Jump to content

westernhester

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Det er flere forskjeller, noen er løpslengde, tottal lengde og vekt..... modell - løpslengde - tottlengde - vekt Target---- 20" ------ 38,50" ----- 3.40 Tactical--- 16,12" --- 34,50" ---- 3.12
 2. Det ser ikke ut som den er skutt med, men jeg er helt fersk når det gjelder våpen. For meg ser det ut som en utstillingsmoddel eller vert hos en kunde som har ombestemt seg. Jeg venter på telefon fra selger, de har lovet å ringe tilbake i dag (mandag). Jeg vil ha en ny eller pengene tilbake. Så får se hva han sier. Men hva skjer med våpensøknaden hvis jeg vil ha pengene tilbake. Må jeg søke på nytt med nye gebyrer?
 3. Jeg syns de skal få en sjanse til å rette opp før jeg går ut med navn. Har kun "snakket" med de pr. mail. Skal dra dit på tirsdag og hadde derfor vært fint og vist hvordan en ny uåpnet pakke skal "se" ut.
 4. Jeg bestilte en ny Franchi Predator og fikk den tilsendt for noen dager siden og ble veldig skuffet da den ikke ser "ny" ut. Selger påstår at våpnet er nytt rett fra lager. Jeg lurer derfor på om noen har kjøpt en ny predator i det siste som kan si feks hva som skal følge med i pakken. Bilden er tatt når jeg åpnet esken. Jeg tror ingen levrandør pakker nye våpen slik. Det ser også ut som det mangler hvertfall en chok eske. den med 3 stjerner, og våpen oljen er nesten tom og mangler plastlokket. Ladegrepet som ligger i esken sølvfarget, men de jeg har sett på predator er svarte. Stokken er også ripete.
 5. ja, nå er Rugeren bestilt. Venter som en unge venter på julaften Trengte ei hagle også så jeg tok med en Franchi ( http://www.franchi.com/en/catalog/semia ... r-syntetic" target="_blank ), men det hører vel til en annen del av forumet.....
 6. Den ligger på rundt 5400,- hos de jeg har snakket med (5 stk forhandlere) og ca 6500 ferdig med a-tec demper.
 7. Jeg skal kjøpe en ny Ruger 10/22VLEH Tactical nå i slutten på mai og lurer på om noen har noen erfaringer rundt denne? Det er denne: http://www.ruger.com/products/1022Tactical/models.html" target="_blank Jeg lurer også på hvilken demper jeg skal velge?
 8. Jeg kan godt dele med meg Slik skal det gjøres. For å maksimere levetiden på løpet, nøyaktiheten og å minimere rengjøring kravet, må man bruke følgende innskyting av løpet. Denne prosedyren gjøres best når løpet er nytt eller nylig borret. Denne innkjøringsprossedyren "kapsler inn" løpet med å polere løpet under varme og trykk. Du må først rengjøre løpet for både krutt og kobber. Du tørker løpet og skyter en runde. Du renser så løpet med Shooter's Choice Solvent, etterfulgt av Sweets 7,62 kobber remover. Igjen, må løpet være helt rengjordt før du skyter neste runde. Denne prosedyren med å skyte ett skudd, deretter rense, må gjøres totalt 10 runder. Etter den 10. runden, tester du våpnet for grupper ved å skyte tre-runder , med en komplett løps rengjøring mellom hver gruppe totalt fem skutte grupper (15 runder totalt). (Løpet kommer fra fabrikken med 60 test-skudd allerede gjennom det.vet ikke om dette gjelder alle våpen) Løpet er nå innskutt, og vil gi overlegen nøyaktighet og forlenge levetiden på løpet. Den vil også være lettere å rengjøre fordi overflaten er gjevnere. Det fulle potensialet av nøyaktigheten vil kanskje ikke blir lagt merke til før etter 100 runder eller mer har blitt avfyrt.
×
×
 • Create New...