Jump to content

mattissk

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

mattissk's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har ingen kompis med den type erfaring på hånden . Spesielt ikke på min alder . Det er jo litt av grunnen til at jeg spør og graver litt . Men takk for råd som har kommet inn alt hjelper. Tror jeg alt har fått lukket meg ut et terreng jeg vil gå i . Tar selvfølgelig i mot flere råd om det er noen som har det .
  2. Til sensommer / tidlig høst lurer jeg på om jeg ikke vil dra et sted og gå en uke eller to på fjell eller i skog . Er det noen som har erfaring med dette ? Det burde jo være muligheter til jakt og fiske . spørsmål jeg har er : -Hvordan gjør du et med transport til og fra fjellet/skogen ? -Jakt og fiske kort ? -Mat de første dagene /uken? -Hvordan bør man pakke og hva ? Det er snakk om småviltjakt Håper et er noen som kan hjelpe meg
  3. Det blir om dagen jeg skal bruke den . Mest fra 50 til maks 120m vill ikke strekke ferdigheter og børse for langt
  4. Hei jeg har nettopp kjøpt meg et .17hmr løp til min cz 455 . Jeg har optikk på børsa fra før men ønsker meg litt mere ut av et sikte . Når dette siktet er litt uklart og jeg syntes det ikke har helt nok "zoom" . Er det noen som har noen ideer om hva som er greit og ha på en slik børse ? Det som sitter på er et Breitler Premium 2-7x32 . Jeg har et budsjett på 2-4000 kr . Håper det er noen som kan hjelpe meg . På forhånd takk .
  5. Jeg lurte på om det var noen småvilt jegere fra Akershus her inne , og om det var noen som kun bedrev dette med rifle ? Det hadde vært fint og fått tips og råd og kanskje en større krets innen for småviltjakt .
  6. Da har jeg kjøpt meg .17hmr løp og to-fot fra Harris med vugge . Har også rukket å skyte 20 skudd . Fant fort ut at det ikke var en kaliber jeg skal skyte for mye med bak huset . Så nå venter jeg på mandagen så jeg kan dra på skytebanen
  7. Da har jeg handla meg rifle for første gang det ble en cz 455 std. Den kommer til å bli brukt til jakt og litt skyting hjemme . .17 hmr løp kjøper jeg neste lønning.
  8. Tusen takk for svar tror det blir std syntes denne var lett nok til å bære med seg på jakt. Den var litt lav. Men det kan bygges opp.
  9. Hei . Jeg har nå 3 tilbud på pakker på cz 455. Det jeg lurer på er hvem som gir mest for pengene xxl sitt tilbud : Tilbudet inneholder en pakkeløsning med nevnte våpen, kikkert BSA 4x32 og lyddemper A-Tec CMM-4.F Ferdig montert for kr 4.400,00 Villmarksbutikken sitt tilbud : CZ 455 Standard + Gamo 4x32 + lyddemper 4.590 kr her er det ikke oppgitt hvordan demper . Magne Landrø AS sitt tilbud : Samme rifle men m/Breitler 2-7x33 og A-tec demper kr.4.550,- håper noen kan hjelpe meg med valget og at noen finner et tilbud de selv kanskje kan utnytte.
×
×
  • Create New...