Jump to content

Roffa

Members
 • Posts

  305
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roffa's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Veldig offtopic, men jeg savner virkelig Classic rifle innenfor IPSC. Både i Manuell og Semi auto. Artig med de klassiske våpnene, men ikke like moro når en alltid kommer nederst på listene fordi en velger å bruke dem.
 2. Jeg vet ikke! Men for å kaste ut noen ville tanker så har kanskje Garasje og hus samme gårds- og bruksnummer og er derfor begge deler regnet som ett!? I praksis spiller det jo ikke så stor rolle om man selv sover i huset eller om det er rett vedsiden av så lenge ting er ordentlig låst inn og man har alarm. Men det teori, praksis og jus stemmer sjeldent overens. Uansett, et våpenrom skal godkjennes av politiet så du kan jo like gjerne høre med dem først som sist.
 3. Krav til import tillatelse på antikke våpen, og mulig krav til registrering av antikke patronvåpen er veldig ødeleggende for samlere. Prisene i Norge vil stige kraftig over tid og en skal ikke se bort i fra at antallet registrerte antikke våpen på sikt også vil kunne påvirke resten av innholdet i våpenskapet vårt! Registrering av plomberte våpen er også en uting. Vil ødelegge markedet og i de fleste tilfeller ødelegge både samle- og historiskverdi når de skal re-plomberes og merkes Tilbakekalling av våpenkort dersom noen skulle ha et forbudt våpen er idioti. Dette har ingen effekt på samfunnssikkerheten. Begrens heller nytt erverv av disse såkalte riflene med størst skadepotensiale. Når vi først snakker om dette så er hele begrepet tullete! Med størst skadepotensiale? Hva i all verden betyr det?
 4. Kanskje den kan brukes til avlivning av dyr tatt med felle
 5. Heisann. Hvilke våpen anbefales og kan oppdrives til Sivil pistol 1? Jeg ser for øvrig at internett opererer med 2 forskjellige mål på kassen. Er det noen som kan peke meg til de offisielle tallene? Jeg finner ikke noen link til regelverket på dssn.no
 6. Velkommen til oss og stilig at du som jente blogger om jakt. Vi trenger all den positive publisiteten vi kan få
 7. Lillebror har litt lite kroner om dagen og trenger en midlertidig kikkert med utvendig klikk som kan brukes til langhold. Må være solid nok til å tåle rekylen av 308 uten problemer. Klikkene må være solide nok til å tåle å bli brukt uten å bli en kilde til bomskudd. Hva finnes og hva er den rimeligste kikkerten noen her tørr å anbefale? Kikkerter til 10-20 tusen er uaktuelt for øyeblikket så vi snakker om en rimelig kikkert her.
 8. Når blir medlemskort og startkort for 2017 oppdatert?
 9. Hvor fikk du tak i hylser til 348 WIN er heller mitt spørsmål
 10. Nydelig. Vet du tilfeldigvis hvilken Lee's form det er spesifikt jeg skal bruke? Får jeg kjøpt disse kulene ferdig noe sted? Har smeltegryte, men det er litt tiltak og smelte bly her jeg bor.
 11. Er det noen som har erfaring med å lade 12.17x44R og 8x58RDher? Hva brukes av komponenter. Noen som har eller kan anbefale litteratur, komponenter eller utstyr? Jeg fant frem noen bokser med Pyrodex Rs som jeg har hatt stående i skapet, kan dette brukes?
 12. Danskebåten er nok beste alternativ. Sørg for å ha noe dokumentasjon som underbygger alder så slipper du trøbbel i Norge.
 13. Banen på Rælingen brukes av Rælingen JFF etter klokken 16 på tirsdag og torsdag. De andre dagene er forbeholdt dsf om jeg husker rett.
 14. Når resultatet er at de "trakasserer" uskyldige så nei, jeg synes ikke det er greit. Folk bør generelt slutte å bry seg så om alt mulig, adferd har langt mer å si enn hva slags bag en går rundt å bærer på. Jeg ville aldri ringt politiet før jeg faktisk så et våpen. Og dersom jeg så et våpen i hendene på noen under 18 så ville jeg anta at det var softgun og da igjen ville jeg bare latt det være så lenge vedkommende ikke i tillegg hadde en mistenkelig adferd (nå skal det ikke så mye til for at en 17åring som vifter rundt med softgun på et kjøpesenter vil være mistenkelig, men rundt hushjørnet, be my guest) Det kan jo selvsagt være andre faktorer slik er nevnt over, slik som kjenning av politiet osv, men overvåkingsbildet vi fikk se her virker ikke skremmende og jeg skulle akkurat til å skrive at jeg synes det så ut som fiskeutstyr før jeg leste at det faktisk var det litt lengre ned. En hører jo flere slike rare historier, politi som rykket ut til mann med høytrykkspyler osv.. Jeg går selv bare å venter på når en nabo skal se meg igjennom vinduet når jeg tørrtrener muskelminne og magasinbytte hjemme i min egen stue! Jeg kjenner også til en historie hvor fra flere år tilbake hvor bevæpnet politi rykket ut til en 16 åring med softgun på hyttetunet. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har løpt rundt hyttehjørnet med luftgevær når jeg var liten uten at det noen gang var et problem
×
×
 • Create New...