Jump to content

liedholm

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

liedholm's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Tenkte å ta en uke i femundsmarka til sommeren. Noen som har noen ide om hva det vil koste å leie kano?
  2. kan se nå at den er merket med årstallet 1940 og at det står tallet 42 over. er merket med nazi ørnen på en siden og den har et tysk nazi tegn med tallet 655 under, ihvertfall 11 steder på stålet på rifla. ser også at det er samme nummer på alle de forskjellige delene av rifla. står at det er kal. 7,62 mm på løpet. pappa mener det ikke er blitt byttet ut noe på det. noe mer å bli klok på da? er det noe annet man skal se etter?
  3. skal gjøre litt mer research i løpet av morgendagen!
  4. Hei! Faren min har en Mauser M98 rifle fra 2. verdenskrig, usikker på når den er laget. Alt på geværet er orginalt fra den tiden og hakekorset og den tyske ørnen er inngravert flere steder på rifla. Den er tatt godt vare på og skyter fortsatt fint. Er det mulig at noen har noen tanker om hva den riflen kan være verdt?
  5. Hadde sett for meg å by 6000 kr, høres det ut som en grei start? Med tanke på at våpnene er en del år gamle og stått lenge i skapet.
  6. Hei! Jeg lurte på om noen kunne hjelpe til å vurdere to våpen jeg vurdere å kjøpe. 1: brno rifle , kaliber 22. Med demper og kikkert. Skutt ca 50 skudd. 2: beretta 685L kaliber 12, skutt maks 400 skudd. Begge våpnene er kjøpt i 1991 og ikke brukt siden 1994. Ble kjøpt nye i 91 for totalt ca 15000
  7. Takk for svar. kommer til å kjøpe en tikka i 30-06 i links, denne salongrifla skulle være mer en morro rifle jeg fikk av bestefaren til dama. Men da blir nok det er for stort prosjekt. kan jo ha det morro med den selvom ladinga tar lenger tid;)
  8. Hei! Har fått et godt tilbud på en salongrifle. Problemet er at jeg er en linksskytter og vil da gjerne ha sluttstykket på venstre side. Er det lett og få snudd det? evnt av børsemaker?
  9. fordi det er så lite med skogsfugl der, at det hadde vært morsomt om det var en andetype der som var jaktbar og god mat:)
  10. Hei:) Har et jakt terreng i sverige (like ved årjäng). denne består av skog og grusveier. lite tilgang til jorder. Er det noe mulighet å drive åtejakt på rev i skogen? evnt hogstfelt? Noen tips? takker for svar
  11. synd at disse ikke er jaktbare:/
  12. viste seg å være en lomvie;)
  13. Hei:) Har et jakt terreng i sverige (like ved årjäng). denne består av skog og grusveier. lite tilgang til jorder. Er det noe mulighet å drive åtejakt på rev i skogen? evnt hogstfelt? Noen tips?
×
×
  • Create New...