Jump to content

glockss

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

glockss last won the day on May 19 2019

glockss had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har jeg bare sett gjennom og ikke betjent/brukt Delta, optisk så var den jævlig bra. Når det kommer til optikk så har jeg tilnærming "Buy once, cry once"
 2. Det varierer, men utgangspunkt i 3/4x som minste og 16/18x som maks. Jeg skyter med både 3-24 o 5-40. Ikke ofte jeg zoomer inn mer enn 18 og ligger som oftest mellom 5x og 10x. Kjekt av og til med mere zoom, når blinkene er små og går i et med bakgrunn. Mil mil er ikke et must, men det vil gjøre det enklere for deg når tiden er knapp og det eneste du vet er størrelse på målet. Der igjen er FFP et fordel, men trådkorset blir smått, veldig smått, på minst forstørrelse. Utvendige tårn, med nok justering som får deg ut til 800ish om du skyter PRS og lenger om du skal bedrive langhold. March,
 3. Endring i min opprinnelig påmelding. Jeg kommer med brems og ikke lyddemper. Jarl Smirre
 4. Jeg kjøpte fra Astro, i mai. Janne mente at jeg skulle ikke ha fått den, men den dukket nå opp i Posten.
 5. Ikke uten modding, men både MDT og MPA sine passer, med modding. Du har en eller annen utgave av Magpul til AK, som var rettere enn vanlig. Prøvd, synes ikke noe om, alt for tynn og ikke rett nok. Å låse f.eks MDT vertikal grep, der feste delen er i metall, til bakre låsekasse feste, er ikke noe problem. Har prøvd det, fungerte uten poi endringer over flere runder på banen, typ prs bruk. Men jeg liker MPA sin bedre, deres avtreksfinger hylle passer meg utmerket, spes i Vision med tommelhviler. Jeg har dog bamselabber.
 6. Det er vel mulig å bruke AR grep, de kan moddes på to ulike måter. Måte 1, den jeg bruker selv. Er å slipe ut åpningen, så den går over (12mm om jeg ikke husker feil) så utvide hullet til en oval åpning, da bruker jeg hull for festet av AK grep. Måte 2, er å slipe ut åpningen i grepet som nevnt over, men ikke gjøre noe med bolt hullet, skaffe en lang nok bolt, og bruke samme feste metode som Bolthorn, dvs, pistolgrepet benytter bakre låsekasse til å sandwitche stokken.
 7. Bra flere tilbakemeldinger kommer. Umiddelbar spørsmål, hvordan tofot har du? Har både RPS, Fusjon og Versa, uten at noen har hatt utfordringer med verken låsing, eller avstand til pipa. Den pinnen, det kan godt hende den ikke passer 100%, slet selv med at denne løsnet etter noen skudd. Løsningen ble, beddemasse, pinne i, låse med skruen. Har nå ikke rikket på seg de siste 6 mnd.
 8. Tenker du på den rundt magutløser fremre skjefte skrue? I så fall nei. Du trenger heller ingen bolter fra gamle stokken, da alt følger med.
 9. Neida, har jo skutt i par måneder uten, føler bare at den ser bedre ut med.
 10. Alternativet er jo å bare høre med Skytterlinken, som har endel optikk, Spuhr montasjer og kan teste det ut.
 11. Har du Spuhr picatinny eller direkte montasje? Det jeg har er en March 5-40x56 i en SS4901 med 9Mil tilt. Jeg måtte slipe vekk en del (hadde picatinny også som måtte vekk).
 12. Er enig med han som mente at rød ble for kjedelig, det fungerte i starten. Men med deler som har hatt både tan, fde, od, green, federan brown. Så ble det herlig mix. Følte at børsa fortjente ny drakt, som var helhetlig. Så med kjapp leveringstid fra Durano, ble detta løst over helgen.
 13. Uten spigot pinne 36.5cm, med Spigot 40cm
 14. Det er flere deler. Forskjefte og overrør er 2 deler, låsekasse er en del, folder, kolbe er flere deler. Så om det i fremtiden kommer annen forskjefte for feks benkeskyting, så kan den byttes ut.
×
×
 • Create New...