Jump to content

Oppegård Skytterlag Høstfelten 2013


ojoh
 Share

Recommended Posts

Høstefelten 2013, NSF approbert feltstevne #1302018, på Kurud ved Gjersjøen i Oppegård går av stabelen 22. september kl 0900.

 

Det er mulig å skyte Fin, Grov, Militær, Revolver og Spesial Pistol / Revolver (ikke magnum). Det arrangeres Akershus kretsmesterskap i Millitær og Revolver og startavgift er 100 kr og dekker KM og det åpne feltstevnet.

 

Vi har gjort noen små endringer i forhold til Vårfelten slik at vi har fått bedre plass der det tidligere var trangt og flyttet standplass 2 slik at vi slipper samkjøring mellom standplassene. Program og løypekart kan lastes ned fra hjemmesiden vår www.oppegaardsl.no

 

Vi gjør som tidligere at det er påmelding ved oppmøte og det er ikke anledning til å melde seg på ny runde før man er ferdig med runden. Vi sender ut 8 manns lag med 15 - 20 minutters mellomrom, og på Vårfelten erfarte vi at lengste ventetid mellom rundene var 45 minutter når det stod på som verst. En runde tar i overkant av en time.

 

Vi har lagt inn noen nyheter og håper skytterne finner løypa utfordrende og artig.

 

Sees på Kurud 22. september.

 

Øivind

Oppegård SL

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Resultater er eneste som mangler men om det kniper på folk der er det bedre at dere har bra kapasitet ute i løypa så ingen sure miner for det.

 

Så kan jeg gjøre litt snikreklame for at det blir to feltstevner på Ringerike neste år og.

 

Så da kan dere fra Oppegård komme og skyte hos oss og bare kose dere og slippe og jobbe :)

Link to comment
Share on other sites

Årets Høstefelt stevne på Kurud ble en fantastisk suksess med rundt 500 starter og over 100 skyttere ute i løypa i perioder.

 

Oppegård SL har med egne og uvurderlig hjelp av medlemmer fra våre naboklubber, etter de tilbakemeldinger vi har fått, gjennomført tidenes beste feltarrangement. Godt forberedt og profesjonelle standplassfunksjonærer, perfekt flyt i arrangementet og problemfri påmelding, strålende catering og en utfordrende løype med uvanlige momenter. Det kom ingen klager på dommeravgjørelser og vi fikk ingen negative tilbakemeldinger overhode utover at noen synes svarte skiver i skyggefull skog ble vel utfordrende, og det tar vi med oss til neste gang.

 

Tusen takk til alle skyttere som deltok og alle funksjonære og frivillige som har bidratt til at dette ble en fantastisk dag.

Resultater er forhåpentlig klart i løpet av kort tid og vil bli publisert på hjemmesiden vår (http://www.oppegaardsl.no" target="_blank" target="_blank) slik at folk kan melde om eventuelle feil før vi sender det til kretsen.

 

PS nå gleder jeg meg til å bare være deltagere på noen stevner utover.... (men vi skal vel gjøre noe mere PPC (kurs) / hurtig stevner på Kurud utover høsten...følg med på hjemmesiden vår)

 

Øivind Johnsen

Stevneansvarlig OSL

Link to comment
Share on other sites

Er dette et stevne som er hver høst? Alltid samme helg? (må boke det inn til neste år i sånne fald;)

 

Vi pleier å arrangere et på våren og et på høsten, med litt koordinasjon så vi ikke krasjer med feltstevnene på Mysen så blir det nok samme helger i 2014 som vi hadde i år ... vet ikke om styret vårt har satt datoer for neste år enda men dette kommer vi nærmere tilbake til.

 

Vi har også snakket løst om å arrangere flere hurtigstevner også, og spesielt nå som SR og SP også får lov til å være med i tillegg til FGMR, hurtigskyting er moro og utfordrende og er jo den banedisiplinen som er nærmest feltskyting.

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor gjøre det så vanskelig for arrangør? Sett protest frist etter endelig liste på stevne dagen, og evnt feil på poeng og klasser for legges på skytterem ved protest etter fristen.

Men dette forutsetter at arrangøren printer lister minst HVER halvtime under hele stevnet, slik at skytterne kan kontrollere sine resultarer fortløpende...

 

K.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...