Jump to content

Benjamin

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Benjamin

 • Birthday 10/12/1996

Recent Profile Visitors

435 profile views
 1. Hei! Jeg lurte på om noen vet om Blaser sine brekkvåpen har mulighet til pipeskift? Jeg vet at kombibåpenet BBF97 har muligheten til å bli dobbelrifle, men vil det si at K95 har muligheten til å skifte løp fra 7x57R til .222Rem, eller 5,6x52R? Det samme gjelder D99, om den har mulighet å skifte mellom vanlig hagledrilling til å bli rifledrilling, eller bare ha ulike kalibre på riflepipa uten å benytte seg at innstikkpiper?
 2. Benjamin

  Merkel RX Helix

  Ser at Schou AS ikke lengre tilbyr Merkel sine merkevarer. Er det noen som vet hvor man nå kan få kjøpt en Merkel RX Helix, og som gjerne også har en hjemmeside, eller er Merkel på veg ut av landet? Takker for svar!
 3. God ettermiddag! Jeg er i den situasjonen at jeg vil utvide våpengarderoben med en rifle. Jeg har allerede en boltrifle i .30-06, men ønsker meg noe litt mer spennende og utfordrende. Jeg føler jeg er i stemning for enten en halvautomat av type Sauer 303 eller en dobbeltrifle av typen Blaser Bb97. Kaliber er ikke noe diskusjonstema og er åpen for det meste, så lenge det er hakke kraftige enn .30-06. Er det noen som har erfaring med begge deler og kan dele erfaringene med meg? Jakt blir hovedsakelig drivjakt både i Norge og utland.
 4. Er det slik at om man har en Blaser BB97, så kan man bytte riflepiper til ulike kaliber, eller er man låst til den man kjøper? Det samme med enkeltskuddsrifla K95, er de mulighet for å skifte løp?
 5. Så mye feil kan man få! Mitt søkeord var alltid "Shultz and Larsen"! Ikke rart det gikk feil!
 6. Har prøvd å søke litt frem på Shultz and Larsen på kammeret, men kom ikke langt. Gjør jeg noe feil ved søking? Lurte litt på en Shultz and Larsen Classic DL med GRS varmint stokk. Har lest en relativt fersk ladetråd angående s&l i 2 ulike kaliber. Kunne tenkt meg en 6,5×55 og en kraftig sigar ( 300wsm, 9,3×62 eller 300wm) Er presisjon og ytelse slik som den blir beskrevet? 30mm samling med 5 skudd, for mye å forlange med fabrikk, eller må eg slå til med hjemmelading?
 7. Hei folkens! Begynner å få bedre konpetanse om våpen og kaliber etterhvert og tenker stadig på hva det neste våpenet skal bli. Jeg har et par hagler og en rifle i kaliber 30-06 til nå. Jeg kunne tenke meg en Winchester 1886 i .45-70, men er litt usikker på hvor lang jeg kan strekke den som storviltpateon. Snakker vi god utelse på 150 meter som maks, eller vil 30-06 være bedre fra 0-150m? Vurderer å starte med hjemmelading og har ladeboken. Lurer også litt på praktisk med bøyler riflee... Hvordan renser man løpet på slike?
 8. Her er min nye rigg! Browning Xbolt Nordic Light i kaliber .30-06 Minox Ze5i 3-15x56 med lys Vanguard tofot Vanguard reim Atec Browning demper
 9. Så du ligger under 25mm når du øver med Lapua 167 grain? Lader du selv da?
 10. Hvilke kuler ville du anbefalt om jeg skal ha .30-06? Blir vel en 300Win mag i fremtiden, men gjerne ikke en Browning
 11. Hvilke kaliber har du X-bolt i da?
 12. Hei! Sitter å lure på en Xbolt i .30-06, og lurer litt på om det er personer her inne som har klart presisjonsgarantien på 5skudd innen 1 tomme? Hvilke patroner har dere evt brukt, fabrikkpatron, kulevekt?
 13. Vet dessverre ikke reglene, men kan jeg stille deg noen få spørsmål? Hva koster en jakt tur til Grønland, og hva koster det eventuelt å felle vilt der?
 14. Må beklage for skrivefeil! Skal stå Z6i
 15. Altså, når det gjelder slike kikkerter, som Carl Zeiss, Docter, Swaro, Kahles osv, ER DET NOE PRAKTISK FORSKJELL? Altså, får man valuta for pengene ved å kjøpe en kikkert til 20 000 + ( Swaro ) mot en til 11 000 (Docter)?
×
×
 • Create New...