Jump to content

skog

Members
  • Posts

    1,242
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

skog last won the day on February 1 2023

skog had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,882 profile views

skog's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post

Recent Badges

661

Reputation

  1. Vi bør se til Sverige. Der kan de nå erverve AR-15, AR-10 og G3 kloner til jakt. Før var svenskene misunnelige på vår våpenlov, nå må vi sikle etter deres... Her må det jobbes politisk, strategisk og langsiktig!
  2. Hva har dette med "problemer med politiets ny skarpskytter våpen" som tråden heter å gjøre?
  3. skog

    Henry Homesteader

    Sendte inn en søknad tidlig i mars. Har fortsatt ikke hørt noe, så lover ikke godt.. har settedistrikt, så tar altid litt tid, men aldri som dette.
  4. skog

    Henry Homesteader

    Den tolkningen der av paragrafen er jeg usikker på om holder. Den modellen som eventuelt kan søkes om i Norge til jakt leveres uten en slik brønn, samt med bare 5 og ti patroners magasin. Installasjon av en slik brønn (må kjøpes separat) er uansett ulovlige uten søknad. Den er ikke produsert for politiet eller forsvaret, den har ikke overtre og ikke pistolgrep. Den er lov.
  5. skog

    Import av rifle fra USA

    Jeg sendte inn en søknad på den for 14 dager siden. Skal holde dere oppdatert på prosessen.
  6. Ja, det er montert på de fleste lokasjoner. Men avvæpning utenfor stasjonen skjer selvfølgelig uten. Sånn sett vil jeg tro at vi kommer til å se flere vådeskudd nå fremover som "midlertidig" bevæpning er avsluttet for denne gangen. Av den enkle grunn at det vil bli utført flere ildhåndgrep. For den aktive debattant vil jeg anbefale PHS sin egen evaluering av perioden med bevæpning: https://phs.brage.unit.no/phs-xmlui/handle/11250/2459314
  7. Hadde faktisk ikke fått med meg at det ikke lenger kreves medlemskap i NVS for å få status som samler. Hva er de andre foreningene?
  8. Fra Njff: https://www.njff.no/aktuelt/overraskende-halvautoforbud?link_id=sEZQeZ8riiGGyn
  9. Legg merke til hva som står nederst i artikkelen: https://jaktogfiske.njff.no/vapen/skal-snakke-med-pod-om-utvidet-forbudsliste/232197
  10. Jeg har vært med på noen runder nå med lovendring, forskrift og ulike rundskriv. Jeg møtte også medlemmer av justiskomiteen i forbindelse med både ny lov og forskrift. Det eneste som er sikkert er at det vi nå ser ikke er i tråd med lovgivers intensjonen. Jeg begynner nå å bli så lei av måten vi blir behandlet på at jeg tror jeg skal se meg etter en ny hobby. Kanskje gjenoppta fisking på aktivt nivå igjen. Dette gidder jeg ikke mer.
  11. Hans Sverre Sjøvold er ferdig innen fredag...
  12. Lite tips: Les deg opp på ny lov og tilhørende forskrift
  13. Om det er mer en fem år siden siste forhold tror jeg det vil gå fint Alle fortjener en ny sjanse! Har du fått tilbake førerretten?
  14. HVO i sør-øst PD ønsker forbud mot losje-medlemskap for politifolk: https://www.politiforum.no/debattinnlegg/forby-medlemskap-i-losjer-for-politiansatte/225736
  15. Mulig det er særbehandling for de på toppen, men jeg har det stikk motsatte inntrykket hva gjelder den gjennomsnittlige betjent.. jeg har sett jurister gi ransaking og beslutte etterforskningen av politifolk (for ting gjort på fritiden) som den vanlige borger hadde fått henlagt. Virker som det tas i en god del ekstra nettopp for å unngå/slippe slike antakelser.
×
×
  • Create New...