Jump to content

Arn i brakken

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Vi gjenger helst løpet med demperen til stede, slik at vi kan sjekke underveis
 2. Hvis du handler kikkertsikte fra USA, så kan du føle deg sikker på at den norske importøren ikke hjelper deg dersom du får et problem med siktet som ellers ville vær dekket av garantien. Meopta, f.eks, gir ikke garanti i Europa på sikter de har eksportert til USA, og jeg regner med at de norske importørene registrerer serienummeret på de siktene de selger, og har de ikke nummeret på ditt sikte i registret, så niks hjelp!
 3. Kaliber .270 er ikke 7 mm, men derimot 6,85 mm.
 4. Gi blaffen i de forskalingsplatene, du vil vel ha et ordentlig skjefte. Ring til Ragnar Hansen, han tar 815,- kroner for et laminatemne, og du får det raskt, ca ei uke leveringstid. Snakk med hansen, så får du råd om oljinga også
 5. Skulle tro en Leupold Quick Release medium høy, eller i verste fall høy, skulle greie seg lenge. Våpensøilen i Bergen leverer, hurtig og grei. Jeg aner ikke om Midway har, dersom det er slik at du må kjøpe derifra.
 6. Arn i brakken

  søknad om 308

  Lading lønner seg alltid, men kanskje ikke før du har passert noen hundre skudd.- Stå på, kjøp ei rifle som du liker selv, .308 win er hverken bedre eller værre enn andre kalibre, det duger til det meste. vi trenger unge jegere.
 7. Stallon standard bygger 150 mm innover løpet og 110 mm foran.
 8. Arn i brakken

  Innkjøp av rifle

  Ettersom du sier at du skal kjøpe kikkert i utlandet bør du sjekke så du vet at garantien gjelder i Norge, det er ingen selvfølge.
 9. Arn i brakken

  Elgkaliber

  Slutt å mobbe ungdommen Jeg regner med at når dere sier 9,3, så mener dere 9,3-62? Jeg vurderer potatiskastare neste gang, altså 9,3-57. Store kuler, men snillere rekyl enn 9,3-62. Jeg bruker lettvekts systemrifle, så jeg må ta rekyl med i betraktninga.
 10. Etter å ha jakta storvilt tre uker i strekk ifjor, var det godt å komme tilbake til hverdagen....... Men jakt er ikke jobb for meg!
 11. Kanskje du skulle se på Røssler Titan 6 også? Billigere enn de andre (litt), men ikke mye dårligere.
 12. Hei! Velkommen i forumet, og velkommen som jeger! Mitt tips er Røssler Titan 6 i 6,5-55 og en Meopta 3-9x42. Kikkerten holder bra til det meste av jakt i dagslys, og Røssleren er ei helt grei børse mad løpsbyttesystem àla Sauer. Lett er den og.
 13. Jeg er inhabil så det suser! Men, vær så snill, bruk bare godkjente børsemakere. Husk dette med straffeansvar hvis ting skulle gå galt!
 14. Vel, vi foretrekker å bli kalt børsemaker da, vi driver ikke så mye med bøsser, bortsett fra ved TV-aksjonen da. Men for å være alvorlig: dersom din børsemaker ikke gir deg et papir på at du har levert et våpen hos ham, så gjør han ikke jobben sin.
×
×
 • Create New...