Jump to content

krey

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

krey's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. hei!! har en sauer 200 str som er bare brukt til bane skyting. vil nå bruke den på jakt og langholdskyting. tips til en billig kikkert, montasje og 2fot som passer til sauern!! LINKER??
  2. Hei har nettopp bestått jegerprøven å skal kjøpe meg hagle, denne er billig å lurer på i denn sammenheng om den er bra? må man ha magasinsperre? hva koster det å få sendt våpen me posten? erfaringer med hagla?? http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... cm-1059549
  3. krey

    Sel

    hva gjør dere med avfall som hode,skinn,innvoller ?? kaster dere det i havet eller?? jeg er ny som sagt!!
  4. krey

    308 riflepakke

    Hei! Er ny jeger som trenger tips om riflepakker som er billig og brukbar! ska bli brukt til: sel,gås,rype,ræve,kråke,elg,rein,hjort (altså en allroundrifle med kikkert)
  5. krey

    Sel

    takker for innlegg "tailgunner" . til andre bilder og tips tas gjerne imot
  6. krey

    søknad om 308

    hvordan er det med lading av kuler og krutt selv? lønner det seg mye eller??
  7. krey

    Sel

    hvordan er det å fryse selkjøtt?? har hørt noe om transmak osv?? bilder av slakt?? evntuelt flere tips?? her jeg bor er det alt for mye steinkobbe og dumt å bare skyte å la den dø når jeg kan utnytte mat av den!!
  8. krey

    Sel

    Hei! lurer på om noen av dere har spist/tilbered steinkobbe. tips og bilder gjerne
  9. krey

    søknad om 308

    hei!! e 17++ å plettfri vandel, tenkte jeg skulle ha lydemper, men det senere pga koster en del! lurte på om dere viste om riflepakke 308 billg og god kvalitet? tror nok det blir mest gås/steinkobb som blir jaktet på pga bor rett i havgapet!
  10. krey

    søknad om 308

    tar jegerprøven nå og i den forbindelse lurer jeg på om sjansen er god å få innvilga søknad om 308 tell storviljakt(sel) og småviltjakt? er ny i GAME så har løst å jakt litt a kvært! ska førrutnom kjøp mæ hagel men det veit æ næstn sekkert at bi godkjent etter det kursleder sa! plana om å jakt: kråke,sel,rype,orfugl,ræv,gås,elg,rein osv (tips tell caliber osv?
×
×
  • Create New...