Jump to content

hamilton

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Går det ann å sette på stålringer på original blaser montasje? evt hvordan ringer?
 2. Har snakket med de, men de kunne ikke gjøre noe etter som det var side import.
 3. kjøpte meg en brukt trijicon RMR her på Kammeret når jeg skulle skyte den inn så oppdaget jeg at justeringskruen til høyde justering var løs. Så tenkte jeg skulle få sent den inn å få den fikset. Men det var import og da lar det seg ikke gjøre. noen som vet noen som kan fikse det? eller noen goe ideer?
 4. original ringene er vel det. Bruker du noen andre?
 5. var på skytter banen i høst med min R93, skaut en 5 skudds serie på løpende elg som gikk så som så, men skulle ta en serie til, og da satt alle skudden nede i foten. Prøvde en til. og samme resultat og en bra samling. Skjønte noe var galt så alt ble studert nøye og fant til slutt ut at fremre ring hadde sprukket. Material svakhet tenkte jeg og fikk meg ny. men nå hører jeg om at det samme har skjedd til en kompis. Flere som Har vært borti det?
 6. Hei. har to ned dreide ubehandlet løp som jeg tenkte å behandle med duracoat. Hva trenger jeg, og hva er det enkleste?
 7. sendte han mail men de måtte vist tilpasses. Hvordan får jeg av bak kappen?
 8. kjøpte meg nettopp blaser r93 prof. Men den skulle hatt et par cm lengre kolbe. noen som vet om det finns kolbekapper som er lengre enn den originale?
 9. hamilton

  fine trekopper

  Har en kompis som blir 30 år om ikke længe, og han mangler en skikkelig trekopp, da tenker jeg ikke på en enkel sportsbutikk kopp. Er det noen som vet om noen som lager slike?
 10. da fikk du sikkert av de sokkene som er to farget og de holder ikke, har noe svart som jeg kjøpte i fjord å di funker gull. Er hull i de etter en lang dag, men funker mye bedre en flis sikker. værtfall holder de mye lengre på mine støvera
 11. kjøper sokker på godbiten.no til halve prisen. God kvalitet og med strik, bruker elteip i lag med. å da sitter de somregel på 2-3 mil.
 12. jeg tar altid med æ vasker og tørker voma på det jeg er med å skytter. går ned på høykant til hundene. Det er ikke så grisete å rengjøre voma heller hvis man gjør det med en gang
 13. Men hvis havørna er så farlig. Så lurer jeg på hvordan sauen på øyene uti flatanger å vikna berger seg. til å med lamen på 2-3 kg berger? Arbeide uti vikna en stund å da hadde en arbeidskolega sauer som de slapp på holmene, og de mistet aldri sau til ørna.
 14. Litt felinger rundt om i trøndelag fylkene. Er det pga mindre dyr eller dårlige snøforhold? Her jeg jakter er det vesentlig mindre dyr, men var nok til kvoten i år og
 15. Må vel send ein ekvipasje til hiet i morgen å se om den har kommet ut eller ligger der
×
×
 • Create New...