Jump to content

FNJ

Members
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FNJ

  Ny zeiss rf

  Måler kikkerten trykk og temperatur eller er du avhengig av Zeiss sin jaktapp og telefon for å få lagt dette inn?
 2. FNJ

  Jakt og etikk

  Synes det trådstarter sier i dette innlegget er helt greit. Unngå å å skyte inn i flokk for å unngå skadeskyting, avlive skadet vilt på en god måte og behandle felt vilt med respekt. Beskriver noe de aller, aller fleste som jakter heldigvis praktiserer .
 3. Synes også dressen bråket litt i forhold til Finnskogen, men den blir kanskje litt mykere etterhvert som den brukes. I tillegg er jo lommene oppe på buksa litt trange. Fatter ikke hvorfor de ikke setter dem litt mer på siden og lager dem dypere.
 4. Bestilte jakka i dag, men droppet buksa i første omgang. Kikket på den på xxl men den virker litt lys på farge synes jeg. Ser for meg at den lyser opp litt. Hva mener andre?
 5. FNJ

  Tikka T3 eller Browning X-bolt?

  Hold i begge -kjenn hva som kjennes rett før deg, ta avtrekk og kjenn på hvordan bolten går. Velg den du liker best. Et moment er kanskje at det finnes mye kjekt til T3 i for eksempel skjefter fra GRS.
 6. FNJ

  Seljakt i Nordland

  En oppskrift nederst i denne https://www.nrk.no/nordland/klarer-ikke-skyte-nok-sel-1.10981561 Og noe her https://www.matoppskrift.no/oppskrift/Småstek-av-kobbe-Sel
 7. Ser de skriver juli på sidene sine https://www.norrona.com/nb-NO/produkter/kvinnherad/kvinnherad-gore-tex-jakt-parka-jakke-herre/?color=3301
 8. FNJ

  Røverkjøp og gode tilbud

  Norrøna har endel varer i Outlet delen på nett - blant annet Finnskogen jakken i noen størrelser til 1600 kroner
 9. FNJ

  Glass med dyremotivp

  Her er noe http://www.jerven.no/julegaver
 10. FNJ

  "Nye" Norrøna Finnskogen 2017

  Ligger ute omtale, bilde og video på Norrøna sine sider nå. Så fin ut men kanskje litt lys farge på buksa? Den kommer kun i denne fargen.
 11. FNJ

  Norrøna

  Reconjakken som var i salg for 10 år siden var fantastisk. God og vid, masse dype lommer, stormklaff og vid god hette. Tenk om de kunne laget noe slik igjen!
 12. FNJ

  Allround håndkikkert...

  Kjøpe en pent brukt Swarovski EL?
 13. FNJ

  Valg av rifle

  Denne reimen synes jeg er grei til jakt. Tar liten plass og er lett å ta av og på. www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=848&isUrlRewritten=true&mob
 14. FNJ

  Lyddemper sitter fast

  Om det var kaldt da du tok den på kan du jo kjøle den ned og så prøve? Liten omgang i en fryser feks.
×