Jump to content

Odisle

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Odisle's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. De sier den skal være bedre ja! Var på felleskjøpet og fikk prøve H14.2, der sa de at nå var den nye versjonen av H7 lampa like sterk som den første versjonen av H7, så de har nok forbedret seg kraftig!
  2. Noen som har noen erfaringer med Led Lenser H14r.2 ? Eller bare meninger og erfaringer om Led Lenser generelt
  3. Noen som har noen erfaringer å dele når det gjelder led lenser lyktene? Er på jakt etter en ny hodelykt, så vurderer å kjøpe Led Lenser H14r.2, men den er såpass ny at jeg ikke har funnet noen tester av lykta. Og har bare fått prøvd H14.2, forskjellen mellom H14.2 og H14r.2 etter det jeg har skjønt er vel at H14r.2 er oppladbar og kan boostes opp til 850 lumens, mens H14.2 har bare 350 lumens. Er vel egentlig ute etter generelle meninger og erfaringer om Led Lenser. Så om dere har noen hadde det vært kult om dere hadde delt de!
  4. Unødvendig sitering slettet jmonsen Har funnet det ut nå, den er 16mm ved munning orginalt
  5. Odisle

    Weatherby-klubben

    Skal nok bare gjenge, er ikke helt sikker enda, men skal høre hva børsemakeren sier. Men fikk tak i diameteren nå
  6. Skal bestille demper til Weatherby Vanguard s2 308 Win, noen som vet løpsdiameteren på våpenet? Har ikke våpenet tilgjengelig akkurat nå.. Endret overskriften! Sako_35 moderator
  7. Odisle

    Weatherby-klubben

    Noen som har løp diameteren til vanguard s2 308? Skal bestille demper, men har ikke våpenet tilgjengelig for øyeblikket så får ikke målt det akkurat nå. Noen som kan hjelpe meg fort?
  8. Jeg har en kompis som driver med hundekjøring, og det var en periode han bare brukte Sibirian Husky. Og en av de brukte han under Elgjakta, på jaktlaget der så gjorde den like stor nytte som den Grå elghunden de også hadde med på jaktlaget. Så en husky kan nok gjøre like stor/mer nytte enn en Terrier. Spesielt hvis du har tenkt til å ha den med på turer og sånne ting. Du bør ikke nøle med å kjøpe deg Husky!
  9. Jeg har blitt kontaktet av bestefar. Han sier at han har en gammel salong liggende. Men jeg tror ikke den er registrert. Er det noe mulighet for å registrere den?
  10. Odisle

    Weatherby-klubben

    Da melder jeg meg inn i klubben! Har akkurat kjøpt meg en Weatherby Vanguard s2. Men så kommer spørsmålet jeg ser at er stilt fler ganger før, hvor får jeg tak i magasin til 308? Og tips til enkle forandringer som bør gjøres på våpenet?
  11. Er det noen tråder her på kammeret som kan hjelpe meg med å kontakte noen som driver med svartkrutt skyting?
  12. Det er olympisk skeet
  13. Finnes det noen måte å bli kvitt det lovlig? Bare gå med det på politistasjonen, eller vil du da bli straffet for å erverve bly hagl?
  14. Men har man gammel hagleammo i feil kaliber, hva skal man gjøre med det?
×
×
  • Create New...