Jump to content

CLAHIL

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CLAHIL's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hei! Prøver å finne forhandler av molybden coating eller tilsvarende coating til å bruke på kuler. Noen som kan tipse meg om hvor man kan få tak i dette?
  2. Ser ut som den ikke var match. Tror d har med stabilisering å gjøre, siden A-max gikk veldig bra, sikkert fordi den har BT
  3. Ja.. kråke og rev. Må trene til bukkejakt, gås og skogsfugl
  4. Hei! Har nå fått prøvd Hornady V-max 53 grs, men denne var ubrukelig i Howa 1500 (1-14 strigning). Hornady A-max 52 grs var derimot veldig bra. Her fikk jeg samlinger ned i 8mm på 100m med Vihta Vuori N150 - 31,1 grs (lengde 62,6mm). Berger Varmint 55 grs var også veldig bra, med samlinger ned mot 11 mm /100m og VV N150 31,1grs (lengde kule 59mm).
  5. Har fått mang forskjellige tips, og man skal kunne skyte med kulevekter helt opp til 63 grs. Og det sies at problemene starter når kulene blir for lange. Har bestilt litt av hvert nå, for å teste. Jeg vil oppdatere tråden, når jeg får resultater fra dette. Jeg kommer videre til å teste forskjellige alternativ, kuler og kruttmengder, for å finne det som passer denne riflen best med tanke på fine samlinger (3 kuler på en lapp ved 100m)
  6. Har anskaffet en Howa 1500 i 22-250. Kjøpte FUSION 55grs, og de var ubrukelig i denne riflen. Riflen har stigning 1/12. Noen som har funnet ammo som passer til denne riflen? Og evt noen som har funnet ladedata som fungerer?
  7. Kjøpte en billig MP3 spiller m:fjernkontroll på ebay. fant gratis lokkelyder på freesound.org søk etter «CLAHIL» du kan legge mange lyder inn på usb pinne og styre om du vil repetere en lyd opp igjen, eller kjøre lydene etter hverandre, eller velge f.eks lyd nr 22 ved å bruke fjernkontrollen. Fjernkontrollen går på radiobølger og skal klare 1000m (fri sikt). skal ut å teste i morgen kveld.
  8. Takk for det. Jeg tok jegerprøven i år, og skaffet meg våpen. - Har vært syk og hjemme i 14 dager, så jeg har verken kommet meg på jakt eller skytebanen. Da måtte jeg finne en løsning for å få litt avspenning i avtrekksfingeren
  9. CLAHIL

    Kulefanger 22LR - Gjenbruk

    Pappeske fylt med gamle klær brukt som kulefanger, her til 22LR CCI std. Kan sikkert brukes på kraftigere skyts, ved for eksempel å legge inn noen stålplater mellom klærne ca midt i kassen.
  10. Jeg prøvde meg på en slik. Testet den med 22LR CCI standard. Etter ca 10 skudd med samme treffpunkt ca 8 m avstand, stoppet kulen ca der jeg peker på kulen. Denne lager ikke annen lyd enn skuddet gjennom pappesken, og gamle klær kommer til nytte. Regner med en oppdimensjonering, eller evt en stålplate inni mellom lagene, vil være tilstrekkelig til en 308.. -Men test i trygge omgivelser først.
×
×
  • Create New...