Jump to content

Frammatekaren

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frammatekaren's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vurdera å kjøpe en Sauer 200 STR til dattera mi på 11. Våpenet blir da ståande på meg. Må samboeren min ha med utlånserklæring om ho skal bli med på trening eller stevne?
  2. Her er bilde av min R8 med V8 2,8-20x56 med skinne, den er en del høyere en min gamle Victory 3-12x56 var med lav montasje og ringer.
  3. Disse fungerte flott for meg http://www.norma.as/v" target="_blank" target="_blankåpendeler/kolbekappe/blaser/blaser-r8-kolbeforlenger-3x1cm-passer-til-r8-proff-sett-av-3x1-cm-2958371-p0000001205 Anbefaler kolbeforhøyer fra kolvkam.se Jeg fikk våpenet mitt levert med det, er meget fornøyd.
  4. Frammatekaren

    Blaser

    http://www.blaserpro.com/oldsite/twistrates.php
  5. Er det noen i Norge som forhandler Big Horn Armory rifler?
  6. Har aldri tenkt på Maximen som lang, og en kan ta av moduler om en vil. Jeg tenkte mest på hvor mye den toler av trykk. Har hørt om dempere som buler osv. Løpet blir kappet ca 10-11 cm.
  7. Har endelig bestilt meg R8 Proff! Kaliber er 9,3x62 og det blir en Zeiss HT 1,5-6x42 på toppen. Jeg skal ha demper på den, men har ikke bestemt meg enda for hvilken. Har en A-Tec Maxim til 308 og er veldig fornøyd med den, vil det være ett bra alternativ til 9,3x62 også?
  8. Hvor får jeg tak i ett ekstra magasin til min Tanfoglio Ltd. Custom GK 9mm? Jeg mener på dette er en pistol med large frame og de stedene jeg har sett magasin til salgs har det stått small frame.
  9. Var vist veldig raskt ute med klaging denne gangen her. Hentet posten nå og der var det vist ett brev fra nettopp posten. Der lå hele våpensøknaden. Den er underksrevet og stempelt av tollkontoret, men den er ikke utfylt. Skal jeg fylle ut dette selv og sende den til politikammeret eller skal jeg bare sende den? Jeg skal uansett ringe "Tante Politi" i morgen.
  10. Jeg fikk pistolen min i dag som jeg bestilte på HH for 15 dager siden. Planen var å reise rett til en butikk for å handle inn ammo, men da jeg åpnet pakken så var ikke det midlertidlige våpenkortet med. Trodde at de som jobbet med fortolling av våpen klarte og legge med den...
  11. En 6x6 er å foretrekke pga lasteplanet og lastekapasiteten. Men kast originaldekka og få på skikkelige dekk så store som er mulig og få på. Bakkeklaringen er ikke allverden på de. Jeg har en CanAm Outlander 800 selv og jeg måtte til å slepe med meg en kompis med Polaris 800 6x6 ute i terrenget fordi han spant og ble hengende på buken der jeg kjørte uten problem. Han ble seff irritert og bestilte straks nye dekk En 6x6 trenger stor plass til å snu på i forhold til en 4x4 og kan være vanskeligere og manøvrere i skogen. Jeg har Tatou 4S (four season) belter på min, de fungerer veldig bra både sommer og vinter. Dyp puddersnø er ikke noe særlig om det blir bratt og langt oppover, men det er vel ikke så ofte det er det i jakta... Jeg vurderer selv overgang til 6x6 pga lasteplanet, men jeg liker smidigheten og morrofaktoren til 4x4
  12. Kanskje @Macman vil ha den som jeg hadde reservert?
×
×
  • Create New...