Jump to content

T3 Varmint

Members
 • Content count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. T3 Varmint

  Howa mini action tråden

  Er det standar utgaven med 51/16 løp du har?
 2. T3 Varmint

  Howa mini action tråden

  Fikk lyst på en Howa mini i 6,5 grendel. Er det fleire som får lignende presisjon som ladebenken? Så ein kan forvente noe i nærheten av det?
 3. T3 Varmint

  Import av trofeer; how to?

  Norske Kyst 1 ordnet dette greit for oss i 2016. Til ein langt rimeligere pris enn Danske Labrador
 4. T3 Varmint

  Beste "varmint" kule i 6,5.

  - Berger (utgaven som er anbefalt for jakt. - hornady sst - hornady a-max - sjølvsagt også v-max og andre varmint kuler, men her er bc lavere og på 300m ville eg valgt kule med høy bc. Eg har jaktet skarv med alle kulene over og dei har ekspandert kraftig alle sammen.
 5. T3 Varmint

  Hansen låskasse ??

  Det er ikkje Shilen avtrekk då? Hadde ei Hansen rifle for ei stund siden med Shilen avtrekker.
 6. T3 Varmint

  Billig Minox OK ?

  Sett at disse er ekte. Hvordan blir det med garantien om ein skulle få behov for å bruke den...? Må ein da sjølv stå for kontakten med fabrikken sjølv. Er vel ikkje mulig å gå gjennom noe norsk importør..?
 7. T3 Varmint

  Revejakten 2017/2018

  Har blitt et par rever hittil i sesongen. Som nevnt i tråden for sist sesong så er eg ikkje dedikert revejeger men tar muligheten når den kommer. Første rev blei felt tidlig i september under smygjakt etter hjort. Et reinsdyr og x antall hjort seinere i sesongen ramlet rev nr 2. Denne blei tatt etter samme prinsipp som revejakten eg skreiv om i 2016-2017 tråden. Kort fortalt: veslejenta sover fremdeles urolig om nettene og eg går fremdeles i vinduene og kikker ut når eg først er våken. Så til tross for ein alder på kun 2år har jenta to revepelser på samvittigheten😂 Begge blei humant tatt av dage av 358win👍
 8. T3 Varmint

  Den ultimate lettvektsriflen?

  Barret fieldcraft, vekt fra 2,15kg.
 9. T3 Varmint

  Hvilken kikkertmontasje til anchutz 64R

  Takk for gode tips. Skal sjå videre på dette. Vertebrae var eg inne og såg på, men ser ikkje ut som dei har. Mulig dei kan skaffe. Skal undersøke litt mot Canada og UK.😊 Dei fra DX var jo fin pris på, men såg ut til å bygge litt meir enn eg ønsker. Men mulig dei har fleire alternativ.
 10. T3 Varmint

  Hvilken kikkertmontasje til anchutz 64R

  Jepp vi får nok opp det samme på Google Har googlet ein del men det florerer ikkje av treff mot norske sider. Denne https://www.diproductsinc.com/Detail.aspx?PROD=1173149&CAT=3599 får skryt ser eg, men sender vel ikkje til Norge. Så da blir det brått verre. Tips til noen som kan skaffe? (Har sendt mail til Kjell Hvamb, kanskje han har kontakter som gjør det mulig å skaffe). PS: trenger i utgangspunktet ikkje tilt.
 11. T3 Varmint

  Hvilken kikkertmontasje til anchutz 64R

  Ingen med tips altså ? Alle mann på jakt kanskje..
 12. Hei Har reservert ein brukt Anchutz 64R og godkjente papirer er på vei fra politiet. Tenker å ha denne til trening og skyting med kikkertsikte. Og spørsmålet blir da hvilken montasje? Tenker kanskje picatinny-skinne kan vere greit, finnes det? Hvilke muligheter finnes og hva har folk før meg valgt?
 13. T3 Varmint

  Revejakten 2017/2018

  Pleier ta ein og annen rev når eg jakter hjort. Så i går blei det ein ung hann.
 14. T3 Varmint

  Bygge rifle av enkeltløp hagle

  Hei noe nytt om beretta-ombyggingen din? Hadde vert artig om du var kommet i gang og kunne informere litt?
 15. T3 Varmint

  Ny hyttebåt

  Hei. Eg er ingen motormann men har hatt ein båt med optimax 115 i 10år, siden den var ny. Motoren har fungert bra, med bare mindre "småfeil" på dei 10 årene. Og pga innsprøyting er forbruket på 4T nivå. Men det gjør også at ein må bruke dyr 2T olje som ikkje tetter dei små dysene/kanalene. Men vedlikehold er enklere og rimeligere på 2T enn på 4T. Og fleire verksted meiner forventet levetid er høyere på 2T enn 4T påhengsmotorer.. Eg ville ikkje hengt meg veldig opp i timetallet så lenge det ikkje er fryktelig høyt. 80 timer på 9 år er jo veldig lite... Mitt inntrykk er at det ikkje nødvendigvis er positivt at motorer stort sett har stått i ro.. Eg ville fokusert på at service er fulgt årlig, og at alt virker på motoren. Om motoren har gått i saltvann bør du sjekke at det ikkje er noe utvendig rust i området rundt tiltmotoren. Det virker som et utsatt område. Ellers er et tips, at du kan sjå på smartdisplayet kor mykje drivstoff som er brukt totalt, og det forbruket delt på timetallet gi snitt-forbruket. Eg har et snitt på ca 11 liter i timen og tenker eg har brukt båten (Uttern T55) ganske normalt. Ligger snittforbruket høyt tyder det på at motoren har blitt kjørt mykje på høyt turtall/belastning. Lykke til?
×