Jump to content

jarwe

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About jarwe

 • Birthday 08/17/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jarwe

  Jaktski

  Hei, ta også en kikk på Rønning Ski sine modeller. www.ronningski.no
 2. jarwe

  ScoutGuard 880-14M

  God Julemorgen! jeg har nå endelig fått satt opp kameraet igjen og jeg sliter fortsatt med batteriproblemer som tidligere. i tillegg nå så må man svært nær sensoren for å utløse et bilde.Tidligere så detekterte det på 15-20m avstand med sensoren i normal stilling. Nå har jeg sensoren i høy og det tar ikke bilde før det er noe innenfor 3-4 meter. Kameraet står ca.5-6m unna åtet og det er mye aktivitet der. Det er hardtråkkede spor av både rev, grevling og mår. I tillegg er det både lavskriker og nøtteskriker som frekventerer jevnlig. men kameraet tar ikke bilder. Jeg begynner å bli lei av hele kameraet og vurderer sterkt å kjøpe noe annet. Er det andre som har samme problemene eller er det bare jeg som har fått et typisk mandagsprodukt??
 3. Kjørte 4,5nm på begge skefteskruene og dro på banen i dag. 3 skudds serier med Lapua Mega samlet i et raggete hull, og 5 skudd med 108grs Scenar samlet alle på innsiden klistrelappen. Det fungerer for meg. Så da er børsa klar for litt toppjakt før jul!😀 Artig å slanke ned SSG’n fra 8,5kg med Vision chassis og IOR Recon ned til 5,3 kg med Bredvold stokk og Vortex DB Tactical! 🎉
 4. God kveld! Sitter og prøver å finne riktig moment på 200STR/SSG3000 kasse som skal ned i en Bredvold stokk men finner det ikke spesifikt. Jeg finner informasjon om at det brukes 4,5nm på den originale stokken og regner med at det da også er dette momentet som skal brukes her? På forhånd takk for svar.
 5. Gode priser på optikk hos AstroSweden nå.. Husk moms på varepris og frakt. I tillegg skal Posten/ Bring ha 158,- for fortollingen. Utnyttet dette nå da Jaktfall har vært tomme for Vortex DB Tactical 4-16x44 i lang tid. Med alle kostnader så blir det 3708,- noe som er ca en tusing billigere enn hos Jaktfall med frakt. Det blir spennende å se om billigoptikk duger til både PRS-trening og jakt....
 6. @Joakim.AndeDet stemmer! Hadde akkurat første turen med den i dag og ikke så ille å ha på ryggen. Men det er jo ikke god plass med store kikkerter men det går akkurat. Du må lirke litt men som tidligere sagt så har man som regel god tid under toppjakta.
 7. Jeg kjøpte meg nettopp Pinewood Hunting med 20l sekk samt rifle/våpen futteral integrert. Før jeg kjøpte den fikk jeg testet om jeg fikk riflene mine passet nedi og jammen forsvant en Rem.700 med 3-12x56 Meopta med BHT nedi. Og overraskelsen var stor når SSG'n med Vision chassi og IOR Recon på toppen også forsvant nedi med glidlåsen igjen! Rifla ligger ikke klar på sekundet slik som på Vorn sin sekk men hvor raskt trenger man egentlig å få tak i rifla på toppjakt...? Både Brunst, Jaktia og andre selger denne til rundt tusenlappen.
 8. Korteste jakt med rifle fra Oslo må være et rovdyrkort på Ullensaker JFF sitt område. Billig og helt greit. Har skutt rev på lokk der men det er begrenset med terreng å bedrive slik jakt pga mangel på sikker bakgrunn, mye folk i turveiene etc. Det er MYE(!) innmark og du kan sikkert komme i dialog med en bonde for å jakte på jordet men ingen av de jeg snakket med var villige til dette. Noe jeg opplevde i dialogene med grunneierne var at flere av de ikke visste at det foregikk jakt på deres eiendom gjennom grunneierlaget. Jeg møtte til slutt en grunneier som lot meg parkere på gården hans. Det er få steder å parkere bilen uten å sperre adkomstveier eller å sperre deler av veibanen på hovedveiene som går rundt terrenget.
 9. jarwe

  FFP eller SFP

  Nippon81: Med det budsjettet så er også Vortex Diamondback Tactical et godt alternativ. Sper XX: Langholdssikte med retikkel som også synes godt på lav forstørrelse = IOR.
 10. Vet noen om NM SKogsløp kommer til å gå via livestream eller eventuelt på et annet sted?
 11. Jeg har ikke hatt noen problemer med mitt chassi i de tre/fire månedene jeg har hatt det. Ramlet rundt på MSRC i år og overflatebehandlingen har holdt seg bra til tross for litt hardhendt behandling. Gummi/belegg oppå kinnstøtta synes jeg fungerer helt topp da det sitter som klistret til tross for skjegg. Ingen tegn til at noe har løsnet eller flaket av noen steder. Hvis man skal være pirkete så er det to ting: - skruene til justeringen av kinnstøtte og bagrider ruster - justering av bagrider og kinnstøtte må være helt rene for at justeringen skal gå lett. Noen få sandkorn der så må man knote litt... Ellers er jeg godt fornøyd!
 12. jarwe

  Bergans Powerframe

  @BearBeer Jeg teipet alle steder der sekken og reimer hadde kontakt med metallramma og det hjalp litt. Men det var fortsatt plagsomt. Så i frustrasjon hadde jeg på litt seig våpenolje på alle de samme stedene. Og da har knirkingen forsvunnet.... Vet ikke hvor lenge den løsningen varer men skulle det knirke igjen så får jeg ta frem våpenolja igjen! Antageligvis så er silikonolje et bedre alternativ men det var våpenolje jeg hadde for hånden der og da.
 13. Jeg skal nok holde ut med pistolskyting et par dager! Og ja det er utrolig gøy! Men jeg hadde ikke noen planer om å anskaffe pistol med det første eller bruke 4-5000,- på pistolskyting for å få lov til å skyte noen matcher med boltrifle i ny og ne. Uansett så må jeg da ha grunnkurs pistol, medlemskap i en pistolklubb og så ta dynamisk kurset FØR jeg kan skyte konkurranse med boltrifle. Det høres litt "bakstreversk" ut men hvis det er reglene så skal jeg jo føye meg etter disse hvis jeg lysten til dynamisk skyting tar overhånd. Må vel si at motivasjonen glapp litt ett par hakk når det ble så tungvint å kunne delta med boltrifle.
 14. Takker for info! Jeg skjønner at dette kanskje er et litt lenger lerret å bleke enn jeg trodde for å kunne delta på konkurranse.... Så for sikkerhetsskyld stiller jeg disse spørsmålene: 1. Finnes det ikke sikkerhetskurs for rifle i det hele tatt? 2. Så man MÅ skyte pistol og ta kurs i pistolskyting for å kunne gå konkurranser med boltrifle innen dynamisk sportsskyting? Hvis det ovennevte faktisk stemmer så tror jeg at sporten går glipp av mange som er interessert i konkurranseformen men som ikke kommer til å delta fordi de ikke har interesse av å skyte pistol. Inngangsprisen på å skyte med boltrifle blir da ekstremt høy i tillegg. Det er mulig jeg tar feil her men det kan se slik ut fra en som er interessert i sporten.
×
×
 • Create New...