Jump to content

One Shot

Members
 • Content Count

  285
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle vært en liker knapp her. +1 på innlegget ditt Olesøn.
 2. Problemet er vel heller å få svar fra NVS. Har ved flere anledninger (senest på for sommeren i år) sendt mail til dem og spurt etter mer info, og om mulighet til å bli kontaktet av noen som kan invitere en med på møter. Men har dessverre ikke mottatt noen mail fra den kanten. Eneste gang jeg har fått noe svar var for 3-4 år siden om at jeg måtte få noen som var medlem til å invitere meg med, noe som er veldig lett når en ikke vet hvem som er medlem (NOT).
 3. Har en hagle s/s som jeg har innstikksløp (ca 50cm) i. Reknes den for dobbelt rifle? Forøvrig er Kaliberet på innstikks løpene er 45/70.
 4. Vanligvis tar det maks en uke her på det lokale lensmannskontoret, men i de tilfellene de sender dem videre til Stavanger (Rogaland politi distrikt), så tar det en evighet. Forvaltnings loven my ass. Enkelte poiliti distrikt er særdeles mer opptatt av at brukerene skal holde seg til tidsfrister, men driter en lang marsj i å overholde tidsfrister selv. Men som nevnt tidligere så er det lokale lensmannskontoret veldig kjappe.
 5. Det ble ikke noen tur nedover for meg heller. Var nødt til å prioritere andre ting. Men i dag fikk jeg tatt meg en tur å skyte litt langhold. Fikk skutt litt på 900 og litt på 1200 meter. Vanskelige vindforhold og avstands måleren tok ikke skivene mine, så da måtte jeg ta den med til skivene og måle mot fjell hylla som jeg skulle skyte fra. Noe som viste seg å ikke stemme helt. bommet nok med 5-10 meter, fordi skuddene på 1200 meter satt noe lavt. 2 av skuddene satt til og med rett under pappen. Men heldigvis satt jeg pappen rett foran en stor flat stein, slik at jeg fikk sett hvor skudden
 6. Privat område som jeg også jakter på, litt langt å gå, men får i alle fall strekt holdene opp til det dobbelte av hva vi har på banen.
 7. planen er å komme litt oftere på treningene, men jeg foreløpig prioriterer jeg litt lengre hold.
 8. Ja da var jeg hjemme igjen. Vi var ikke mange på banen idag. Men forholdene var fine om enn litt kaldt. Litt øm i skuldra, men det skal en være etter en dag på banen.
 9. Vil bare minne om at det er trening i morgen, eller om litt over 12 timer. Kle dere godt og møt opp.
 10. Du skal ha fått en mail nå. (hvis alt funker som det skal/burde) For øvrig var det trening i dag, og vi var 7 stykker som trosset vær og vind. Noe snø gjorde det vanskelig å kjøre helt ned på standplass. Og ekstra vanskelig for noen å komme seg ut på veien igjen. For egen del så ble det bare litt chronografering, og var fornøyd med resultatet
 11. Hvis ingen har gjort det før, så vi prøve selv da:
 12. Er det noen som har en kopi av en engelsk oversettelse av våpen søknaden?
 13. Ja da er vi kommet hjem etter dagens konkuranse. Var skuffende oppmøte kun 7 stykker (4 av dem var styret). Neste gang får vi annosere det som trening, og så si at det konkurranse etter at vi har begynt. Kanskje vi kan få litt flere som skyter da.
 14. Jeg synest det hadde vært fint med fargekart/bilder som viste fargen slik den vil bli i virkeligheten. Noen som har bilder av stainless steel?
×
×
 • Create New...