Jump to content

Vil forby håndvåpen i Irland.


Doppelganger

Recommended Posts

http://www.irishtimes.com/newspaper/ire ... ml?via=rel

 

 

"He(altså dommer Peter Charleton) said reasonable people were "entitled to feel alarmed" about a large increase in the number of pistols licensed for private use in Ireland in recent years."

 

Det är väll inte så konstigt. Det är väll inte 10 år sen som irländarna fick lov att äga pistoler igen. Har för mig att det var ett drygt 30-årigt förbud mot detta som upphävdes. Så att då konstatera stt antalet licenser för handvapen ökar på irland. Det är ju lika självklart som att man blir blöt om man går ut när det regnar.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Begge statsapparatene på de britiske øyer tenderer mot totalitær. Storbritannia har jo et overvåknings-samfunn som kan skremme hvem spm helst.

 

Ihvertfall 'fornuftige mennesker' for og låne fra dommer Peter Charleton :wink:

 

Dette må sies og være en sorgens dag. Og vi må ikke glemme og notere oss dette. De fleste forbud pleier og komme som resultater av store skyteepisoder o.l., dette var et uprovosert 'angrep' på skytesporten basert på 'økende kriminalitet'. Trist at det man forventer er oppegående mennesker truer en sportsorganisasjon i kne på den måten, og vi må ikke glemme at det kan skje her til lands hvis POD finner ut at de ikke liker praktisk lenger. Men er ikke fotball en større kilde til lovbrudd enn våpen, eller er det bare i UK og ikke Eire? Kanskje en ide og forby det også :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...