Jump to content

FNJ

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er når du har en reklamasjon du finner ut at Zeiss er gull er min erfaring
 2. Sikkert lurt å tørrpusse der du kommer til - sluttstykke med tennål feks
 3. Om det er til jakt bruker jeg en snipepod om jeg sitter på post. Har tofoten på slik at rifla står på den med kolbekappen mot bakken. Om jeg må hive den av er det gjort på 2 sek. Liggende blir det med støtte fra sekk eller terreng, så føler jeg har mer brukt for en tofot til sittende. https://kramerdesignscorp.com/index2.html
 4. Last ned "Norgeskart friluftsliv" som Jegerbombom sier . Mener den har endel funksjoner som "Norgeskart" ikke har. Den førstnevnte fungerer ypperlig.
 5. FNJ

  Jerven fjellduk

  Kan evt sjekke jerven exclusive. Da kan du velge om du vil ha på primaloft eller ei.
 6. Ville du gått for 120 eller 140 grains ttsx i 7mm (280 rem) om blyfritt på maks 300m var utgangspunktet?
 7. Her er en oppskrift som står i Jeger 10.2020. Inneholder ikke medister men kan kanskje være av interesse likevel?
 8. Under mottoet bedre å spørre først som sist Hvordan brukes denne? Smøremiddel nede i den oransje koppen slik at dritt fra hylsa faller nedi er kanskje ikke det beste? https://www.skytterlinken.no/halssmorer-inkl-mica-pulver
 9. Kan være verdt å sjekke om dere har den gamle modellen. Se skadet hånd i lenken.
 10. https://www.jaktjournalen.se/fallknivens-sakerhetsstopp-brast/
 11. Hei Jeg har hatt begge deler men har havnet på 8.5x42 og 8x54 de to siste gangene jeg har kjøpt kikkert. Jeg synes det gir et litt roligere bilde og liker det bedre rett og slett. Kompisene har 10x og jeg tester innimellom men ville kjøpt 8x om jeg skulle hatt ny. Tenker 8x har en liten fordel i fht lys, men hvor viktig vet jeg egentlig ikke. Bruken er forresten hjortejakt på vestlandet.
 12. FNJ

  Remington 700

  Her er mer info Selvsagt mulig å kjøpe avtrekk som feks Shilen som jeg har på min remington 700 (sto i når jeg kjøpte den), men sikkert greiere og rimeligere å få en børsemaker til å se på det du har.
 13. Ringte bare det som kom opp på google🤗
 14. God erfaring fra meg. De hadde glemt deler av en bestilling sist uke. Svarte på tlf og må ha sendt det som manglet umiddelbart. Lå iallfall i posten neste dag med litt ekstra bonusstash oppi. Har i grunn bare gode erfaringer både via nett, tlf og i butikken.
×
×
 • Create New...