Jump to content

Cola

Members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Cola's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Låner denne tråden litt. Etter at min morfar døde, arvet jeg en krag jørgensen stayer. Den er registrert, men ønsker nå å få den overført i mitt navn. Jeg driver jakt og har jegerprøven fra før. Holder på å fylle ut våpensøknad, men har ingen peiling på disse gamle våpnene. Er det noen som veit hva jeg skal skrive i våpensøknaden der de spør om fabrikkmerke og modellbetegnelse? Et annet spørsmål jeg har er om folk fortsatt jakter med disse type våpen, slik at jeg kan skrive at jeg bruker det til jakt?
 2. Cola

  Bolyguard 550 m

  Er d kontantkort du bruker da Jibrag?
 3. Cola

  Bolyguard 550 m

  Tidligere hadde jeg Djuice med tvillingkort. Da sendte jeg gratis mellom tvillingsimmen og hoved simmen. Det fungerte opptimalt. Mulig jeg går tilbake til det, dersom Chess ikke får ordnet opp i sakene. Er i dialog med de nå.
 4. Cola

  Bolyguard 550 m

  Takk for svar. Har nå prøvd begge instillingene, men ingen fungerer. Blir nok til at jeg går tilbake til telenor. Tydlig at sim-kortene ti chess har problemer. Fikk noen få bilder tilsendt med den ene instillingen, men var veldig ustabilt.
 5. Cola

  Bolyguard 550 m

  Er d ingen som har vært borti dette? Setter stor pris på svar.
 6. Cola

  Beste viltkamera?

  Jibrag Hei. Sliter med oppsettet til chess. Hvilke oppsett bruker du. Da tenker jeg på APN osv.
 7. Cola

  Bolyguard 550 m

  Var så dum å byttet mobilabinnemang til Chess. Har dermed problemer med å få MMS fungsjonen på viltkamera til å fungere. Kamera tar bilder, men får ikke bildene sendt på MMS. Jeg bruker tvillingkort og sender til meg selv.( midt tlf nummer) Dette fungerte utmerket med mitt gamle abonnemang. Bruker disse instillingene: ; for MMS application [GSM Setting] Band=GSM850_900_1800_1900 LogMode=11 QmmDbg=0 [MMS Setting] URL=http://mms APN=mms.netcom.no IP=193.209.134.133 Port=8080 Account= Password= [GPRS Setting] Server= Port= APN= Account= Password= Email user= Email password= [Addressee] Phone1=midt mobilnummer. Phone2= Phone3= Phone4= Email1= Email2= Email3= Email4= Batteriene er nye, så det skal ikke ha betydning. Tvillingkortet er testet i en annen telefon og fungerer. Passord på sim kort er slått av. Er det noen som kan si meg hva jeg gjør feil?
 8. Hvordan ble resultatet av ladingen med N560 på ttsx i 168 gr i 30.06. Tenker å lade denne selv. Hvor mye krutt brukte du?
 9. Kan ikke se at ladeboka oppererer med 168 gr for tsx. Bare med 165 gr. Er dette såpass lite forskjell at det ikke har noe betydning. Går det greit å bruke disse ladedataene for 168 gr ttsx?
 10. Da er Ttsx 168 gr på vei i posten. Noen som veit hvor jeg finner ladedata til den. Går d greit å bruke ladedataen til 168gr tsx som står i ladeboka?
 11. Takk for svar. Har vurdert TTSX selv, men må nok forske litt mere på GMX da. Har du noe ladedata på TTSX Norwegianwoods?
 12. Hva mener folket er den beste blyfrikula på det norske markedet? Jeg er en fersk lader, som trenger gode råd i valg av kule. Jakter for det meste elg. Kan også bli aktuelt med hjort og reinsdyr. Brukte Oryx 180 Gr i fjor, men den var temmelig brutal med reinskalven. Ønsker i år å bruke blyfritt, og kaliberet er 30 06.
 13. Tenkte jeg skulle prøve å lade litt igjen. Lenge siden sist, så jeg trenger hjelp med ladedata til 3006 kaliber. Kulen jeg har er Sierra Matchking 168 gr. Noen som kan hjelpe?
 14. Ble du fornøyd med den fra biltema?
 15. Tenker å anskaffe en god lykt som lyser godt og langt, som jeg kan bruke til å lyse etter elg og div på jorder. Ønsker at den drives av 12 v, så jeg kan koble den til bilen. Hva anbefales?
×
×
 • Create New...