Jump to content

STB

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

STB's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • 10 years in
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ser på løsning til samme rifle og Leupold kikkerten virker som førstevalg men kikker fortsatt på rødpunkt alternativ Har noen med innspill på Vortex Optics Crossfire Red Dot sikte til plinking 50 m?
  2. Noen med brukererfaring med åpent rødpunktsikt til salongrifle 22 lr. (3 til 4 MOA lysprikk) Har ingen erfaring med rødpunkt og har salongrifle med kikkertsikte til jakt, bruksområde her er «plinking» 50 m og en og annen kråke Brukbar løsning eller………. kikkertsikte?
  3. Veldig interresant produkt, ser den finnes på sprayflaske og «flytende» på plastflaske. Noen forskjell i bruksegenskaper?
  4. I ett hav av nye vedlikeholds remedier og produkter har jeg prøvd å orientere meg og like klok. Bruker i dag Molykote P40 og DX som fungerer greit nok, men gir en overflate utsatt for støv og skitt (Remington 700 SS og Remington Seven SS) Forslag til produkt olje/fett som gir en tørrere overflate og lengre levetid?
  5. Takk for info. denne dumperen virker ok. Fikk nettopp svar fra One Norsemen, får ikke inn nye dempere før rundt påske
  6. Noen som har prøvd eller har One Norseman demperen med tanke på rekyldemping?
  7. det har du selvfølgelig rett i, men har en Rem. 700 SS med Lilja SS 55 cm pipe, GRS Bifrost stokk, jaktkikkert og ok tofot. Skriver moderat langhold, skytetrening og åte/posteringsjakt
  8. På grunn av et skulderproblem/skade må jeg ha ny lyddemper denne gang med rekylbrems. Kaliber 30-06 og moderat langhold med to-fot og mye skyting, vekter rekylbrems og lyddemping noenlunde likt. Har sett på One Norseman starter kit og A-Tec Optima 45 med rekylbrems. Noen som har erfaring og kan komme med tilbakemelding på nevnte dempere/brems, eller om det er andre alternativer ?
  9. Bortimot 0 erfaring med kvalitets to-fot og ser de to alternative monteringstypene nevnt er Spigot og Picatinny. Har kjøpt en GRS Bifrost montert på en Remington 700, 30-06 som skal brukes til jakt og bane ut til 500 meter. Stokken har begge monteringsalternativen (har GRS spigot montert) Hva er fordeler og bakdeler med disse monteringsalternativer.
  10. Har en Steyr Scout 308 Win. med Andy`s leather ching sling "tidvis" montert Kvaliteten og utførelsen på reimen er topp, det samme er bruksegenskapene ved skyting men er ikke førstevalg ved bæring i kronglete vestlandsterreng Bestilte reimen direkte fra leverandør for noen år siden (følger ikke med rembøyler) , måtte be firma oppdatere fraktprisene på hjemmesiden for å komme på et fornuftig nivå. Pris, kontakt og leveringstid var ok. Fant denne linken med instruksjoner på nett: https://www.steyr-arms.com/us/andycs Har noen originale Steyr Scout rembøyler eller kjenner til fabrikat som passer er det av største interesse
  11. Ser i beskrivelsen at avtrekkeren er uten Bolt Release, blir det litt "spennende" på en jaktrifle?
  12. Hvilke jakt avtrekk skal jeg velge til mitt prosjekt vinter 2021/22, er det noe å hente utover standard Timney? Forslag med bilder til farge på Ceracoat C serie lakk, vil ha en mellomgrå matt farge (noe mørkere enn mye av den lyse grå grunningen på sprayboks) Har en Steyr Scout 308 W med et drømmeavtrekk som gjør at "må ha nytt på Remington`en" melder seg etter hver tur på banen, tillegger at originalavtrekk er justert av børsemaker! På min gamle Remington 700 SS Custom Shop KS 30-06 er stokken oppdatert med Limbsaver kolbekappe, justert bedding og nylakkert med Raptor Bedliner på sprayboks, topp resultat men i blankeste laget. Løpet er byttet til et flutet Lilja løp gjenget for demper, testskutt med en rekke ladninger, men stoppet på 130 grains Barnes TTSX med 54 grain N150 så langt. Leste med stor interesse Movikens innlegg
  13. Hvor kjøpte du 130 grains kula? Finner den ikke lokalt eller på nett, men blir antydet at jeg ikke er god til å lete :-)
  14. "Lageret" med krutt er i ferd med å tømmes og har behov for etterfylling. Har ladet for 6,5 x 55, 308W og 30-06. og har brukt N110 til snille ladninger, N150, N 160 og MRP, men blir stort sett 30-06 fremover og lettere kuler. Vil av nysgjerrighet teste Barnes TTSX 130 grain kuler med optimalt krutt for lett rekyl og ok kulebane. (lettvekt rifle med 55 cm løp) Har noen erfaring og kan komme med råd om optimalt tilgjengelig krutt og ladedata med hastighet?
×
×
  • Create New...