Jump to content

Maxwatt

Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maxwatt's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

 1. "Enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen." Faktisk så er ingen av mine tlf kompatible og der har de virkelig driti på draget. Hvis man i tillegg må ha nyeste versjon av Android eller lignende så ble terskelen enda litt høyere. Jeg kjøper ikke ny tlf til mange tusen bare for å kunne ha enda en æpp.
 2. Et det ikke NOE håp for å gjenfinne noen av de to kulene som mistenkes for å ikke ha ekspandert? Jeg har selv ved to anledninger greid å grave frem Barnes kuler fra muld og mose av ren nysgjerrighet. Har du noen kompis med metall detektor? Uten en av kulene blir det bare gjetting og spekulasjoner om hva som gikk galt.
 3. Ser ut til at jeg slipper å styre med batteri og solcelle hvis jeg bare drar en skjøteledning 30meter. Men da må jeg ha en trafo til 12volt. Noen her som vet hva slags trafo jeg trenger? Er litt grønn på elektronikk men greier stort sett å følge en oppskrift. Eneste jeg vet er at lampa i settet fra Brunst.no drar 3watt....og er 12v. Edit: ser jo at Brunst.no selger nettadapter til dette lyset.....daaaah.
 4. Jeg skal til å montere opp en slik åtebelysning med 3w led lyskaster. Og jeg kan trenge litt hjelp. Håper å få satt opp lys på batteri som jeg ikke trenger å lade selv, men jeg helt grønn når det kommer til solceller og slikt. *Først med å finne ut av hvor stor solcellepanel det trengs for å lade batteriet. Det er jo i utgangspunktet 3w lampe, men blir kanskje utvidet med en ekstra spott så max 6w. Jeg ser biltema har solcellepanel på Maks. 6 W, 350-410 mA til 399kr. Blir det for lite effekt tro? Ellers så har jeg funnet en komplett solcellepanel pakke på 50w til 1600kr. Litt dyrt men stort nok + litt til. *Og har noen tips om hvordan men best monterer opp utstyret? Kanskje batteri, laderegulator og dimmer i en slags boks.... (Isolert?) og solcellepanelet litt oppi et tre hvis det går ann. *Er et bilbatteri bra nok hvis man har 50W solcellepanel eller skal man gå for fritidsbatteri med en gang? Jeg har sikkert mange flere spørsmål bare jeg får kjøpt inn det som trengs og skal begynne å montere det.
 5. Det du etterlyser heter Teslong borescope. Tror kanskje du må bestille på Amazon.
 6. Maxwatt

  Sig Sauer Cross

  Ja det ser ut som løpsbytte blir slik som andre med pipe-mutter. Da blir det vell ettervert også mulig å kjøpe "prechambered" løp fra div produsenter. Og mulig å ha rifla med løp/kammer for en "vanlig" patron. Uansett årevis unna å være tilgjengelig her i landet, men da finnes det en teoretisk mulighet for å bygge om med langt løp og lovlig total lengde "over there" og privat importere. Eller tar jeg feil nå?
 7. Maxwatt

  Sig Sauer Cross

  Det finnes mer enn nok kuler, i alle kategorier i dette kaliberet. http://vapex.e-line.nu/svSV/Konsumenter/Handladdning/Kulor/Gevars_Kulor/270_(-277) Både for 270win 270wsm og 6,8hastigheter. Det som vil være interessant å finne ut er hva 80000psi kammer-trykk i kort løp gjør for munnings-trykket. Dvs lyd og blest. Risikerer man hørselen hvis man skyter uten demper/øreklokker? Og hva gjør det for varigheten til løp? Cross rifla har noen interessante detaljer men blir jo ikke aktuelt her i landet med de løpslengdene som det skrives om så.....
 8. Hadde tenkt å jakte rådyr i dag, så jeg tok rifla. Hund-puken tok ut hare.... Andre gang jeg så den stoppet den opp det lille sekundet som skulle til.
 9. "øvre dødpunktet" er den sikreste posten. Der skal losen alltid innom. Det fikk navnet etter at den andre bukken vi fellte der la seg på NØYAKTIG samme flekken som den første. Her er et rådyr som jeg satt og så på i over en time mens hunden jaget et annet dyr rundtomkring posten.
 10. Blocket.se Tori.fi Eller findit.fi/sve/ Svenske og finske kjøp og salg sider.....
 11. Mente ikke å være nesevis. Det var bare det at min egen begrensede erfaring med kloskader manet til forsiktighet. Hvis den skaden vår hund fikk i fjor hadde skjedd nå, så hadde resten av sesongen vært spolert. Han fikk infeksjon og det var masse styr. Håper det ordner seg....tvi tvi.
 12. En avrevet klo KAN bli verre enn du tror. Vår hund mistet en klo i strekkmetall trappa i fjor jul og måtte til veterinær for å trekke stumpen. Det tok ca 6måneder før den var bra igjen og veterinæren sa vi måtte ikke sykle og lignende uten sokk den sommeren og KANSKJE jakte med sokk denne sesongen. Jeg hadde fått veterinær til å se på det før det ble jaktet noe mer hvis det var min hund.....
 13. Eller er det slik: med alpha 50 kan du ikke sende din posisjon, slik at andre jegere kan se deg, men du kan evt se de som har alpha 100????
 14. Behold den som 222. Bytt pipa hvis den har for slak snurr. Men 6.8spc er perfekt hvis den passer til lengden på låskasse.
 15. Maxwatt

  Annealeez

  Skips diy anealer. Simpel å lage og billig. Jeg laget en til 308 hylser. Og den fungerer med 222 og 6.5x55 også (med noen ekstra deler) https://www.google.no/search?hl=no&tbm=isch&source=hp&ei=X3blWp7fI8KP6ATR5qOYDA&q=skips+diy+anealer&oq=skips+diy+anealer&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..30i10.1023.8892..9618...1....149.2202.1j16..........1.......3..0j35i39j0i10j0i30j0i19j0i8i30i19j0i30i19.fhoG%2FCBhL50%3D
×
×
 • Create New...