Jump to content

norwegianwiking

Members
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://no.wikipedia.org/wiki/No._5_Troo ... d_Commando Kan hende du må til det Britiske riksarkivet for og finne info, ihvertfall om perioden når de deltok i angrepet på Walcheren etc.
 2. Tanfoglio er et godt valg. Kopierer CZ75 veldig nært i konstruksjon med den utmerkede skjefteformen de har. Finnes i et utall av modeller med metall eller polymer ramme, samt alt fra koselig-pris modeller og opp til virkelig høye priser.
 3. Nå lurer jeg som vanlig på hvilket land, med bedre våpenlovgivining (pr dags dato) hvor du får oppholdstilatelse du har tenkt å flytte til... Luxembourg står på listen, de skal ha ok regler. Kunne tenkt meg USA, men så kommer jeg på ATF, og da dør liksom gløden for det landet. Hvor er vår venn i Justiskomiteen Per Sandberg, han tok interesse for denne saken i begynnelsen.
 4. Jeg har bestemt meg, 1 år på Støren, lærling, så tørker jeg støvet av passet og flytter fra den siste Sovjet stat. Børsemakere trengs nok i andre land også.
 5. Vi har et land som ligger litt nedenfor og til venstre for oss på kartet. I dette har folk med våpen og jakt som hobby gått stille i dørene i alle år, og det har straffet seg før, straffer seg nå, og kommer til og straffe seg i fremtiden. Hvis Folk Flest lever i lykkelig uvitenhet om våpen og jakt, så biter det bare oss på et senere tidspunkt. Det er bedre og lage en "Gutta på Tur" youtube film fra en jakttur, en at vi en dag må dra på jakt og skytebanen i all stillhet og helst i finlandshette av frykt for og bli gjenkjent. Få våpen og jakt "mainstream", vi kan ikke ivareta noen av delene veldig lenge skal vi late som vi ikke eksisterer, og håpe at vi blir glemt og latt i fred. Pistolskytterne i UK prøvde det, det virket ikke for dem.
 6. Når du skriver Cowboy-hagle, skal den brukes til Western skyting så er det viktig og huske at reglene er tilpasset amerikansk lov om løpslengde, minste lovlige lengde på hagleløp er 18"\45.75cm
 7. rosa våpen er mye mer mandig enn alle andre farger. Ingen ting ånder mer selvtillitt, selvsikkerhet og ren "macho-ness" enn et rosa våpen. Eller så er man bare homo Skal ha en rosa, eller baby blå kanskje, AR jeg også en dag. Vår lille vits om politisk korrekthet og farlige\skumle våpen som gir Gutta i POD mareritt.
 8. jaja, lett skal det ikke være. klarte ikke og komme inn for året 2010\2011, så nå blir det å vente et år og søke igjen.
 9. Vår kjære Erik Braathens dommedagsprofetier. Noen av dem er virkelighet i dag, men han var også enda mer skeptisk til fremtiden (totalforbud) enn det som har slått til så langt.
 10. trykket er jeg ikke sikker på, men hastighets-spesifikasjonen er tilnærmet lik krag-spesifikasjon. Etter som jeg forstod. Som er en annen måte å skrive "ikke ta meg som et orakel og spreng kragen" i tilfelle jeg tar feil )
 11. japanere og skarpe instrumenter. Det er som....som....Engelskmenn og øl. russere og vodka. Franskmenn og vin.
 12. 6,5x55 Fusion er ladd til Krag hastighet\spesifikasjon. Husker min lokale våpenhandler ble litt skuffet når han så det, han håpte på en mer "moderne" 6,5 for nye våpen. Bare Amerikanerne er så dumme at ammo må lages til minimum, slik at idioter ikke skal skade seg selv. (nåja, vi har vel idioter selv, forskjellen er at tosken med sluttstykke i pannen som trilles inn til obduksjon her til lands, har drept seg sjøl og har bare seg sjøl å takke. I unaiten er det produsentens feil, og de ender opp med et helvetes søksmål som går i de etterlattes favør okke som, siden de mest sannsynilig inngår forlik lenge før retten avgjør.)
 13. POD's svar på spørsmål er klassiske "ingen kommentar" svar som er så klisjeaktig at det er til og grine av. Får håpe hele ruklet må gå etter dette, det er jo tydelig (siden de ikke kan og vil forsvare sine handlinger) at de VET de har kuket det til så inni helvete, men prøver og redde ihvertfall sin stilling, om ikke saken. Per Sandberg var jo interessert i saken tidligere, vi får skrive til ham og minne ham på saken og sørge for at han følger med. Hvor alvorlige lovbrudd har egentlig SS og sjefen begått, i og med at de; 1. Innstruerte Rogaland Politidistrikt i håndtering av saken 2. Fjernet Alm's ankemuligheter, i og med at de tok avgjørelser parallelt med og være ankeinstans? Det må da være mulig å få faenskapet dømt i en strafferett hvis de har brutt loven? Og straffereaksjoner av typen "nå skal du ikke krangle om disse børsene, eller så tar vi bevilgningen din" må da også i det minste være maktmisbruk, som vel også er straffbart? Vi har da vel advokater her, som kanskje vet svaret?
 14. Det jeg har lest meg frem til er at OL har fått dispensasjon fra "forbudet" (nåja, man har egentlig ikke forbudt det, man har bare innkalt så å si alle Section 5 lisenser og stanset utstedingen av nye. Mye enklere at en byråkrat tar en administrativ avgjørelse, enn og forandre loven. Noen som kjenner igjen tendenser i vårt kjære POD?) Dette har blitt gjort før i forbindelse med Commonwealth Games, og byr på minimale problemer for ikke-britiske deltakere. Visstnok så er det en del Britiske skyttere som opplever\føler at prosessen er verre for dem enn andre, siden de må ha papirer fra Home Office før de får ta over sine våpen fra assorterte EU land.
 15. uhyre? jeg har hørt "syre i vann går ann - vann i syre blir pang" men hadde jeg blitt forhørt om bruksområdet av en apotekansatt, så hadde det vært mange morsomme svar som fløt rundt i bakhodet Man vet man ikke skal eller bør, men man får impulsen til og si ett eller annet.
×
×
 • Create New...