persik Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Jeg lurer på om det er mulig å tine opp noe rådyr hjort og elg kjøtt fra I fjor for å kverne dette og lage pølser av det, for så å fryse pølsene ned igjen? Er der noen andre som har erfaringer rundt dette. pølsene vil sannsynligvis bli oppspisst ila 2016... eller er det kun en nedfrysning som gjelder? jewg har også noe nedfrosset svinetarm fra ifjor, er denne brukendes dette året eller må jeg få med ny lilag med nytt spekk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1983 Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 En pølse vil jo bli behandlet før den event fryses ned igjen. Jeg hadde ikke hatt betenkeligheter med å gjøre det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Erfaringen her i huset at det går aldeles utmerket å bruke fjordårets kjøtt i årets pølser. Som 1983 sier så blir kjøttet behandlet (saltet og krydret) før det fryses igjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haavard Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Hva skulle problemet være (selv om kjøttet ikke behandles)? Jeg fryser regelmessig ned kjøtt som jeg tar opp 1-2 år senere for å kverne det. Deretter fryser jeg det ned igjen og spiser det ytterligere 1 år senere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Gjøres i stor stil i matindustrien dette-null problem om en er normalt renslig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
persik Posted October 6, 2015 Author Share Posted October 6, 2015 takker for svar, da er all tvil fjernet, og nattesøvnen berget fremover... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.