Jump to content

rogerblaser

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rogerblaser

 • Birthday 09/14/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tok ut tuppen på begge. Ikke mulig å se noen forskjell. Jeg får prøve den litt ut på reven.
 2. Kjøpte i dag vmax50gr og amax52gr. Klyppet begge i 2 for å se forskjellen. Jeg klarer ikke å se noen forskjell? Er det bare navnet?
 3. Har du ladedata for de? Har testa nosler kula med n130 uten no kjempesamling.
 4. Hei. Har noen en bra ladning for denne? Jeg har 130 VV, vurdere å kjøpe 530 VV. Noen som har gode tips? Sliter litt med å få skikkelig presisjon. Mvh Roger
 5. Takk for mye god info. Fortsatt litt usikker på hva jeg velger, men jeg får gruble litt utover vinteren. Synes det er stiv pris på Woodleigh kulene, men man får kanskje det man betaler for.
 6. Jeg er meget fornøyd med interbond 165gr. Skutt 4 elger i bogen som datt i skuddet til nå. Kula satt i skinnet på den største. Min går ut i 770ms.
 7. Har noen forslag til hvilken kule jeg burde kjøpe og lade med? Jeg har til nå brukt barnes ttsx 250gr, denne er jeg ikke spesielt godt fornøyd med, synes faktisk jeg har bedre knall/fall med min 308 med interbond 165gr. Jeg har lyst på en kule som ekspandere ganske raskt. Nosler Accubond er kanskje en mulighet?
 8. Hei! Har noen eller vet noen hvor jeg kan få tak i Icom Prohunt F34 dealer programmer?
 9. Hei! Jeg er på utkikk etter en programerbar jaktradio, har noen et godt forslag til hva jeg burde kjøpe. Jeg hadde en icom v-80, denne var bra så lenge den fungerte. Men det viste seg at den var fake.
 10. Hei. Jeg skal lade barnes varmint grenade 30gr til min 223. Hva er minimum kulehold jeg må/bør ha? Kulene er korte, så om jeg skal ha en col på 56, blir kuleholdet bare 2,6mm. Mvh roger
 11. Takk for god hjelp. God Påske!
 12. Hei. Har noen ladedata på 308win med Barnes TTSX BOATTAIL 180grs? (30879) Evt. samling og hastighet.
×
×
 • Create New...