Jump to content

Trondheim

Members
 • Content Count

  567
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Trondheim

 • Birthday 05/04/1973

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Les stort høl, ikke i et hull. Målte desverre ikke samlingen men vil anslå 5 skudd ga et 15-20 mm stort høl i pappen.
 2. Tja, ser dette er en gammel tråd men velger og kommentere allikevel. Har en Browning maral, kjøpt brukt i vinter. Ja den er litt tricky til å få til å gå men med en liten økt på banen så har jeg fått den til å gå bra. Med fabrikk ammo Norma bondstrike samler den 5 skudd på ca 3 cm, greit nok på jakt. Men fikk ladet opp og utforsket Sierra match king Palma 155 grs og federal trophy bonded tip 165 grs. Begge de kulene samler 5 skudd i et stort høl når han bak gjør jobben.
 3. Nortrade er ikke offisiell importør lengre, atn Norge ved Hunters.no er det etter det jeg vet. Atn Norge er på fb, så se der eller ta kontakt med Hunters.no.
 4. Det går ikke raskere men blir mye triveligere med kaffe og god musikk til arbeidet.
 5. Har dressen og kan varmt anbefale den.
 6. Hvorfor vadebukse? Skal du gå 50 m fra bilen og sitte/stå i vann elv, ok. Ellers totalt ubrukbart.
 7. Det tar ca 10 sekund og ei fil å fikse så du får like mange klikk som det er i kikkerten. Been there done that
 8. Er snart ferdig. Bare litt finpuss igjen.
 9. Spissbukk hjort, ca 100 m, gjennomskyting hjerte/lungeskudd med 7mm STW 160 grs accubond. Blodslått på størrelse med clementin på begge sider. Meget fornøyd med kule og slakt.
 10. Takler for svar. Brukte epoxy og niter som ble klinket. Var veldig skeptisk da jeg var redd for at skjeftet skulle sprekke ved klinking. Blir handlet corby skruer og skrudd sammen i fremtiden. Hadde jeg rotet meg til og lært hvordan en legger ut bilder så hadde resultatet blitt lagt ut også.
 11. Jeg har allerede boret i skjefteplatene så jeg må nok klinke. Så da er spørsmålet: lime på platene, pusse,pusse pusse, klinke, finpusse eller lime på plater, klinke, pusse, pusse, finpusse?
 12. Hei! Er nybegynner innen knivlaging og lurer på fremgangsmåten ved montering av skaftet på en fulltange. Limes og klinkes de fast i samme operasjon eller lar man limet tørke, for så og klinke etterpå?
 13. Går du tom for scenar til 7mm'rn så har jeg 150/180 scenar + sierra gk,berger og accubond liggende KnuteriK, bare si ifra.
 14. Tja hva skal en si. Hvis noen av dere hadde gløttet i 3,5-18*50 fra IOR som sto på den blå benkebørsa på nidaros så hadde dere sett 7mm hullene på 500m. Kan trygt anbefale IOR.
 15. Hvilken temperatur er bergerne kronografert/skutt på?
×
×
 • Create New...