøpte sist, og fikk en dårlig følelse av Kimber (og flere andre merker) ut ifra alt jeg leste. Jeg endte derfor opp med STI, både i 9mm og i .45, og var veldig fornøyd med de to. Jeg skal til innkjøp av våpen igjen etter en lengre pause nå, og regner med det blir en ny 1911. For meg står valget mellom Les Baer, Wilson Combat, og STI(Staccato). Det er ikke veldig enkelt å rangere alle de du lister opp, så prisklassen er kanskje beste utgangspunkt. Men, de aller fleste (inkludert meg selv) ville klart seg veldig fint med en 1911 til mellom 10 og 20 000,-, og en avtrekksjobb på våpenet.
 10. PPC1500 ligger under Norges Skytterforbund.
 11. Jeg er helt enig. Det største problemet mitt blir vel å finne tidligere bekreftelse/dokumentasjon på kurset.
 12. Hei. Ifølge våpenkompendiet fra POD, så skal det nå være mulig å erverve våpen til ppc også. Har noen prøvd dette? F.eks til Distinguished pistol, og Standard Semi Automatic pistol? Hvilke kriterier stilles, og hva er erfaringene sålangt?
 13. Alyssis

  STI/Staccato

  Ut ifra hva jeg kan se, så har STI skiftet navn til Staccato. Samtidig fører de nå kun en nyere serie med våpen, Staccato C, P, R. XC og XL. Er det noen som vet om butikker i Norge som vil ta inn denne serien? Skulle gjerne sett litt mer på XL versjonen!
 14. Alyssis

  1911-tråden

  Takk Hassel. De var tom nå virker det som, så får sende en mail og høre når de får inn en ny ladning. I mellomtiden kan jeg jo vise fram herligheten(e).
×
×
 • Create New...