Jump to content

KydeX

Members
 • Content Count

  1,281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som sagt, jeg er rimelig sikker på at sniper grey er matt, men du kan jo spørre Durano også. Du kan veldig gjerne bruke sandblåser, men ikke bruk sand. Det er for aggressivt. Cerakote selv anbefaler aluminiumsoksid med 120 korning.
 2. Jeg har ikke erfaring med Sniper Grey, men jeg tror den er helt matt. Det finnes en haug farger i samme område. Dersom du går til https://www.cerakoteguncoatings.com/gallery/ så kan du søke på fargene og se eksempler på utført arbeid.
 3. KydeX

  Norma N19

  Kunne ikke vært mer enig. Blikkboksene er noe sabla herk. Endelig kan jeg kjøpe N19 igjen
 4. Faktisk.no er eid og drevet av de store massemediene. De vinkler sakene så godt det lar seg gjøre på samme vis, og er i mine øyne ikke til å stole på i det hele tatt.
 5. Har vel ikke så mye valg dersom de får hjemmel til å kreve å komme inn bare fordi man eier våpen. Som andre her føler jeg også det er et grovt overtramp fra myndighetenes side, selv om jeg ikke føler jeg har noe å skjule.
 6. @Tomas Hvis det er Duracoat, så er den laget for å ikke gå av igjen. Samme med Cerakote. Du vil ikke kunne redde original finish. Glassblåsing, sandpapir etc. er såvidt jeg vet eneste måten å få det av på. En annen ting er at hvis Duracoaten er gjort riktig, så er originalfinish mattet ned ved hjelp av nevnte metoder før den ble lakkert. Det eneste jeg kan egentlig anbefale er å lakkere på nytt i ønsket farge.
 7. Dersom alle landets skyttere hadde gått sammen og stemt på Liberalistene på mandag, så tenker jeg de kanskje hadde fått noe å tenke på.
 8. Det går fint an å kappe en 6.5x55. Det går fint an å kappe en 6.5 Creedmoor også. Uten å regne på det tror jeg du vil slite med å klare anslagskravet om du kapper for mye.
 9. Enig med Skarvekongen med de kriteriene du lister opp. En Whisper er kongen på haugen når det gjelder demping.
 10. Hehe, Nicket er helt tilfeldig Jeg er ikke noe super kydexfan. Men jeg har et par kniver selv, som jeg har byttet ut originalslira med alternativer i Kydex. Blant annet har jeg en litt større Kabar BK-9 som jeg har en custom kydexslire. Jeg synes det fungerer meget bra. Slira er ikke i kontakt med bladet i det hele tatt. Den låser på en måte rundt nederste del av håndtaket. Samme karen har til din kniv også. Her kan du få mange forskjellige festemetoder. http://www.azwelke.com/sheaths/bradford/guardian-3/
 11. Jeg hadde gått for kydexalternativet til produsenten. Det fungerer helt sikkert bra.
 12. Lyddemper er helt konge å skyte med. Som andre sier, det demper rekyl og det demper lyd. Begge deler bidrar til at man skyter bedre. Spesielt ferske skyttere. Ulemper er mirage ved mye skyting, og at man flytter tyngdepunktet fremover. En ekstra feilkilde kan det være, men ingen problem dersom man bruker den riktig.
 13. Og de siste 10% synder mot denne.. De var 300% sikre på at det var et dyr når de i skumringa skjøt en trestubbe, eller i verste fall en kompis.
 14. Skyter opp liggende med reim, med samme børsa som jeg bruker til alt annet. Jeg hadde en Marlin 1895 i 45/70 med rødpunktsikte. Den skjøt jeg opp med sittende. 405 grs kuler i passe frisk elgveltefart var ikke noe særlig morsomt i liggende.
 15. Reduksjon i rekyl, da er det munningsbrems som gjelder. Selv har jeg brems og lyddemper med hurtigkobling som går utenpå bremsen. Begge deler fra Brugger & Thomet. Begge deler er i 338, så bruker jeg samme lyddemper på både 338LM og 6,5 børsa mi. Veldig fornøyd. Lyddemperen er tung da, men den tåler det meste.
×
×
 • Create New...