Jump to content

nilsegil

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har noen tips om hvem som har erfaring med avtrekk på Tc Encore? Jeg har skiftet fjærer men det er fortsatt ikke godt nok. Er det noen som vet hvem som skaffer løp eller lager løp til disse? Er på jakt etter et løp i egnet småviltkaliber.
 2. Bra at det er liv i tråen igjen! Har 416 rigby løp med demper, diesett og ladekomponenter, hysterisk morsomt å skyte med men litt overkill for mitt bruk. Byttes i småviltkaliber.
 3. nilsegil

  Blackcloud

  Jeg bruker blackcloud på andejakt, tester gir gode resultater og de få kronene det koster ekstra å være lovlydig konta bly er lommerusk i forhold til hva jeg kaster bort på unødvendig dyre børser og alt annet tull ila et år
 4. MYE klokt har allerede blitt sagt! 1. kjøp brukt, da finner du ut hva slags våpen og jakt du liker og kan event kjøpe noe annet og få igjen pengene dine +/- en tusenlapp. 2. Kjøp mindre sikte (hvis du ikke skal skyte rev på glugge for å bevise at rev kan bli kjempegodt bare kokken er god nok) 3. "train as you fight" tren stående og sittende skyting, sikkert morsomt å skyte godt liggende på 8-900meter men det er få som jakter på så lange hold 4Vurder å kappe løpet litt, startet selv med remington 700 med full løpslengde, diger demper og diger kikkert. brukte den et par turer før jeg kjøpte noe annet, siden har den samlet støv. 5 du trenger ikke å bruke 30lapper for å få en god riflepakke, spar litt til hagle, sekk, jaktradio, klær og ØL! 6. fine kslibervalg og smart med demper. Lykke til
 5. Jeg kontaktet cci med omtrent samme spørsmål, fikk dette svaret : Concerning the 22 LR I don't think that the barrel length will matter, SV ammo will go pretty much the same speed in a 16" barrel as it will at 22". The same with the other 22's. Another point would be that it is all up to the barrels characteristics, some shoot fast and some shoot slow. I have no answer for the 22 Mag but I would guess that shorter barrels will produce slower velocity's because the Mags use large charges of slow powder. Regards Til min sako quad heavy barrel endte jeg opp med 50cm løp i 22lr, god god presisjon, den går subsonic med vanlig cci ammo. 22wmr kappet jeg til 40cm, kort hendig og er kronografert til ca 5m tregere enn oppgitt på pakka, veldig fornøyd med lengden rå presisjin med riktig ammo.
 6. nilsegil

  Redring flasser

  Dette ordnet seg bra, det tok litt tid men jeg fikk nytt sikte i bytte der de har løst problemet.
 7. nilsegil

  Redring flasser

  Takk da er det nok håp for min også
 8. nilsegil

  Redring flasser

  Takk for svar, googlet i 30 min men fant ikke noe. Satser på at garantien dekker dette. Ang din kommentar om redring, er jeg stort sett enig. For alle med normalt syn er redring bare TULL. I mitt tilfelle har den vært nyttig. Jeg kjøpte ny hagle, en uke etter ble jeg blind på høyre øye og måtte skyte links med rechts hagle, dette gikk fint da tilpasning og riktig montering har null å si med redring. Etter litt over et år fikk jeg igjen synet men ser dårlig på høyre øye og hvilket øye som er dominant varierer fra sekund til sekund, dette løser også redringen på en fantastisk måte. Nå skyter jeg rechs, høyre øye oppfatter ringen, venstre gjør resten. Jeg vurderer alikevel å kutte ut redring og kjøpe linkshagle og skyte med høyre lukket.
 9. nilsegil

  Redring flasser

  Redring siktet mitt har begynt å flasse, det ser nesten ut som rødaktig glitter som løsner. Skal selvføgelig kontakte forhandler men er det noen som har vært borti dette før?
 10. Like mange meninger som brukere her på kammeret, men et godt råd må vel være å kjøpe et nyere pent brukt sikte av et av de kjente merkene. zeiss, trijicon, leupold, meopta, burris, bushnell, det er mange og velge i og for 5000 kr får du grei optikk på finn. Kjøper du brukt får du mer for pengene og kan selge igjen for omtrent samme pris når du får råd til bedre. 2-7 eller 3-9 ser jeg på som greie allroundforstørelse, mitt første allroundsikte var 56mm, men mener persomlig at det var noe strort og bruker 40mm nå. Er forøvrig veldig enig med varj om leupold vxr 2-7x32 eller event 3-9x40 hvis toppjakt/skumringsjakt teller mer enn rådyr elg.
 11. Jeg har to rifler i 308, begge med demper, lik kolbekappe og ca lik vekt. I den ene har jeg en sånn en, et rør med volfram som er borret og limt inn i sjeftet, dette var gjort da jeg kjøpte den men merker at den er mye snillere i rekyl enda den har 15 cm kortere løp. Anbefales.
 12. Tøffere enn meg men faen ikke dummere Joda, den står det respekt av!
 13. Skulle trene på rask montering, den ble litt vel rask og klarer på et eller annet vis å plante den i overgang nese/panne idet det smalt håpet jeg nesten at det skulle blø så jeg skulle få en god historie til dere. Klarte ikke annet enn å le da jeg kjente blodet renne. Skuddredd er jeg ikke, har en 416 rigby og er ikke redd den. Ja Glenn, hadde jeg ikke blitt mobbet for dette, hadde jeg nok blitt litt skuffet og blodet ville vært forgjeves Lenge leve selvironien, uten den hadde ikke vi IDIOTER overlevd
 14. Hva skal egentlig til for å bli ridder av den røde halvmåne ordenen? har klart det både med og uten ammo nå så jeg burde være i nærheten....
×
×
 • Create New...