Jump to content

frakkagjerd

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by frakkagjerd

  1. Er det ikke en form for settskrue på den? Altså på siden..
  2. Sitter og surfer på en Asus EEE akkurat nå. Kjøpte denne for 1990 på spaceworld. Fungerer glimrende, og har ganske grei batteritid, som kanskje er det viktigste for deg.
  3. På havet da, fra båt? Hvordan er reglene der?
  4. frakkagjerd

    IMG_3278.JPG

    From the album: Rifle

  5. frakkagjerd

    IMG_3279.JPG

    From the album: Rifle

  6. frakkagjerd

    IMG_3280.JPG

    From the album: Rifle

  7. frakkagjerd

    IMG_3281.JPG

    From the album: Rifle

  8. frakkagjerd

    IMG_3282.JPG

    From the album: Rifle

  9. Har ikke målt noen samling med den enda, så det kan jeg ikke egentlig svare på. Men det lover godt
  10. Jeg har en slik, med volquartsen avtrekk og a-tec demper Fungerer knallbra den, og er ganske presis for en halvauto i .22lr. Ikke så mye å lure på, om du har råd og har lyst på den
  11. Finnes det noen i Nord-Rogaland/Sunnhordaland.
  12. Bestilte i 11 tida i går kveld, og ble sendt i dag. Helt topp! Mangler bare et magasin i stål da, så er vi der..
  13. EH... nei? Enklere å få av fortre og løp av dobbletløperen, og begge må få fjernet kolben via en skrue inne i skjeftet (Trenger langt skrujern) Da er som regel mekanismen i Dobbeltløperen åpen og en grei sak å få tørket oljet. En må skru mer for å pelle en 870 fra hverandre.... Man trenger ikke få av kolben på 870 for å blottlegge sluttstykke og avtrekksmekanisme. Det er heller ingen skruer, bare to bolter som trykkes ut. Ja, man trenger i hvertfall ikke noe skrujern for å demontere den, så da er det kanskje litt lettere å demontere den eller hva? Men i det hele tatt, syns også syntet er en fordel til det bruket jeg har skissert. Men dersom du har noe imot det, så send gjerne en klage på PM så skal jeg vurdere den, og muligens kjøpe O/U i stedet! Just jerking your chain Hassel
  14. Jeg syns argumentasjon av denne typen er litt søkt... En kan da likeså godt kjøpe en rimelig og bra dobbeltløper til det bruket som en pumpe. Vi har pumper fordi det er tøft, ikke fordi de på noe som helst måte egner seg bedre en andre hagler til jakt i Norge.. Ferdig med den saken Søkt? Det får du mene det du vil om, men det må da være lettere å få gjort en skikkelig puss på en 870 enn en dobbelløper om jeg kantrer med kajakk. Det er mitt hovedargument for å kjøpe pumpehagle.
  15. Syns bruksområde blir oversett endel her. Jeg for min del kommer til(har søknad inne på pumpehagle) å bruke hagla til jakt med havkajakk. Det vil si at hagla kommer til å se sjøvann i store mengder. Jeg for min del hadde aldri hatt samvittighet til å ta med en flott sideligger eller o/u i kajakk. Pumpehagla er lett å demontere, og ikke minst billig. Stygg er den óg, en fordel til det bruket! Skyter jeg bedre med O/U? Ja. Får vel trene med pumpehagle da.
  16. frakkagjerd

    12/70-76-89

    Skal kjøpe mi første hagle nå, og lurte litt på dette. Har søkt på en 870 i 12/89. Jeg kan altså skyte 12/70-76 i en hagle i 12/89, er det så å forstå? Det hadde vært ønskelig!
  17. Det hørtes jo veldig bra ut! Blir snart en mini på meg og skjønner jeg Edit: Hva er det egentlig du har gjort med avtrekket?
  18. I min 10/22 target funker CCI sub dårlig! Ikke presisjonen det står på, men kammeret virker nesten å være for tight for disse hylsene, har hendt at jeg har måttet presse sluttstykket frem, og at jeg ikke har fått patronen ut uten å måtte fyre av skuddet. Ellers fungerer den billige CCI standard svært så godt. Var også en Lapua(usikker om dette var sub eller match, dyr var den vel i utgangspunktet) jeg fikk en halv eske av som visstnok ikke ble produsert lenger som gikk svæært så bra! Gikk like godt som Federal premium gold medal(til 3.50,- pr stk!). Har prøvd mange forskjellige, og den som stakk seg veldig negativt ut var Remington yellow jacket.
  19. Bare av ren interesse.. Hvordan blir den godkjent i tilfelle? NROF? Praktisk?
  20. Har en supervarmint selv, og trives godt med den selv om jeg ikke har hatt den lenge. Forskjellene mellom Lite og SV er justerbar kolbekam, bredere forskjefte, tykkere løp, og picatinny. Jeg har og hørt noen påstå at T3 tactical/SV har fått de mest vellykka avtrekkene fra fabrikk. At det er noe hold i den påstanden kan jeg dog ikke garantere. Så var det vekta, den veier vel nesten en kilo ekstra. Du selv som må vurdere om den kiloen(800gr iflg. tikka.fi) er verdt det i forhold til bruksområdet ditt. Jeg har ingen problemer med det til mitt bruksområde, men skal du gå veldig mye så bør du tenke på det. Den pakka fra Rygge så svært fornuftig ut!
  21. Da var jeg ute en tur i dag og, så en stokkand, men desverre litt utenfor skuddhold. Prøvde meg i et annet vann, men prata med en av grunneierne, hyggelig kar forøvrig, og han mente at det ikke gikk an å jakte der ettersom det ikke var utmark. Så jo at det var en del beiter og hus rundt, så tenkte det var best og spørre først. Der var det faktisk en god del ender!
  22. Trekker alle ender eller? Lurer på om det fremdeles finnes noe and igjen å jakte på her til lands. Jeg er helt fersk på dette, hadde en tur i dag men så ingenting. Vi prøver igjen i morgen, nytt vann, nye muligheter.
  23. Er det der A-tec med ekstra moduler?
×
×
  • Create New...