Jump to content

Bruke fjordårets kjøtt i årets pølser?


persik

Recommended Posts

Jeg lurer på om det er mulig å tine opp noe rådyr hjort og elg kjøtt fra I fjor for å kverne dette og lage pølser av det, for så å fryse pølsene ned igjen?

Er der noen andre som har erfaringer rundt dette. pølsene vil sannsynligvis bli oppspisst ila 2016...

eller er det kun en nedfrysning som gjelder?

jewg har også noe nedfrosset svinetarm fra ifjor, er denne brukendes dette året eller må jeg få med ny lilag med nytt spekk?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...