Jump to content

wrangler

Members
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

wrangler last won the day on June 2 2017

wrangler had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker for mange gode råd og innspill. Jeg av alle burde være smertelig klar over å ikke kjøpe noe dritt til guttungen i gave da jeg selv har skutt i filler hørselen og bruker høreapparat. Skal sjekke opp en del av rådene som har kommet. Har selv ett par peltor hørselvern jeg ikke er fornøyd med og som jeg føler ikke kutter skuddsmellen innimellom. Husker ikke modell i farten, men kjøpte de på tilbud på villmarkmessen for noen år siden.
 2. Ja du er vel inne på noe der. Men det jeg mente er tips til hva som gir mest kvalitet for minst penger.
 3. Hei, noen som har tips til gode og billige elektroniske hørselvern. Skal kjøpe til en i julegave så må være en leverandør en kan stole på leverer før julaften 😀 Skal brukes til både rifle og pistolskyting.
 4. wrangler

  Sakoklubben

  https://www.kammeret.no/topic/25392-problemer-med-leupold-qr-til-sako-går-tom-for-klikk-hjelp/?do=findComment&comment=403524 Hmmm Er vist flere som har hatt samme problemet tidligere
 5. wrangler

  Sakoklubben

  Har egentelig gode erfaringer med qr på andre rifler jeg men mulig jeg har vært heldig.
 6. wrangler

  Sakoklubben

  Kjøpte nye Leupold qr baser til Sakon i dag men sliter med å montere de. Bakre base går ikke helt i bunn og når jeg ser igjennom kikkerten på lav forstørrelse ligger løpet godt til venstre for retikkelet. Her er noe alvorlig galt men skjønner ikke hva. Prøvd å flytte fremre base både fremover og bakover uten at det hjelper stort. Noen som har hatt samme opplevelse eller vet råd.?
 7. wrangler

  Sakoklubben

  Kjøpt en L579 som dukket opp i posten i dag og som jeg tenkte å kappe løpet og montere demper på. Hadde isåfall blitt min første rifle med demper. Men rifla var fin og jeg har ikke hjerte til å herpe den. Lurer derfor på om noen har resten av baksiktet jeg mangler og som er villig til å selge.
 8. wrangler

  Sakoklubben

  Hva kan jeg by for en slik lux stokk med underbeslag ?
 9. wrangler

  Winchester M12

  Noen skikkelig dårlig bilder tatt med mobilen i dårlig lys. Katalogen jeg fant de i er fra 1993 og kaliberet de da ble levert i er 20/70 Litt interresant er den mindre utgaven m42 i kaliber .410
 10. wrangler

  Winchester M12

  Info og bilder vil komme når hagla er kommet. Angående 70mm kammer så tror jeg den faktisk kom med dette orginalt en periode og etter hva jeg har lest på Amerikanske forum hadde noen funksjonsproblemer da kaliber 20 låsekassen nå var utnyttet maksimalt. Og når vi først prater om låsekasser kom de vistnok i tre størrelser. En for kaliber 20 og 16 , en for kaliber 12 og senere kom det vistnok en for kaliber 12 magnum. Rett meg gjerne om jeg er feilinnformert. Disse haglene gikk ut av produksjon på 60 tallet da de ble for dyre å produsere, men ble også produsert i en begrenset serie en gang på 90 tallet. Skal se om jeg finner katalogen de er med i fra 90 tallet og legge ut noen bilder å info
 11. wrangler

  Winchester M12

  Hei Reserverte denne straks den dukket opp og depositum betalt, søknad ble levert asap. Og som den Winchester fan jeg er har jeg vært på jakt etter en m12 lenge. https://www.finn.no/109063787 Noen her som har brukserfaring med denne hagla? Googlet litt og ifølge Amerikanske tråder er vist disse haglene i kaliber 16 bygd på en kaliber 20 låsekasse. Om noen har en M12 hadde det vært kjempefint med noen bilder. 😎
 12. Leupolds gamle utgåtte modell 1.75-6x32 som også har fått navnet "shorty” er min favoritt . Her avbildet på en av mine Winchester m94 Og ett bilde for å illustrere hvor liten den er sammenlignet med andre små Leupold sikter.
 13. Skal også montere remfeste på løpet. Lurer da på om blåneringen blir ødelagt rundt festet som loddes på?
 14. Takk for det. Ingen dyr og fancy rifle men gir allikavel godfølelsen. Nydelig avtrekk og sluttstykke glir glatt og fint. Liker også Remingtons enkle og helt lydløse sikring. Var redd den skulle være tung og klompete med 24" løp og laminat stokk, men slettes ikke. Mistenker at skjeftet er uthulet men har ikke hatt av kolbekappa å sjekket. Remingtons BDL stokk passer meg meget bra selv om jeg synes en rett klassisk stokk er penere. Skal prøve å få testet den litt I helga da selger var snill og sende med både ferdigrulla og hjemmeladet ammo.
 15. Beklager den tyske kikkerten, skal få byttet til en skikkelig Amerikansk Leupold så fort jeg kan
×
×
 • Create New...