ATnT

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About ATnT

 1. 8.25.7.1.5 og 8.25.7.1.6 spesifiserer ikke magnumladninger
 2. Kan en årsak til dette være at du hylstrer våpenet ? Og dermed får potensielt mye uheldig slitasje på kornet ?
 3. Dette får du sikkert kyndig svar på her etterhvert, men er det ingen i Bergen Pistolklubb som kan hjelpe deg ? Er lurt å bli kjent med klubbens medlemmer. Så får du sikkert anledning til å prøve diverse revolvere også slik at du slipper å kjøpe katta i sekken
 4. Blåser litt liv i denne.. noe som har skjedd de siste 3 år på denne fronten ? Rangepack ser temmelig harry ut (no offence), men om den gjør jobben så er det jo bare å bite det i seg. Den ser jo ufornektelig confy ut med tralle, stol og parasoll Eventuelt kjøpe en sekketralle og ha med seg en bag og verktøykasse og paraply til en brøkdel av prisen
 5. OT: Tiders - Da bør noen som er litt varme i trøya ta den kampen med politidistrikt/pod. Man er definitivt ikke konkurransedyktig i vanlige bane/felt-programmer med en spesialpistol. "mulig å benytte" er ikke grunn nok. Det er det samme som at min 9mm Militær "kan" benyttes i grov-programmer og jeg hadde ikke noe problem med .32 søknaden min i Oslo.
 6. Da vil jeg anbefale en Ruger MK II (mulig den nye 4'ern er bedre, men har ikke erfaring med denne) eller Feinwerkbau AW93. Jeg har brukt førstnevnte og bruker sistnevnte. Vil du ha et banevåpen eller noe som ligner en pistol ? Du kan jo få pent brukte Model 41 (S&W) og jeg ser det er noen som koser seg med Beretta 87 Target blant annet.
 7. Det første du må fortelle oss er hvilke øvelser du har tenkt å bruke pistolen i og ambisjonsnivå (om du vil ha det moro og/eller kommer høyt opp på listen. For de fleste vil det å komme opp på listen bety moro
 8. Man får kjøpt "sykkelpumper" som også funker som bare det for oss som skyter luft og ikke har dykkerflasker liggende å slenge.
 9. "Stuking" av patron er kjent Pardini-problem og børselars fikser det på garantien. Har ikke noe med magasinet å gjøre. Svigers har akkurat fått sin SP tilbake etter å ha blitt fikset i trekvart år og den ser tilsynelatende ut til å fungere. Min .32 hadde samme problemet, men jeg nektet å fikse noe som skal fungere fra fabrikk så jeg fikk ny som også ser ut til å fungere 100%.
 10. I tabell 8.12 står det 1000g
 11. Noen som har tips til hvordan man får skrudd sikte så det skyter det man sikter ? Altså midt i
 12. Jeg kjenner ikke til P226 Legion, men kjenner godt til P226 X-Six som er et tungt, men svært godt og presist våpen. Det er en fordel med 6" i feltløypa, men absolutt ikke et must. Hvilke klasse tenkte du å stille i i Dynamisk ? Dersom det er Production som de fleste havner i først så må du ha en DA/Striker som står på production lista (http://www.ipsc.org/rules/proddiv.php). F.eks. P226 LDC II, men Legion variantene ser også ut til å være godkjente. Personlig så kommer jeg nok til å anskaffe en Shadow 2 til Production. Regel nr. 1 er at du kjøper et våpen DU liker. Og utseende har ofte mye å si Og du må for all del prøve alternativene før du bestemmer deg. Det er alltids noen i klubben din som har det du ser på eller som kjenner noen som har. Så kan man jo også ha litt i bakhodet egnethet til de klassene man skal skyte i forhold til ambisjonsnivå.
 13. Hva er ambisjonsnivå ? Hva skyter du ? Bane ? Felt ? Dynamisk ? Det ryktes at Rapid Fire ikke er like presis som vanlig SP, men for oss vanlige dødelige tror jeg det er neglisjerbart. En god felt 9mm er f.eks. Pardini GT9, SIG 210. Personlig skal jeg straks hente en P220 X-Six fordi jeg vil ha avtrekksmekanismen til den nye x-serien.
 14. Som fersk dommer så etterlyste jeg dette av kursholder.. og det er skremmende at det ikke en gang finnes et fora for dommere der man kan diskutere saker og ting. Spesielt når regelverket av og til er så tvetydig og motstridende og mangelfullt som det er.
 15. Skyt nok stevner så kan du søke om reservevåpen. Det behøver ikke være samme kaliber (så vidt jeg vet) så da kan du søke om 45'en som reserve.