Jump to content

sth

Members
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

About sth

 • Birthday 02/15/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sth's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. sth

  Horneber impotør

  Jeg har bestilt hylser direkte fra Horneber.
 2. Sist jeg var i Berlin forlangte de UN nummer på ammo før innsjekk, det ble en trøblete opplevelse men løste seg heldigvis til slutt.
 3. Fikk svar fra POD i dag. Fikk medhold i at nr på løskasse og løp kan føres inn i samme rubrikk i våpenpasset.
 4. Har sendt mail til POD, så får vi se om det kommer et svar.
 5. Samme hos meg. Men problemene starter når politi i utlandet oppdager at nummer på løpet ikke står i våpenpasset (kun kassen). Har opplevd dette flere ganger både i Polen og Tyskland og det er ikke behagelig. I våpenpasset er det god plass til å skrive inn begge nummer på samme linje og i samme rubrikk, problem løst. Forstår ikke at Politiet her hjemme skal være så vanskelige.
 6. Har problemer med dette i Rogaland da Politiet nekter å skrive inn både nr på løp og låskasse i våpenpasset. Begrunnelsen som oppgis er at "systemvåpen" er våpendeler og skal ikke føres i våpenpass.
 7. Grattis med flotte bukker! Har selv vert flere ganger i Polen på hjortejakt og det må bare oppleves
 8. Har reist denne rute flere ganger. Jeg ringer til Lufthansa og gir beskjed om at jeg reiser med våpen, så har alt vert i orden til nå.... Jeg reiser igjen den 20. mars og har kun gjort som beskrevet ovenfor.
 9. Valget falt på 404 Jeffery. Annet valget måtte blitt 500 A-square, men den sto ikke på lista
 10. Litt sen tilbakemelding på denne jakten, men det var et meget bra opplegg som Gamekeeper har i dette området. 6 jegere, 6 hjorter hvor to holdt til bronsemedalje + 1 rådyr og 1 villsvin.
 11. Nei det har jeg ikke. Spurte bare på hotellet, og de sendte meg til den sjappa.
 12. Det er en brukbar butikk i Gdansk. Den har også skytebane som du kan benytte om du ønsker det. Velg et våpen, eks AK, kjøp ammo og fyr løs........
 13. Hva er de dyra du aller helst ønsker å jakte på en Afrika tur? List gjerne opp topp 5 på din ønskeliste For min del er det Bøffel Kudu Nyala Eland Vortesvin
 14. Er i ferd med å bestille en bøffeljakt i mars 2015. Området det er snakk om heter Balule Game Reserve og ligger i Sør Afrika i tilknytning til KNP. Jeg har fått opplyst at det skal jaktes i mindre konsesjoner som tilhører Balule så som Struwig,Jajane og Luttig Elefant river er også med i beskrivelsen. Så mitt spørsmål til dere som har kjennskap til dette område er: Er det virkelig fritt levende vilt her og åpne områder? Ikke oppalet dyr som er utsatt for så å bli jaktes på? Det er det jeg har fått opplyst, fritt vilt og ingen gjerder (med unntak på en side)
×
×
 • Create New...