Jump to content

Liquefy

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei igjen, Da prøvte jeg å koke selv igår.... Gikk egentlig ganske greit men lurer på en ting.... Hvordan får jeg renset ut hjernen etc som ligger langt inni skallen?? Har ikke tenkt å kutte skallen foreløpig ... Jeg takker for svar
 2. Hei! Er det noen fra vestlandsområde som kan koke , bleke og montere hjortehoder på gevirplate til en rimelig penge? Takker for tipser!
 3. Hehe Kan du beskrive dette nærmere??
 4. Hei Har en tikka m695 i 6,5x55 ... Har mulighet å kjøpe en sako 75.... Begge modeller er "hunter" Er det store forskjeller mellom,disse to våpen?? Takk !!
 5. Liquefy

  superundertøy?

  Det er vel mest meg som kommer til å føle seg uvell i trangsittende superundertøy hehe:-)
 6. Liquefy

  superundertøy?

  Takk for tipset!! Det kan være løsningen ... Superundertøy og en langermet tskjorte!!! Så skal jeg kl meg varmt med fleecejakke + min egentlig jaktjakke !!!
 7. Liquefy

  superundertøy?

  Aclima sitt undertøy har jeg allerede sett på men siden jeg har litt mage og tror mine jaktkameratet kommet bare til å le av meg hehe Liker ikke så tettsittende plagg så godt.
 8. Liquefy

  superundertøy?

  Hei Snart begynner jo hjortejakta og siden det er et godt stykke fra parkeringsplassen til posten(ca30min gåtur i kupert terreng) så lurer jeg på hva dere anbefaler eller bruker på jakt på veg til post? Sliter med at jeg svetter mye på vei dit og etter ca en times postering begynner jeg å fryse..... Kan dere gi meg noe tipps?? Takk fra en som er ganske fersk
 9. Hei igjen, Så nå har jeg bestemt meg. Neste år drar jeg til polen.... Tenkte meg hjort opptil 7kg og en råbukk !! Gleder meg masse allerede!! Angående. Afrika ..... Hvordan er det å få med seg hjem geviret? Altså tenkte meg bare skall og gevir.... Ibgen utstopping. Må jeg da også vente i minst et år eller kan jeg ta det med meg hjem med flyet ??
 10. Hei , hva veide geviret? vet du det? Gratulerer til den flotte hjorten!!
 11. Polen var også et mål om et par år. Snakk om de store hjortane! Angående råbukkjakt... 4 st på 4 jaktdager høres veldig mye ut. Er det normalt at man skyter så mye???
 12. Hei og tak for svarene. Siden det er forholdsvis lite prisforskjell mellom hundyrsjakty/kalv og hjortejakt , da velger jeg selvølgelig jakten på kronhjorten. hvem gjør det ikke som aldri har skutt noe? jeg leste også mye om den avskytingsjakten. Selv hadde jeg bare valgt jakt 1:1 .Det er det som er veldig viktig for meg. Trenger en so er kjennt i området. en guide som viser meg som vil at jeg skyter. hadde jeg ikke vært kjennt i omårdet så hadde jeg vel gått meg vill og vært på dårlige plasser jeg tror også at jeg drar i hvertfall først til skottland og kanskje året etter eller 2 til afrika. jeg er villig til å betale litt ekstra hvis kvaliteten stemmer. i Norge har jeg ikke funnet et slik tilbud(enda). det virker noen ganger sånn at grunneiere selger "drit som gull" .
 13. Hva er noe "lettere" for deg? Her i norge så finnes det få tilbuder om storviltjakt. Jeg betaler ikke 10.000 kr(3 dager jakt) hos åkrafjorden for eksempel. Da stemmer prisen og kvaliteten av jakten ikke overens. I skottland gir de jo mer eller mindre garanti på skuddsjanse på kronhjort. 15000 +fly inkl 2 hjortebukker(4dager jakt) I afrika så jeg et tilbud over 4 mindre antiloperarter til 12.000 kr +fly (7 dager jakt) Jeg mener hvis jeg betaler mye penger for jakt så vil jeg ha noe for pengene
 14. Takk for svaret wolverine ! Hjortejakt i skottland må jo være en fantastisk opplevelse. Men det som bekymrer meg litt er at skuddavstand ofte ligger på ovet 200m ( har jeg lest) . Og dette i forbindelse med nervøsiteten kan det gjøre veldig vanskellig . I afrika virker det sånn at avstanden kan være mye mindre.
 15. Hei, Jeg har jaktet i et år, aldri skutt noe dyr. Jeg planlegger en jaktreise til utlandet. Skottland på hjort eller kunne jeg tenke meg afrika på antilopearter(warthog, impala, blesbukk , kudu) Noe dere hadde foretrukket pga lite jakterfaring?
×
×
 • Create New...