Jump to content

vegard_dino

Members
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vegard_dino's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ser bra ut. Har du booka drivjakt turen enda?
 2. Takker for gode tips. Som NorwegianWoods sier, det er ikke for penga jeg går å tenker på å gjøre dtta. OM jeg sparer noe så er det bra. Som det blir sagt her, det kan være penger å spare. Men, det er ikke alle outfittere som har agent i Norge/Danmark. Det også å få til ei pakke som er for meg, det er det jeg er ute etter. Mye av den jakta som er i Namibia er på en stor farm......Tja, ok for de som er ok med det. Mitt ønske er jakt ute i det fri. Men, det er ikke lett, om noe går feil, ja så har man ikke en agent å ringe til/få hjelp av.....Nei, blir å booke selv for neste års tur.
 3. Takk for tips og hjelp. Det er jakt tur til USA og til Namibia jeg tenker på. Men, det kan jo være trygt å ha en agent i ryggen.....om noe skulle gå til h....
 4. Hei. Når det kommer til booking av en jaktreise, hva er det som lønner seg? Booke selv med outfitteren/den som er guide eller gjennom et jaktreise byrå? Hva gjør dere som er her på forumet?
 5. Hmm..Det høres bra ut. Ikke så dum lenger, denne *68S`n
 6. Takker så mye for gode svar. 375Dakota, var det noen forkjell mellom TSX og Swiften? Restvekt osv?
 7. Takker så mye for svar.... Joda, "søk" er ikke dumt det.... Nei, da blir det et anna kaliber på meg.
 8. Hallo. 8*68S, et kaliber som er noe glemt i den store magnum skogen. Noen her som bruker det? Går å lurer på ei rifle i detta kaliberet, med tanke på å bruke tunge kuler på elg jakt. Erfaringer, tips fra noen som bruker detta kaliberet hadde vært fint. Takk.
 9. Hei. Er det noen her som vet om hvor en kan få tak i amunisjon i 6.5*54 Mannlicher kaliberet?
 10. Hallo. Går å lurer på en 458 Win Mag, Afrika er tanken, men den kommer nok til å bli mest brukt på den norske Elefanten...Elgen. Noen som bruker 458 på Elg jakt? Erfaringer, kule valg osv hadde vært moro å lese.
 11. Hei Takk for svar og informasjon. Ok.....Så det er BARE svartkruttvåpen fra før 1890 som er reg. frie?.. dumt. Men, la gå, da er det bare å søke å få dem reg. Joda, det koster litt å få ei børse inn fra UK, men det er jo ikke så lett å finne ei her på berget eller...
 12. Hei. Ok, takk for informasjon. Så, ei hagle i kaliber 16 laga i 1887 er registreringsfri, flott. Men, er det nok med bevis fra forhandler? Mye fint i UK, så jeg lurte på å kjøpe ei hagle eller to og ta dem inn, men er det "bare" å ta dem inn?
 13. 1890, har jeg rett at det er det magiske året for registreringsplikt for antikke våpen? Gjelder dette også våpen med "moderne" look? Tenker da på hagler med innvendige haner. Hva sier reglene? Er det nok at våpen forh. sier den er laget i, eks., 1886?
 14. Hei. Nei, har ingen av dem, ser etter ei kasse eller en ferdig potetkaster, M46,. M46 har den beste looken, classic look. Får se her, om det er noen som har en orginal M46 potetkaster de ikke trenger lenger.....
×
×
 • Create New...