Jump to content

bjoernstad

Members
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bjoernstad

  Sakoklubben

  Jeg kjøpte en utrolig flott sako finnwolf for 3 år side, men jeg får dessverre ikke brukt den. Den er 100 % strøken og har gått under 100 skudd. Kaliberet er 308 og det følger med 1" montasje og ekstra magasin. Vurderer å selge om prisen er rett. Send melding om dette er av interesse! Et så pent eksemplar er sjeldent å se.
 2. Jeg har et beverskinn i fryseren selv, og vil gjerne gjøre mest mulig på egen hånd. Ikke at det skal være så veldig pent gjort, men for at det skal holde greit mål til å sitte på. Du brukte havsalt? hvor tykt lag og hvor lenge lot du det ligge i salt? Jeg prøver nok noe lignende..
 3. Montasjene til blaser og merkel går ikke omhverandre. Du må ha egen til merkel og da er står valget mellom MAK eller merkel sin montasje.
 4. bjoernstad

  Lokking av rev.

  Jeg mener man ikke skal dømme lokkefløyter for tidlig. Mye skal klaffe for å få inn en rev på lokk, og ei fløyte bør brukes på mange turer før man gjør seg opp ei mening om den. På denne tiden av året er min erfaring at reven kan være vanskeligere å få inn pga paringstiden. Men etter at denne er over går jaktlysten til reven opp, og det er lettere å få den inn på lokk. Ifra slutten av februar og utover er det ei fin lokketid. Dette gjelder selvfølgelig ikke for brunstfløyter o.l.
 5. bjoernstad

  Sakoklubben

  Flott Bavarian! Nydelig stokk. Selv kjøpte jeg ei sako 75 lux i kaliber 9,3x62 i fjor. Kjøpte den pent brukt og spanderte på meg en kkc stokk med det samme, da jeg så behovet for tilpasset kolbe til dette kaliberet. Det gikk ikke mange dagene på skytebanen før dette ble favorittvåpenet. En godt tilpasset kolbe med litt tyngde i gjorde at rekylen i 9,3x62 ikke ble noe å prate om. Toppet med en zeiss victory 1,5-6x42, ble dette en kjemperigg! Har felt 4 elger for den i år, og er meget fornøyd med våpen og ikke minst kaliberet!
 6. Skulle skyte inn en ny victory i dag, og der var klikkjusteringene på siktet merkelig lagt opp. Begge hjulene både for høyde og side var merket med "up/high" , at høydejusteringen er merket slik er jo vanlig, men sidejusteringen skal jo være merket "right"! Er dette en fabrikkfeil, eller hvordan burde jeg angripe dette? Det er jo forvirrende og mer krevende å stille siktet slik det er nå.
 7. swarovski eller zeiss 4-16x50 eller 3-12x56 holder i massevis spør du meg. Men dette er jo opptil hver enkelt! Da blir også riggen bedre proporsjonert.
 8. Oversiktlig og god meny som står på engelsk. Følger med slik håndholdt fjernkontroll som du plugger i for å forandre på oppsettet og innstillingene. Veldig greit.
 9. Jeg har nettopp fått og satt ut mitt. Kommer med tilbakemeldinger om et par uker!
 10. bjoernstad

  Viltkamera

  Jeg har nettopp kjøpt meg viltkamera nr 3. Har et scoutguard 560 P fra før, og er fornøyd med det. Har også et bushnell bone collector kamera som tar bilder i hytt og gevær, både når det er dyr der og ikke.. Etter hva jeg har lest og forhørt meg om er dette et kamera som gir mye for pengene, og jeg har bestemt meg for å prøve det ut. 8 mpx bilder også! : ) Kom godt ut i jakt & fiskes viltkamera test i år. http://www.jaktogfiske.net/id/2601.0 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=33457772" target="_blank" target="_blank Lykke til med anskaffelse av viltkamera!
 11. Noen som har erfaring med dette kameraet? Er forholdsvis nytt på markedet og lurer på om noen har tatt det i bruk. Hadde vært spennende å høre ift tidligere SG modellere som 550 og 560 5M kameraer. Og hvordan er nattbildene?
 12. Hadde jeg hatt en plass ledig i skapet... http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=36974130
 13. sako vixen deluxe 223 med kahles 8x56 m lys..
 14. Tar opp igjen gammel tråd.. Er det noen som har prøvd denne dressen og kan komme med enkle refleksjoner rundt den?
 15. bjoernstad

  Merkel 200 SC

  ufattelig pen hagle. Gratulerer med et fantastisk våpen!
×
×
 • Create New...