Jump to content

KristianG

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg har i denne saken ingen grunn til å blande inn advokat. Hadde det ikke vært for at jeg fikk kontakt med en kamerat litt før politiet kom, så ville de mest sansyligvis reddet livet mitt med å bryte seg inn. Jeg var nettopp på loftet da jeg kom på at jeg hadde en bajonettøvelses våpen. Kan ikke navnet, men det er en riflestokk av heltre. Ingen mekaniske, avtrekker eller noe metall. Kun et fjerbelastet stag som går inn i stokken med en pute foran som simulerer bajonett. Den har de også tatt med seg. Mon tro hva jeg kunne gjøre med den. Det er tydelig her at de denne gangen har tatt med alt som ligner på våpen.
 2. De har ikke en gang prøvd å ringe meg. (De har gjort det før) Da de var i leiligheten ble jeg samtidig registrert på legevakta og en annen politi kom dit. Det kan godt være vedkommende informerte meg om innbruddet, men husker ikke jeg og fikk sjokk da døra var revet opp.
 3. Ransakelsen og innbruddet er meg ikke imot. Kun hva de tar med av mine eiendeler. Ulovlige gjenstander kan de ta med om de kommer over det. Lovlige derimot..
 4. Stokken har kun vært en pyntegjenstand på hyllen, og ville ikke falt meg inn å gjøre noe utagerende som ville fått politiet mot meg. Jeg håper det ordner seg. Liker ikke når de gjør slikt uten å gi noe som helst beskjed. Hadde den ligget på loftet eller i boden ville jeg vært intetanende om hva de har tatt.
 5. Jeg har en lagt historie bak meg hvor politiet er innblandet med selvskading og selvmord. Derfor de dessverre tok våpnene mine for ett år siden. De vet godt hvem jeg er nå og har ingen vonde tanker om meg, og politimesteren jobber med meg for å få igjen våpnene så fort som mulig. Jeg har ikke anledning til å dra til stasjonen de første dagene for å få dette oppklart. M67 tror jeg vel er inne på sporet, med at de var usikker på om jeg kunne ha resten selv om de har ransaket leiligheten. Kikkertsiktet som lå ved siden av tok de ikke... Den plastklumpen kostet mye og var min daglige motivasjon for å ligge bak rifla og fylle opp fryseren, så reagerte kraftig da den var borte.
 6. Etter en psykiatrisk beskymringsmelding i helgen, brøt politiet seg inn i leiligheten min. Jeg overlevde, men de tok tydeligvis AICS 2.0 stokken som sto på hylla over tv'n. Jeg har ikke fått pratet med de enda, men kan de bare ta den stokken? Var min motivasjon til å bygge en rifle så fort jeg blir frisk og det er jo bare en plastklump der den sto på hylla.. Null vitale deler, kun plastikk..
 7. Hvis mange lurer så: Jeg ble funnet død i leiligheten min etter en bevisst overdose, og det er ikke noe jeg liker å snakke om... En uke senere hadde de tatt seg inn i leiligheten og hentet våpenskapet (hadde ikke nøkkelen) og samlingen. Det er en del paragrafer som strider mot min rett til å oppbevare ammunisjon. Det er her jeg håper det finnes 'smutthull' for en samler. Jeg har fått et navn i POD som det kunne være et forsøk å kontakte.
 8. Logikken er at jeg ikke har tilgang til våpen ved siden av sengen de gangene jeg er så langt nede at jeg er suicidal. Men jeg har muligheten til å jakte når jeg kan. Jeg har en annen bruker her inne og er langt over gj.snittet aktiv i jakt da det er tilnærmet hele mitt liv og det meste hva jrg har levd for. Men denne tråden er for min samlerlisens og jeg kommer til å be moderatorer fjerne urelevant innhold for å holde tråden ryddig hvis dette fortsetter.
 9. Her har det vært aktivitet ja ! Jeg må ha med meg eier av våpen for å kunne låne våpenet på jakt. Var det jeg mente med 'de' i setningen da det er flere kamerater som har våpnene mine. (korrekt norsk skulle kanskje vært 'dem') Fikk beskjed om å fylle ut utlånserklæring og ha med eier på jakt. Det ble aldri nevnt hvor nærme eieren må være meg. Meldingen rundt det å jakte fra politiet har forsåvidt aldri vært uklart eller noe jeg har lurt på.
 10. Jeg skal få det skriftlig, vil ikke gjøre noe ulovlig. Det var ikke første gang den ordningen ble gjort med psykisk syke.
 11. Razumny: Dette strider imot hva Våpenansvarlige i mitt distrikt sa til meg i et møte vi hadde og hva vi skulle gjøre videre med våpnene i forhold til min sak. Men skal ringe h*n og få dette avklart. BenA: Det vil være veien å gå ja, men uten å ha noe informasjon å verken henvise til eller inneha så vil jeg forhøre meg litt først. Er jeg heldig så sitter en her inne med informasjonen jeg trenger. De i politiet jeg har hatt med å gjøre kunne ikke noe rundt dette med samlerlisens og inndragning.
 12. Dette er et problem som vil ta mange år før jeg evnt ville fått tillatelse til å inneha våpen igjen. Så lenge vil jeg ikke vente med samlingen. Håpet er at det finnes i lovverket at jeg kan eie patroner som godkjent samler. Våpnene har jeg gitt bort til kamerater slik at jeg kan jakte med de og utlånserklæring.
 13. Grunnet min psykiske helse beslagla politiet alle våpnene mine for min egen sikkerhet. Men de har også tatt hele patronsamlingen min som var meget omfattende. Jeg kommer ikke til å ta mitt eget liv med patronsamlingen min for å si det rett ut. Det er dette det omhandler. Vet noen om det er en mulighet for å fortsatt kunne være samler? Patronene ligger til oppbevaring inntil videre. Jeg hadde alt av nødvendige papirer og er i god tone med politiet. Ingen kriminell handling.
×
×
 • Create New...