Jump to content

FNJ

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FNJ

  Viltkamera

  Kan dette være noe? Har bare hatt det bare noen uker men det virker som om det er ok. Sender på 4G nettet http://blogsv.e-ville.com/2019/01/25/bolyguard-mg98-4g/
 2. Har kjøpt et Bolyguard MG984G-36. Batteritid vil variere med om man tar opp video eller ei, aktivitet foran kameraet mm tenker jeg, men hvor mye trekker det om man har på mulighet for å sende sms kommandoer til kameraet? Tømmer det 8 AA batteriet i løpet av et par uker?
 3. Norma Jaktmatch 6.5x55. Avstand ca 95m på begge
 4. FNJ

  Ny zeiss rf

  Enig i det, men endel apper har muligheten til å simulere endring i V null ettersom trykk og temp endrer seg.
 5. FNJ

  Ny zeiss rf

  Men appen endrer ikke farten på null meter uansett temp og trykk hos deg?
 6. FNJ

  Ny zeiss rf

  Ser ut til at Zeiss appen mangler den funksjonen som kalles zeroing weather i Strelok.
 7. FNJ

  Ny zeiss rf

  Takk for input. Ser at den kan ta det aktuelle været. Det måler jo kikkerten selv med unntak av vind. Men kan du legge inn været som var under innskyting (trykk og temp)? Blir jo dette som kalles zeroing weather i Strelok. Ser at utgangshastigheten alltid er lik den V-null du setter inn uansett trykk og temp.
 8. FNJ

  Ny zeiss rf

  Ser at i for eksempel Strelok så legges det inn utgangshastighet, temperatur og atmosfæretrykk under innskyting. Jakter eller skyter man ved en senere anledning legges temperatur og trykk den aktuelle dagen inn , og ny utgangshastighet beregnes basert på dette. Den nye Zeiss RF'en måler jo trykk og temperatur, men jeg finner ikke noe sted hvor trykk og temp under innskyting legges inn i Zeiss' jaktapp som så synkroniseres til kikkerten. Noen som kan hjelpe? Kan selvfølgelig endre utgangshastigheten manuelt, men lurte på om det fantes alternativ.
 9. Har du et klimaaggregat med befukter du kan anbefale til et mindre kjølerom, la oss si grunnflate på 180x120 og høyde på 220cm. Har planer om å få rigget til et kjølerom der jeg kan modne en hjort og tre i sesongen og ellers bruke det til modning av fenalår og spekepølse. Hadde vært topp å kunne kontrollere temperatur og luftfuktighet.
 10. Har kløver endel med golden og han var nesten 12 år siste gang. Om hunden din er i alminnelig god form bør han greit klare opp mot 10 kg med en god kløv som er pakket godt. Da bør han ha polstring inn mot den delen som er nærmest kroppen (myke ting) og godt balansert kløv. Kløven spennes også slik at sidelommene dras ut fra kroppen. Da blir ikke hunden "klemt". Jeg har brukt denne: https://randulfvalle.no/test-togo-kloven-seleverkstedet/ Kommer nok til å selge den nå siden hunden er 13 år og skal få kose seg på pensjonistturer og en ny hund blir en annen og mindre rase.
 11. Som jeg sa lenger oppe sendte jeg inn en Leica rangemaster i september. Alt ok når den kom i retur nå i januar men null tilbakemelding underveis. Zeiss responderer jo så å si umiddelbart enten det er et batterilokk eller en pakning de tre gangene jeg har vært I kontakt med dem. I tilfellet her synes jeg Leica var treige.
 12. Takk, Castor. Lurte litt på om det var en som var over middagshøyden pga lengden på stengene, men sikkert sannsynlig med ungbukk siden rosenstokkene er høye og med godt mellomrom mellom rosenkransene?
 13. Håper det er ok at jeg spør om alder på en annen bukk i tråden din, GeirK. Bukkene kan minne om hverandre? Noen som kan anslå alder?
 14. Takk for info, det setter jeg pris på.
 15. Takk, Smaug og Jegermeisteren👍 Skuddene nevnt innledningsvis ble kronografert i en annen tikka t3. 814 m/s på første skudd. 820-825 m/s påfølgende skudd. Jeg er usikker på løpslengden, men standard fra fabrikk så den rifla ligger vel rundt 52-57 cm eller deromkring.
×
×
 • Create New...