Jump to content

Autoloader

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Autoloader's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Autoloader

    M03-Klubben !

    Må det sendes inn mange søknader på M03? En hver for låsekasse, løp, sluttstykke og sluttstykkehode? Eller trengs det ikke for selve sluttstykket.
  2. Autoloader

    M03-Klubben !

    Ettermontering av magsafe koster 2350,- hos Rogne Våpen i tr.heim. De sa det gikk greit å bygge om avtrekket til snellert også, men det hadde de ikke pris på i farta. Regner med det er noe dyrere.
  3. Autoloader

    M03-Klubben !

    Vurderer sterkt en m03. Hvor høyt verdsetter dere snellertavtrekket? Har snellert på ei rifle fra før og liker det godt.(jaktavtrekket på den er litt tungt). Eller er vanlig avtrekk på mauseren godt nok? Har vært å klådd på børse, men ikke på skytebanen. Vet noen om magsafe går å ettermontere og hva det evt. koster? Bestemmer litt hvor mye det er å velge i.
  4. Takker for svar! Jo det er vel litt sånn som jeg trodde. Men for å vri spørsmålet litt, er det noen av disse appene og etc som det ikke er verdt å bruke tia på?
  5. Hei. Noen som har noen apper for mobil eller pc-program å anbefale til ladedata og tabeller? Tenkte det kunne være noen fine hjelpemidler og veiledninger på den fronten, men hadde vært greit å høre om noen har noe erfaring med med de.
  6. Støtter gordonsetter81 i at steyr mannlicher til den prisen er et kjempekjøp, har også ei selv i 222rem. Knallgod presisjon i de der. Ellers synes jeg også blaser r93 er et godt våpen, kompakt og presis den også. Så er det bare å kjøpe til løp om du vil ha flere kaliber Som tidliger sagt her så finnes det mye bra brukte våpen på finn.no, og mange av de er heller ikke så mye brukt, så der kan du få mye for pengene kontra å kjøpe nytt. Legg heller pengene i en skikkelig kikkert det tror jeg ikke du angrer på. Jeg for min del har vel kjøpt ei hagle ny, resten av våpnene er kjøpt brukt og fungerer utmerket.
  7. Hva med å bruke noen minutter på finn.no? Har du litt god tid så dukker det som regel opp noen "ny" rifler med bra avslag!
  8. Som Seawolf, så har også jeg en Steyr Mannlicher sl i 222 rem. Min har også helstokk. Må si at jeg synes dette er ei smekker og fin børse At den også har upåklagelig presisjon etter hva jeg greier å prestere er heller ingen ulempe. Fikk i dag toppet den med en Kahles Helia kxi 3,5-10X50, som var min julegave til meg selv i år Måtte revene falle på nyåret!
  9. Kan vel være greit med 2 på post fikk jeg erfart i går. Var ute midt på dagen med fløyta for første gang, bedre å øve ute enn inne tenkte jeg (bråker jo litt). Brukte den syco tweety fløyta. Dette er i en åkerkant med litt kratt så har ikke oversikt på hva som skjer bak meg, ettersom det er første gang jeg lokker var heller forhåpningene om noe resultat lik null, men etter å ha blåst i en skikkelig halvtime og synes at jeg begynner å få det til hører jeg det rasler bak meg, og når jeg snur meg da ser jeg reverompa forsvinne inn i småskogen. Den kom inn på 5 meter Dette ga sikkelig mersmak! Men neste gang skal jeg sitt så jeg har bedre oversikt.
  10. Hei. Har nylig vært å kjøpt meg en brukt steyr mannlicher sl 222rem med helstokk. Noen som vet om det er mulig å finne ut av produksjonsåret ut ifra serienummeret på rifla? Finner litt forskjellig info rundt omkring ang. riflestigningen, min tror jeg har 1-14, mens de nyere tror jeg har 1-9 om jeg har forstått det riktig. Han jeg kjøpte den av visste lite om dette så jeg prøver her.
  11. Noen som har prøvd Helen Baud fløytene? Er de lett/enkel å lære seg? Noen fløyter som utpreger seg som nybegynnerfløyter, før man liksom får "teken" på det?
  12. Var å leverte inn en søknad i går og i dag lå den i postkassa Tok ikke mer enn en dag å få innvilget søknad sist gang jeg søkte heller, var vel midtsommers i -11. Honør til lensmannskontoret i Levanger for raske behandlinger
  13. Startet selv jakten etter sideligger for ett år siden med samme kriterier som deg, men var ikke låst på kalibervalg. Var innom en god del hagler, både ny og brukt. Sabatti sirio til ca 14000.- Franchi highlander til ca 17000.- Berettaen kom vel på ca 23000.- Dette var priser på nye våpen i 12/70. Var også innom en brukt Aya til 14000.- Til under 10000.- ble d stort sett nye tyrkerhagler eller godt brukte/gamle hagler av div merker. Budsjettet sprak.... og det ble ei 3 år gammel Chapuis progress 12/70 til 16000.- godkjent for stål og ikke synlig brukt. Det ble min drømmehagle Ingen våpen kan måle seg med en klassisk sideligger i mine øyne, så vær forberedt på sprekk i budsjettet om du finner ei hagle du virkelig liker. Lykke til med "jakten"!
  14. HighPower: Måtte du oppgi hvilket land forsendelsen skulle til når du var i kontakt med kundeservice for betalingsopplysninger? Eller brydde de seg ikke? Kjekt å vite i og med de ikke sender ut av USA Har tenkt å pusse litt på go`børsa selv
  15. Ser det etter at jeg har sett litt på de nettsidene som er nevnt her at det mest å spare på amerikansk optikk ja. Men likevel har jeg vært i kontakt med folk som har fått hjem toppmodeller fra Meopta til i overkant halv pris av norske priser.
×
×
  • Create New...