Jump to content

åtejeger94

Members
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About åtejeger94

 • Birthday 04/02/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei vurderer å gå til anskaffelse av en 7 mm rem mag til storviltjakt. Er dette et gunstig kaliber? Har er 6,5x55 er det da noe vits med denne 7 mm rem mag?
 2. Man ser godt om det er villkatt!
 3. Ha haren trøkker sinsykt på barmak da må du nesten oppå ryggen på den før den løper. Tok du å åpna den haren du fant? Er det pest er det svarte prikker på levra mener jeg å huske.
 4. I natt begynner sesongen for min del. Har en som har vært der flere netter så får man se hvor lange man orker å sitte;)
 5. Hei, lyst til og begynne og lage trekopper og treboller er helt ny på dette så trenger verktøy å alt hva trenger jeg av verktøy og hvor får jeg kjøpt sånn utstyr?
 6. Fant en død revevalp i hi åpningen på ei hi jeg vet om idag:( var død av skabb så da er sikkert resten av familien det også
 7. Må spørre noe jeg kjenner som har vært på rypejakt idag. Fått 9 ryper på 7 timer med en hund og to personer + mange bommer, dette må da være et kjempe resultat?
 8. Og løsningen er da å skyte ut de svarte som er der.... Er det dårlig så får man frede, heller ta ut rovdyra. Mat finner vi i butikken så det er ingen som lider noen nød når man ikke får skutt noen ryper eller skogsfugl Er jo det jeg har prøvd å si vis du har les tråden..
 9. Når skal det sies at det er forskning som viser at ved dårlig fugleår så kommer det frem mye mere bryn fugl en svart. Det er noe. Tenke på
 10. Ta det jeg sier med skjøn, klart man skal jakte vis bestanden er bra. Men ikke der det er dårlig det jeg mener, mange som skyter unna det lille som er noe plasser å det er helt idioti mener jeg
 11. Skjønner ikke hvorfor folk skytter fugl når det er så dårlig som det er! Mye bedre og ikke jakte for å få oppigjen stamfugl bestanden. Å helle bare trene hunde for dem som har det.
 12. Ikke for å være kritisk men har du et bilde? Dette var jo et helt sinsykt resultat!! Gratulerer så mye:)
 13. Utrolig resultat!! hvor i Norge jakter du?
 14. Var ute igjen igår ny plass nye muligheter ble 19 duer
×
×
 • Create New...