Jump to content

dagfs

Members
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dagfs's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker. Har ikke skjema enda. Kjøper kommer i dag..
  2. Hei jeg skal selge et våpen privat. Kjøper har godkjnet våpensøknad. Men hvordan var prosessen her? Hvilken del skal hve ha og hva sender jeg til Politiet??
  3. Det jeg normalt gjør er å sende alle papirer tilbake til Politiet, samt bilder av våpen og våpen med tydelig serienummer. Ringer de først så de vet hva som kommer. Da går det som regel 2-3 dager så kommer våpenkortet i posten! har alltid funket bra det.
  4. Da er min nye Gold match i hus. Så at det lå med 2 ekstra rekylfjærer i esken. en på 5,9 Kg og en på 5 kg. Noen som vet hvilken som sitter i orginalt, ev hva effeketn vil være av å bytte ??
  5. dagfs

    Hjortesteik ?

    Hei. Igjen er det tid for hjortemiddag. Spørsmålet er da det klassiske. Steketid, temperatur på ovnen og hvilken temperatur steika bør ha før den taes ut og hviler.. Har 2 stk steiker som skal i ovenen i helga og ser på nett at tipsene spriker i alle retninger.. Er på jakt etter hav ovenen skal stå på, ca steketid for å få steika opp i rett temeperatur. (og da hav som er rett temperatur for å få den lett rosa....)
  6. hei. Jeg skal selge et våpen og lurer på hvem skal ha hvilken kopi av våpensøknaden. Kjøper skal vel ha en kopi (hvilken farve?) Jeg beholder en kopi (hvilken farve?) 2 eksemplarer sendes Politiet (hvilken farver?) Noes som vet ??
  7. Er det noen som har erfaring med demper på en ruger halvauto .223? Demperen vil vel føre til høyere trykk slik ad den muligens ladder for "hardt"? Eller er det bare å få satt på demper??
  8. Så Norma sin NORMA 8X57 JRS Alaskan vil fungere her ?? Bare å ladde opp og fyre av ?? Er det noen kulevekter/typer som er å anbefale fremfor andre i et gammelt våpen? Noe som er "billig" og bra?? S&B 8x57 JRS fra Schau ser jo rimelig ut??
  9. Vi har arvet en orginal Mauser og fått den registrert og den ser ut til å være i god stand. Nå vil jeg gjerne prøve denne, men har ikke funnet noen som har ammo til den. Er det noen her som har peiling på hvor man kan kjøpe ammo til denne M98 riflen?
  10. Det er jo feltstevne der i helga? Er det noen som har noen kjøreinstruksjoner dit?? Kommer da kjørende sørfra...
  11. Jeg er så smått på jakt etter en ny og stivere stokk til min Browning X-bolt i .375. Den orginale syntstokken er grei nok, men mistenker at den er litt "myk". jeg finner lite utvalg på nettet, men mye stokker til A-Bolt. Er det noen som vet om disse vil fungere om hverandre? Andr tips til stokker til en X-bolt?
  12. Han har jegerprøve, men haglen står på faren. Våpenloven Paragraf 29 sier noe om forsvarlig tilsyn, selv med tillatelse... Så dette kan umulig være lov. Det er mitt svar til de det gjelder i alle fall
  13. Jeg vil bare verifisere at dette stemmer. Det er snakk om en gutt på 17 år, som har hagle i sin fars navn og har vært på jakt noen år. Der har flere gutter i samme situasjon planlagt en helgetur til et "øde" sted der de skal skyte leirduer. Altså så vil disse ungdommene reise med hagle/og ammo på tog og så gå inn i fjellet. UTEN voksene i følget. Jeg har sagt at dette IKKE er lov og de bare kan glemme dette. Det må bli eneste konklusjon, ikke sant??
  14. hmm, ser ut som det bare er fjærene, ikke festene i hver ende...
×
×
  • Create New...