Jump to content

Freeride

Members
 • Posts

  684
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Freeride's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • Dedicated Rare
 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

8

Reputation

 1. https://lovdata.no/dokument/LF/forskrift/1987-11-06-897
 2. Ebay https://www.ebay.co.uk/itm/Pike-Arms-Grooved-Charging-Handle-Black-Finish-for-the-RUGER-10-22-Rifle/203198423528?hash=item2f4f91e1e8:g:jsMAAOSw2gBfwBGS
 3. Her er jo varen kjøpt og betalt på nettet, men hentet hos selger. Vil tro angreretten fortsatt gjelder.
 4. Hornady og Fiocchi lader 50 grs V-Max til .222 Remington så det går nok helt fint. Bruker selv Nosler 52 grs NCC og 50 grs BT uten problemer.
 5. Dette hadde ikke vært et problem hvis skyting med dårligste hånd fortsatt hadde vært et krav.
 6. Underlige skruer som lager disse reglene. Det er da ikke lenge siden man ble rådet til å kjøpe .32 til grov før man kjøpte 9mm til militærfelt siden 9mm lovlig kunne brukes til grovpistol, og derfor kunne gi avslag på søknad hvis det skjedde i motsatt rekkefølge.
 7. Hvis man virkelig vil lese dette på verst mulig vis kan jo det til og med gjelde våpen med åpne sikter.
 8. Med forbehold om at de kan ha byttet siden artikkelen ble skrevet. https://www.politiforum.no/artikler/dette-er-politiets-nye-ammunisjon/385922
 9. Grunneiers jaktrett går helt til vannkanten. Skal du benytte deg av den frie jakten på sjøen (uten grunneiers tillatelse til å jakte fra fjæra) må du i alle fall ta et lite skritt ut i sjøen selv ved lavvann. Vær også obs på at du kun kan skyte viltet hvis det befinner seg på eller over sjøen.
 10. Høres ut som om du har 7x57 R patroner.
 11. Her er noe lignende. https://forums.gunboards.com/showthread.php?959322-Old-Winchester-amp-UMC-primers-amp-tins#/topics/959322
 12. Nå har politiet også varslet at de skal på hjemmekontroll hos et tilfeldig utvalg av våpeneiere i Tromsø. Først og fremst for å se at våpen er forskriftsmesig oppbevart. I avisartikkelen hevdet de at det var et krav at skapet skulle være boltet i gulv eller vegg. Så vidt jeg vet er det kun om skapet er under 150 kg, eller er reglene forandret igjen?
 13. Blir det totalforbud mot bly på jakt tror jeg at det også kommer et forbud mot bly på bane relativt kort tid etter. Blir nok temmelig dyrt å være aktiv skytter. Sikkert mange som da bare kvitter seg med våpnene/hobbyen, men det blir vel bare å regne som en positiv bieffekt.
×
×
 • Create New...