Jump to content

FNJ

Members
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FNJ

  Viltkamera

  Liten oppdatering. Skrudde av sms kontroll og da varte batteriene som forventet lenger. Ble tatt inn nå etter jakta og da sendte kameraet fortsatt etter 12 uker med i snitt 1.5 videofilmer per døgn. Videolengde på 30 sek i vga oppløsning.
 2. Noen som kan si om dette er kalv (hjort)?
 3. Du må ha innstillingen slik at sms kommando er på. Du må også passe på at work day er satt slik at kameraet tar bilder alle dager. Bildene under er fra BG Tools appen
 4. Har testet nå. Varer ca 6-7 uker med sms kontroll på og 30 sek video i laveste oppløsning. Omtrent likt med to kamera. Litium batterier.
 5. Kan gjengeteip være noe?
 6. Her er info fra Fjellfly som svarte kjapt på mail: Vi har forskjellige priser inne på vidda, så det kommer litt an på hvor du skal. Prisene er fra kr 4800,- inkl mva og oppover per tur. Har du et eksempel på hvor du tenker deg, så kan jeg finne pris. Vi flyr fra Vågsli og Songa. Dere kan være 4 passasjerer og maks 200 kg bagasje/kjøtt på en slik tur. Godkjenning fra grunneier trengs over alt. Ellers er det lov å lande med jaktkort som løyve på de forhåndsgodkjente vannene i Hordaland Fylke. Ellers trengs særskilt landingsløyve fra kommune / tilsynsutvalg. Forhåndsgodkjente vann: Her er listen jeg sitter på. Den skal være oppdatert nå 13.Juni 2019 av tilsynsutvalget i HordalandDette gjeld Nordmannslågen v/ Besso, Vatnalivatn, Veivatn, Bersavikvatn, Litlosvatn, Nedste Krokavatn, Øvste Krokavatn, Nedste Bjørnavatn, Øvste Bjørnavatn, Vasslivatn, Langavatn, Kvennsjøen, Midtre Grøndalsvatn, Vetle og Store Valgardsvatn, Holmavatn, Hellevatn, Nedre Langevatn, Store Urdevatnet, Bismarvatnet og Dimmedalsvatn.
 7. Her finnes info om de ulike valdene om ikke annet https://www.villreinutval.no/Jakt
 8. Noen som vet når jakta starter på Røldal Statsallmenning i år? Fikk tilbud om 2 bukkekort..
 9. Noen som vet om Røldal fjellstyre har tildelt kort? Jeg har søkt, men ikke hørt noe enda.
 10. FNJ

  Viltkamera

  Har to stykker som fungerer greit. Det kommer endel tomme bilder/filmer når det blåser mye men løser dette ved å sett PIR intervall til 60 min fra mobilen til det roer seg. Kameraet står litt værhardt så det er vel dette som er grunnen. Begge kameraene tok nesten 400 bilder og filmer over en 6 ukers periode før batteribytte. Har stort sett tatt 20 sekunds filmer. Batteriene vil nok vare en god del lenger om kameraet står på en plass med lite vind og kun tar bilder.
 11. FNJ

  Viltkamera

  Kan dette være noe? Har bare hatt det bare noen uker men det virker som om det er ok. Sender på 4G nettet http://blogsv.e-ville.com/2019/01/25/bolyguard-mg98-4g/
 12. Har kjøpt et Bolyguard MG984G-36. Batteritid vil variere med om man tar opp video eller ei, aktivitet foran kameraet mm tenker jeg, men hvor mye trekker det om man har på mulighet for å sende sms kommandoer til kameraet? Tømmer det 8 AA batteriet i løpet av et par uker?
 13. Norma Jaktmatch 6.5x55. Avstand ca 95m på begge
 14. FNJ

  Ny zeiss rf

  Enig i det, men endel apper har muligheten til å simulere endring i V null ettersom trykk og temp endrer seg.
 15. FNJ

  Ny zeiss rf

  Men appen endrer ikke farten på null meter uansett temp og trykk hos deg?
×
×
 • Create New...