Jump to content

oddemannen

Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oddemannen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Vi er nå 10 mann.. Så det er ikke vits å sende meg fler PM. Men takker for interessen. Ser frem til en Konge tur
 2. Instemmer med resten av gjengen her. Har også to bushbukker på veggen. Det er en liten Nyala.
 3. oddemannen

  Polen 2015

  Godt skrevet broder!! Kjenner meg godt igjen i din beskrivels av hvordan du har det Skitt jakt i Polen..
 4. Jeg skal til Croatia på drivjakt 1-5 Januar 2016. Prøver å få inn et par mann til for å bli 10 mann totalt. Har aldrig jaktet i Croatia før, men har fått høre av flere at dette er et bra land for drivjakt på Villsvin. Området vi skal til har et snitt på 3.2 villsvin per mann og rekorden er på 4.3. Som er veldig bra!! Vi reiser med et selskap som heter check out croatia Send meg PM om du har lyst til å bli med.
 5. Er det normalt å ta med seg trofeer på flyet selv? Jeg har altid brukt Labrador Cargo jeg. Så lenge de ikke slutter å transportere våpen, er jeg ikke så bekymret.
 6. HAr brukt Foxpro.. Og det har fungert som bare f... Funker med hareskrik, men sjakalen har mange andre lyder som også har fungert veldig bra for oss. Vi pleier å jakte sjakal hver gang jeg er der nede, og det er alltid like spennende.
 7. Jeg har fått en hangup på gris, og ønsker meg Giant forest hog og Red river hog. Kan få begge artene i Sentral Afrikanske republikk.. Men det er jo ikke akkurat safe der om dagen. Har også lyst på en Lechwe, Nyala og en Waterbuck. Litt lettere å få tak i de.. Så det blir nok neste tur
 8. Har aldri levert noen dokumenter i Frankfurt. Når jeg derimot kommer til Johannesburg er det en helt annen historie
 9. Brukte Labrador Cargo sist og kommer til å bruke de igjen på den forsendelsen som kommer til høsten. Ingenting å utsette på de.. Proffe folk og bra priser.
 10. Jeg hadde noen fine år i Sør-Sudan som barn og fikk der smake på hvordan det er å jakte i Afrika på gamlemåten (Finnes ikke gjerder der, for å si det sånn . Har deretter vært både i Namibia og SA flere ganger. For meg har jakten i Sør Afrika (Eastern Cape) vært mye mer krevende, og spennende en de gangene jeg har vært i Namibia. Det har nok mest å gjøre med terrenget som er mer frodig, tett og kupert i Eastern Cape. I Namibia ble jeg også hele tiden pushet på at jeg skulle skyte fra bilen (Noe som ikke skulle falle meg inn). Det har jeg aldri opplevd i Sør Afrika.. Så det handler nok til syvende og sist mye om hvilket område du jakter i og ikke minst hvilket selskap du jakter med. Du har helt sikkert funnet en perle av en plass, og ingenting er bedre en når det klaffer
 11. Skal du til Namibia, er nok Opplev verden's Gras Hunting Ranchhttp://www.zingelasafaris.com/gras/ noe av det desidert beste som er å finne i det landet.. Jeg vet de har mange referanser i Norge som kan bekrefte dette, Så de kan du uten videre sjekke opp og ev kontakte direkte. Når det gjelder USA er jeg ikke så bevandret, men som mange andre påpeker hadde jeg aldri booket direkte med outfitter uten å sjekke flere referanser på forhånd. Om du klarer å finne en outfitter som du etter research og referansesjekk føler er bra har du mulighet for å få en mye bedre pris, siden det ikke er noen mellomledd som skal ha kroner.
 12. Den turen ble desverre en stor skuffelse for min del. skal ta å skrive et referat en dag jeg har litt tid til overs.
 13. Ville satset på Oslo -Frankfurt med SAS og fra Frankfurt til Johannesburg med SAA. Kan bestille hele reisen med SAA eller SAS. Aldri noe tull!!
 14. Prøv Gustavsen Jaktreiser - http://www.gustavsen-jaktreiser.no Christian har KUN veldig bra jakt.
 15. Flot!! Da reiser jeg ikke med de.. så er det avklart
×
×
 • Create New...