Jump to content

sniper-two

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Men etter det jeg leser kan kartet overføres til Håndsettet...er dette fra PC ? eller kan SD kortet kopieres inn ?
 2. Fungerer dette bra med tanke på sender på hunden ? Har akkurat kjøpt en peiler type 320 uten kart. Har SD brikka...skulle være kart på den, men det funker ikke.
 3. sniper-two

  Belgisk hagle

  http://www.kammeret.no/bilder/images/thumb_pdf.jpg Noen som kan hjelpe med mer info om denne hagla? Alder ? osv
 4. ID 46 ... min feil. Endret seg til ID 46 ....
 5. Stemmer. .... Forstår lite av dette.
 6. Nå har jeg et spørsmål som jeg håper noen kan svare på. Har en Garmin 220 som alltid har fungert suverent. En kamerat kjøpte en 320 og prøvde å legge til min sender som har ID 27 Halsbåndet blinket raskt....og han fikk opp sender..... På vei ut i heia ser jeg at håndsettet mitt ikke lengre er linket .... jeg skur det av og på igjen og renger med oppkobling om litt. Hele dagen går...hunder jager fint hele dagen ... men vises ikke på håndsette mitt .... heller ikke på 320 håndsettet som kameraten min har. Der viser det bare at den mistet kontakten der han linket om morgenen. Med tanker om at sender er ødelagt og at jeg bare må kjøpe meg en ny 320 selv ... sletter jeg sender fra håndsettet og søker opp igjen på nytt. Da....linker de seg opp igjen umiddelbart....men på ID 56 ????? ..... har vært ID 27 i alle år jeg har brukt det. WHAT ?? Anyone ??
 7. 40 cm netting horisontalt langs toppen av gjerdet...hadde også en som holdt på slik. strømgjerdet på toppen fungerer også
 8. Har skutt ca 30 rådyr med Winchester Ballistic Silvertip i .223Rem....egentlig godt fornøyd med resultatet. Knall og fall og lite ødelagt. Selvfølgelig blir det litt ødelagt om man treffer ben....men helt akseptabelt. http://www.winchester.com/products/rifl ... ST223.aspx" target="_blank (55grs...la feil link )
 9. var ikke lett å se.....noen som vet modell nr på denne ? Alder ?
 10. Ved nøye studering har du nok rett....kal 320.
 11. Sa reven "din ding ding"? eller "howdyho" ?
 12. Noen som kjenner detaljer på denne ? Kaliberet var da ikke helt A4.....
 13. Tar av meg hatten. Godt jobba !!!¨ ¨ Gratulerer ! -g
×
×
 • Create New...